Překrmování miminka na UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Light-fury
18.2.20 11:55

@Tesss9 neboj, na vsechno prijdes :kytka:

Jinak nase nyni 8-mesicni holcicka delala v sesti tydnech to same, co vase miminko - kazdou noc jsme meli takovou dvou-trihodinovku: vzbudila se - vypila mlicko - mrmlani - uspavani - dudlik ( ven-dovnitr-ven nekolikrat za sebou) - furt nespi - zkusime mliko - nechce-zkusime znovu nechce - a pak najednou chce. Behem toho maratonu proste dostala zase hlad. Muj zaver je, ze kdyz nechce pit, tak pit nebude - neprepije se. Kdyz ma hlad, ma dostat mlicko. Tyto akce po nejake dobe ustaly a ted uz pije v noci jenom jednou a hned usne.

Neumim si predstavit nedat ji jist, kdyz ma hlad - to ji budu jako 3 hodiny vysvetlovat, ze dostane az za tri hodiny nebo doufat, ze se urve a pritom usne?

Taky muze mit spurt - pije par dni vic.

Na bolest briska jsem davala do mlicka espumisan ( 5 k na lahev) a kapky biogaia ( 5 k denne).

• Citovat
  • Upravit
Tesss9
18.2.20 12:02

@Light-fury přesně jak píšete… Mě právě ani nepřijde, že by ji bolelo bříško. Jasny někdy má prdíky, ale to se třeba kroutí a je tak jinak neklidná než když mi přijde že chce ještě jist. Děkuji za vaši podporu. Podle ostatních komentářů mi už připadalo, že dělám opravdu velkou chybu… Teď jsem trochu klidnější 🙂 ale samozřejmě jsem ráda i za ty ostatní komenty, aspoň si z každého můžu vzít něco 😊

• Citovat
  • Upravit
Light-fury
18.2.20 15:12

@Tesss9 vase miminko neni tydenni novorozenec, takze uz bych se fakt ridila jim a jeho potrebami. Kor kdyz je predcasne narozene - predpokladam, ze vahou spis podmeracek, takze ma vetsi potrebu papat. Tabulky jedou na nejaky prumer, navic u ruznych znacek je mnozstvi a frekvence odlisna. Nas nejstarsi mel porodni vahu 2,4 kg ( kvuli tehu cukrovce jsem drzela tvrdou dietu) a zpocatku byl strasne vyhladovely. Sestry me v porodnici cvicily ( mliko po 3 hodinach, kdyz v noci nechce spat - ma hlad - tak si s nim mam povidat), doma jsem to vydrzela jeste par dni a pak dala na nej. Bylo po placi z hladu.
At se Vam dari :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21593
18.2.20 15:18

Muj syn uz na 3 tydnech vyzahl 120ml na jeden zatah.

120×8= 960

Jinak, krmim striktne po 3h i kdyby si mel pest ucucat az k loktu. Mam spatne zkusenosti se zazivacimi potizemi od dcerky. S tou jsem zazivala peklo az do 4-6m jejiho zivota. Syn je na tom lepe, ale nebudu nic riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tesss9
18.2.20 17:17

@Light-fury Tak to mi jsme tak nízkou váhu neměly. Při narození měla 2,750 a teď má 3,920. Prostě je to jedlík 😊

• Citovat
  • Upravit
Tesss9
18.2.20 17:18

@warita a můžu se zeptat jaké byli ty potíže?

• Citovat
  • Upravit
21593
18.2.20 17:56
@Tesss9 píše:
@warita a můžu se zeptat jaké byli ty potíže?

nadymani, zacpy, ublinkavani a rev od rana do vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová