Přenášení u čtvrtého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9378
17.10.13 08:53

Mne doktor rekl, ze na to, aby sperma samo rozjelo porod, by ho muselo byt litry. Ale, ze pokud je telo aspon trochu pripravene, pomuze to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.10.13 09:21

@zvědavá borůvka sperma opravdu obsahuje látky, které mohou porod vyvolat, ovšem muselo by toho být opravdu hodně a toho se asi moc nedá dosáhnout :) Co se týče toho častého chození na WC, opravdu se to může blížit, někdy se tělo takhle před porodem čistí, tak držím palce, ať to přijde co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.10.13 09:22

@zvědavá borůvka nepomůže nic. Vyvolávání se neboj, mě vyvolávali 41+6 a byl to nakonec rychlej i když bolestivej porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.10.13 09:36

No, tak jsme se o to včera večer pokusili a sešlo z toho, dost mě to bolelo, cítila jsem se jak panna. :(
Půl roku jsme spolu nic neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
17.10.13 11:16

Holka nezoufej, az se bude mimiskovi chtet jit ven tak to prijde a nebo pak vyvolavacka..ale trbe se to spusti :kytka: bud trpeliva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.10.13 11:19

Ahoj maminky, mam termin dneska a nezda se, ze by mala chtela jit ven. Zitra jdu k doktorce, tak jsem zvedava, co mi rekne nebo provede. Nic z babskych rad teda zatim nepomohlo. Rada bych, aby byla mala venku brzo, uz je pekne tezka:) Opravdu ten Hamilton tak boli? Z vyvolavani a podobnych veci mam celkem strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
17.10.13 12:00

@Danetka Já jsem měla taky velký strach. Nemůžu porovnat, jestli je vyvolávaný porod o hodně bolestivější než normální, mám za sebou jen vyvolávaný, ale vydržet se to dá - s epiduralem urřitě:-) Vyvolávaný bývá většinou i dost rychlejší. U mně to tak bohužel nebylo. Kdyby mě nakonec nevzali císařem, rodím tam snad doteď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
17.10.13 18:17

@Danetka zase záleží jak je tělo připravený, mě bolel jako prase, myslela jsem, že doktorce z toho křesla uteču :roll: kámoška mi naopak říkala, že ani nepostřehla, že jí ho dělaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.10.13 20:16

Ten Hamilton je asi u každé ženy jiný, většina teda popisuje, že to bolí hodně a jsou i holky, které to nebolí. Každopádně pokud nejsi vůbec otevřená, tak ti ho udělat nemůžou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.10.13 22:54

Tak mě napadlo, že bych si mohla koupit nějaký přípravek na masáž hráze, že by to pomohlo i v tom sexu, aby to tolik nebolelo.
Co byste doporučily? Něco od Weledy nebo Saloos?
Kdysi se mi tam dostal obyčejný tělový olej (když jsme se masírovali a tak…) a docela to pálilo.
Tak snad, ten přípravek na masáž hráze nebude pálit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.13 23:34

@zvědavá borůvka Já používala Weledu. Ale stejnak sem se nástřihu nevyhnula. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.10.13 23:39
@LUCIPERKA-ddub píše:
@zvědavá borůvka Já používala Weledu. Ale stejnak sem se nástřihu nevyhnula. :think:

Spíš než o nástřih mi jde abych se nějak uvolnila a „otevřela“ k těm doporučeným intimnostem…
Docela mě to bolelo, půl roku jsme spolu nespali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.13 23:50

@zvědavá borůvka Aha tak to by pomoct mohlo, ale to snad by mohl zabrat i obyčejný lubrigační gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.10.13 19:36

Ahoj holky…dnes jsem 40+4 (podle UTZ), jen jsem značně nervní z toho, že na KO jsem byla včera, dr. mi udělal hamiltona, porodní cesty nejsou připravené…no, ale o co mi jde, na další KO mám přijít až ve čtvrtek 8o přijde mi to docela dlouho vzhledem k tomu, že jsem po termínu :nevim: A na klidu mi moc nepřidává, že první syn se narodil akutním CS právě ve 40+4, měl typické znaky přenošeného dítěte, plodové vody pár kapek :nevim: Celý den tu dumám, co s tím, pokud neporodím do pondělí, tak bych byla přeci jen klidnější, kdyby mi někdo alespoň natočil monitor :zed: Mám zkusit jinou porodnici nebo jak byste to řešily vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
25.10.13 21:45

No ja myslim ze dr. vi co a kdy..neboj treba se to rozjede do ctvrtka..ja jsem dnes 40+5 a hamiltona budu mit az v nedelu..a na monitor me vubec neposilaji…a kdyz se po hamiltonu nic nerozjede tak pak jdu koncem pristiho tydne na vyvolani ve 41+5 :roll: tak uvidis treb to stihnete a dalsi ko se uz konat nebude..

Příspěvek upraven 26.10.13 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky