Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ![]()
Taky přenáším, včera jsem měla termín, a dnes na kontrole mi řekli, že porodní cesty nejsou připravené a i tak jsem si nechala udělat hmat.
Další kontrolu mám v pondělí a monitor mi normálně dělali.
Je fakt divné, že ti nedělali monitor, určitě zkus zajít i do jiné porodnice ať tě vyšetří.
@zvědavá borůvka monitor mi dělali, jen mi přijde další kontrola až za týden docela za dlouho
On teda doktor vypadal, že sází na to, že už se neuvidíme, ale vědět to nemůže, že? ![]()
@CokeLady díky ![]()
@maciček82 hmm, tak to máme skoro podobné ![]()
@Reinka mela bys od 40+0 chodit na monitory. Pokud te neobednali v porodnici obrat se na sveho gynekologa
@Reinka určitě bych se ozvala, že chci jít na monitor dřív, po termínu by se mělo chodit obden…
Kdo ví, třeba fakt začneš rodit každou chvilkou ![]()
Jinak týden je opravdu moc, po termínu už by to měly být dva-tři dny.
No, tak mám od rána bolesti po 10min., ale nikam se to nehýbe, semtam to skočí po 5, po 7 a zase po 10
![]()
@Reinka píše:
No, tak mám od rána bolesti po 10min., ale nikam se to nehýbe, semtam to skočí po 5, po 7 a zase po 10![]()
Jů ![]()
Ty se máš
![]()
Já pořád nic ![]()
@zvědavá borůvka no, byla bych radši, kdyby se to hnulo, tohle už je dost otravný
teď nevím, jestli jít spát nebo ne
u některých kontrakcí mám docela dost tlak na spodek, nerada bych porodila doma
ale zase si říkám, že 10minut je hodně ![]()
Prý se má zkusit teplá vana, třeba se ty intervaly zkrátí a nebo přestanou.
S tím spánkem, jestli se ti bude chtít tak asi běž, nevím no ![]()
Jinak po těch deseti min. je ještě asi brzo jezdit do porodnice, jako věřím, že by si tě tam nechali, ale já bych třeba radši byla doma než celou tu dobu být v porodnici, než se intervaly zkrátí ![]()
@zvědavá borůvka ve vaně jsem byla dneska už 2× a nic
bolesti jsou teď po 9min a teda silnější, tohle nezaspím ani kdybych hodně chtěla
Manžel šel spát, že je dost unavenej, tak bych ho nerada zbytečně budila a hnala do porodnice, tak pořád sedím v obýváku a čekám co bude ![]()
Budu ti držet palečky, myslím že zítra už to budeš mít za sebou ![]()
@zvědavá borůvka no, snad to nepropásneme
a snad to přijde, když už mě to celej den takhle napíná
Půjdu si zkusit alespoň zalézt do peřin a odpočívat, spánek z toho nejspíš nebude, ale alespoň mezi kontrakcema zavřít oči. A držím pěsti, ať se ti to taky brzy rozjede ![]()
Tak co, jak to s tebou vypadá ![]()
Mě včera večer začala po kouskách odcházet hlenová zátka ![]()
Ahojky maminy.taky jsem ve 41 a nepomahaji zadne babske rady.na vyvolani asi v patek…mam docela obavy aby to nebylo delsi a bolestivejsi nez klasika ![]()
@Michis ahoj, taky jsem dne 41 a nic..dnes jsem mela mit hamiltona ale nejsem vubec otevrena tak se nic nedelo a z hamiltona vzeslo, dalsi mam mit ve stredu a pokud budu prostupna tak bych mela jit na vyvolani ve ctvrtek a pokud opet nic a nebudu pripravena tak se mi vyvolavacka zase posune o nejaky den..