Přenášení u čtvrtého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
13.1.17 11:46

@Marketam3 A řekli ti na kontrole aspoň, zda už si trochu otevřená? Ja byla už od termínu tak na 2 cm. To značí, že už se něco děje a to je dobré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 12:02

@MachyXS No právě že vůbec. Zavřená, snad i zamčená :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
13.1.17 12:10
@Marketam3 píše:
@MachyXS No právě že vůbec. Zavřená, snad i zamčená :D :cert:

To nic, každé tělo a každé miminko jsou jiné. Chápu tvoji frustraci. Mě přes týden pořád říkali: už se to tam chystá, na příští kontrolu už nejspíš nepřijdete a prd…trvalo to ještě 3 kontroly :D Hlavně že jsi pod kontrolou, pohyby jsou… zkus se nějak zabavit, já třeba procházela na netu mimi bazary a nakupovala zbytečnosti, aspoň podle manžela :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.1.17 12:25

Když mě trápí ještě jedna věc. Kdyby to nakonec skončilo císařem, tak nevím jak by ho udělali, nemůžu ležet na zádech pro syndrom dolní duté žíly. Doktora jsem se na to neptala, pořád doufám že to půjde spodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.1.17 15:52

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Já jsem dnes 40+4.. Miminko čekám po IVF, takže pondělní termín byl naprosto přesný.. U mě se naprosto nic neděje :( Břicho tvrdne jen při rychlé chůzi.. poslíčky nemám (nebo nepoznám), hlenová zátka neodešla.. Na monitoru jsem tento týden byla dvakrát a je naprosto ok.. Vnitřní vyšetření jsem ale měla naposledy 3týdny zpět a čípek nezkrácený tuhý.. Poslední UTZ bylo minulé úterý.. Vody dost, průtoky ok, předpokládáná váha 3300g.. Dnes teda byl jen monitor, takže vlastně moc nevím co a jak.. Začínám z toho být dost vystreslá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.1.17 16:05

@Marketam3 Myslím, že si s tím budou umět poradit neboj.. možná budeš muset jen do celkové narkózy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.1.17 07:19

Jojo přidej se k zoufalce ;) já. jsem už.41+0 a kde nic tu nic. Mě ta vyvolávačka nemine. A ty čekáš první? Máš o pár dní míň než já, máš větší naději ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.17 10:20

Ahoj holky,

Asi potrebuju trochu povzbudit, ve ctvrtek jsem mela termin a porad nic :(

Ja vim, ono to asi neni nijak vyjimecne, ovsem ve 29tt mi nasli zkraceny cipek, takze jsem skoro 3 mesice lezela, civela do zdi a poslouchala, ze porod se opravdu muze rozjet kdykoliv :zed: :zed: :zed: a protoze jsem stejne tak musela lezet cely prvni trimestr, moje psychika (i kondicka) jsou v haji.

Moje doktorka se vyjadrila, ze jak zkombinuju prochazku, horkou vanu, domaci svarak a sex, pujde to samo. Tak jsme se na to vrhli s manzelem od pondelka, kdyz je cas tak jsem venku i 4 hodiny… mezitim pry i zazvorovy caj, at se brisko porad zahriva, a hadejte co… :cert: maximalne poslicky na trictvrte hodiny a pak to tu nasi princeznu zas prestane bavit. Aspon myslim, ze jsou to jenom poslicky, vubec neboli a hodne nepravidelne. Ja pred temito ritualy neznala ani tvrdnuti bricha… :nevim:

No a do toho mi vola tchyne (ktera je mimochodem jinak zlaticko) ze se uz nemuze dockat, at se trochu posnazim :lol: a to uz brecim od rana… jako ja uz nevim co bych vymyslela, moc se na malou vsichni tesime. :srdce: A do toho mam cely tyden nocni mury, ze se neco po… a nase mala to nezvladla :,(

Chtela bych tomu nejak pomoct, si tak rikam, ze kdyz se mi trosku povede hodit se do klidu tak to mozna taky prijde, akorar jsem naladena na miminko od zari a ono nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.12.17 14:24

Ahoj :-) možná už píšu pozdě a mimi je už venku…Ja jsem tehdy zkoušela taky kde co, a nakonec bylo potřeba vyjít až nahoru na Petřín, aby se to v noci rozjelo a malá se ráno narodila :lol: :potlesk: takže…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.17 15:31

Jee ahoj, ja se tak divam, ze jsem se musela nejak ukliknout, jsem chtela i obnovit diskusi :zed:

Zatim nic :lol: vcera teda Hamilton a poslicky nikde… tak dneska delam domaci pirohy pro zmenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.17 23:05

@Marketam3 tak uz to zlaticko mame :srdce: asi uz zabralo snazeni tatinka :oops: a je pravda, ze mi asi prvni varku kontrakcii prinesla vyhrivana sedacka v aute :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
17.12.17 21:54

Tak moc blahopřeji :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.17 18:11

Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.18 22:59

Přenášení

Ahoj holky :)
Dnes koncim 2.den po terminu a tak me zajima jak dlouho me muzou nechat prenaset? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7735
29.12.18 23:06

nechají tě max do 42 +0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat