Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Koupila bych Gyno Pevaryl krem a at se maze, dokud to nespotrebuje.
@A-nonym94 píše:
Dobrý den,chci se zeptat… léčím se s kvasinkami a zdá se, že to ode mě chytl i přítel.. Zažila jste některá? Stačí, aby používal stejný krém jako já? (Víme, jak to muži mají s docházením k doktorům zvláště pak, když jde o nějaký takový „choulostivý“ problém)
pokud má ženská kvasinky je na místě přeléčit i partnera. Koupila bych canesten krém a pokud by to nezabralo tak si zajdi na gyndu a dr ti pro něj něco určitě napíše. Nějaký čas používejte kondom a bude to dobrý ![]()
Používejte oba stejný krém, nejlepší je na to canesten nebo clotrimazol. Při sexu používat ochranu, jinak se toho nezbavíte oba.. A pokud máš kvasinky jen ty, ochrana pak platí taky, jinak to máte oba dva zpět.
@martina.se Nic o tom, že je to šílené jsem neřekla… Jen že chlapi celkově co vím neradi chodí po doktorech, zvlášť když se jedná o takového, kde by se museli od pul pasu dolů svlekat a nechat na sebe koukat/sahat
@Tarinka děkuji
@Denisa76 Já jsem se ptala na gyndě a doktor mi teda řekl raději vynechat sex, ale že to pro partnera neni nebezpecne, ze chlapi jsou obrněni proti tomu.. tak nevím no..
@LLenule111 dobře, děkuji za rady ![]()
Manžel to chytil a u doktorky byl, dostal mast (stejnou jako pro mě) a důrazně mu vysvětlila, že se musí mazat tři týdny i když příznaky zmizí a samozřejmě bez sexu, maximálně s gumou.
@A-nonym94 nebezpečné asi né, ale když jsem měla echt výtok tak chlap to asi dvakrát začal cítit dřív než já. Od té doby co jsem přestala chodit na veřejný bazény a koupu se už jenom doma v bazíku mám už pár let klid ![]()
@Denisa76 No tak já jsem se ptala skrze toho, jestli to ode mě nemůže chytit a on mi řekl, že ne… že chlapi jsou jen přenašeči.. no a éjhle.. přítel je nový, tak jsou takové věci nepříjemné na řešení, než s dlouholetým partnerem no.. Ale stalo se, tak hold se mázne a dobrý no
Jinak taky vůbec netuším, kde jsem k tomu přišla.. koupat jsem se nebyla nikde, na záchody „cizí“ si skládám papír, aby se absolutně ničím nedotýkala.. a stejně… první co bylo jsem alarmovala přítele, jestli náhodou nemá něco bočkem
![]()
@A-nonym94 píše:
@martina.se Nic o tom, že je to šílené jsem neřekla… Jen že chlapi celkově co vím neradi chodí po doktorech, zvlášť když se jedná o takového, kde by se museli od pul pasu dolů svlekat a nechat na sebe koukat/sahat
@martina.se To teda jsou
a to to není rýmečka, že jo…
Za doktorem moc nechci, protože mi doporučil nemít sex a jelikož jsme to nějak nezvládli, tak se moc nechci přiznat
Uvidíme no.. ![]()
@A-nonym94 píše:
@martina.se To teda jsou![]()
a to to není rýmečka, že jo…
Za doktorem moc nechci, protože mi doporučil nemít sex a jelikož jsme to nějak nezvládli, tak se moc nechci přiznat
Uvidíme no..
Ahoj,
Mám poprvé kvasinkovou infekci takže v tom nemám tolik zkušeností a chci se zeptat jak to je se sexem?
7 dní beru čípky (gyntima) co mi dali v lekarně co jsou s probiotikama (jsou na 10dní) a 5 dní používám mast canesten. Už mě normálně pochva nesvědí a výtok mám málo. A tak nevim jestli jsem zaléčená a jestli už můžu mít sex?
S přítelem ho máme často tak teď ten týden bez sexu je něco… tak jestli bych už dneska mohla když by mě to nebolelo a nebo radši ještě počat ať se to nerozjede?