Přerušení očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
5.6.13 19:26
@anickadomnik píše:
@PetiteFillette @peggy.sl holky já teda jsem asi z jinýho světa ale naše dr. neočkuje když jsou děti nastydlý nebo po nemoci, myslela jsem že je to normální

Není to normální..bohužel..některé očkoteroristky jedou hlava nehlava a nezastaví je ani teplota..hlavně, že mají odškrtnuto v tabulce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 19:29

@peggy.sl no tak to se mě vždycky ptá jestli nemáj děti teplotu atd. a když jsou nemocní a mají mít nějaké očkování tak mi hned říká že očkování musíme odložit, docela mě překvapuje že to není standart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:29

@anickadomnik To ta naše taky normálně ne, ale myslím, že je za prvé zoufalá ze mě, že nechci 4 dávky a za druhé z něj, že není možné ho ďobnout a za třetí z popotahovaček hygieny, protože rozhodně nestíháme komplet naočkovat do těch 18m, co říká zákon. Ona nervní je, já ne :lol: A to ještě neví, že s MMR to se mnou bude mít ještě těžší :lol:
Psala jsem maila Petrášovi (myslím, že se tak jmenuje, nemám paměť na jména :roll: ), abych měla nějaké vyjádření odborníka a čím se ohánět a nemusela jsem říkat "jedna ženská z emimina povídadala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 19:31

@PetiteFillette my to taky do 18ti měsíců nestihnem, to jako taky bude problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:32

@peggy.sl Jsem to počítala a od první dávky to má 5 měsíců. Teď má rýmu, týden léčba, 3 týdny čekačka, to už bude těsně za 6 měsíci :( Takže přeci jen budem muset odznovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:32

@anickadomnik Nevím, je mi to jedno :lol: Jen že zákon stanovuje ukončení všech dávek hexy na 18m pokud se nemýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.13 19:35
@PetiteFillette píše:
@peggy.sl Jsem to počítala a od první dávky to má 5 měsíců. Teď má rýmu, týden léčba, 3 týdny čekačka, to už bude těsně za 6 měsíci :( Takže přeci jen budem muset odznovu?

Já bych nezačínala znovu..dodělala bych schéma a po čase nechala odebrat protilátky..
stejně je to jedno..ani děti co mají čtyři dávky protilátky nemají.. :lol:
ale jen tak pro zábavu, bych to udělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 19:38

@PetiteFillette a co se jako děje když se to nestihne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:39

@anickadomnik tak to nevím :nevim: beztak nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:41

@peggy.sl To mě nenapadlo :think: A po jakém čase po třetí dávce by se ty protilátky měly nabrat? Trochu se pak bojím školky, když vyjde, že je nemá, aby mi dr dala štempl :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.13 19:41
@anickadomnik píše:
@PetiteFillette a co se jako děje když se to nestihne?

Neděje se vůbec nic..dítě ti neseberou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.6.13 19:42

@PetiteFillette no právě si nějak neumím představit co můžou dělat když očko nebude obzvlášť ze zdrav. důvodů, to je trošku nedomyšlenej zákon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.13 19:43
@PetiteFillette píše:
@peggy.sl To mě nenapadlo :think: A po jakém čase po třetí dávce by se ty protilátky měly nabrat? Trochu se pak bojím školky, když vyjde, že je nemá, aby mi dr dala štempl :cert:

To si klidně můžeš nechat udělat,,tajně,, na vlastní žádost v laborce..
Nechala bych to tak půl roku až rok a zkusila bych to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:44

@anickadomnik Představuju si to tak, že pokud není hotové ze zdrav. důvodů, tak hygiena neřekne ani pumpička. Ale třeba pokud je to z důvodu toho, že si matky strašně vymýšlí (jako já), tak pokud tam sedí šťouravá úřednice, tak si mě třeba zavolají k podání vysvětlení, nebo spíš doktorku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.6.13 19:45

@peggy.sl To asi já těžko zhodnotím ty hladiny :think: Nebo tohle taky udělá laborka? No a co když budou nedostatečné? To pak budu muset nacupitat k dr., že budeme očkovat znovu nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek