Přerušení očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
6.6.13 07:59
@PetiteFillette píše:
Já si myslela, že je to odborník na slovo vzatý 8o

Není to odborník..je to CHEMIK..ale je fakt, že se jako odborník tváří a jde mu to výborně.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 08:07

:roll: pořád tomu nemůžu uvěřit, že něco takového napsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.6.13 08:10
@PetiteFillette píše: :roll: pořád tomu nemůžu uvěřit, že něco takového napsal

Hele věc se má tak..on se spolupodílel na vývoji nějaké vakcíny..takže ti prostě už ze zásady nemůže napsat: Neočkuj, je to sra.ka… :lol:
neví kdo je na druhé straně, netuší kdo by ho mohl popotahovat..takže v každé odpovědi je napsáno: Očkuj a uvidíš co se stane… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 08:12

No každopádně aspoň vím, že po těch 6 měsících budu muset odznova :( Dneska už má tu rýmu zelenou, takže jdeme pro Pamycon :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 08:14

Jeho odpověď na moje podivení, že mám očkovat při alergii: Určitě bych aktuálně konzultoval s Vaším pediatrem, aby ten vyhodnotil riziko rýmy. Pokud vyhodnotí, že rýma není překážkou k očkování, pak bych se na Vašem místě očkování moc nebránil. V opačném případě byste museli vyčkat období bez rýmy a zahájit očkování do počátku, tj. podat celkem 3 nové dávky v uspořádání 2+1 (a ta první dávka by se anulovala). Kromě toho mějte na paměti, že první dávka nezajistí spolehlivou ochranu vůči příslušným infekcím, proto čím déle bude proveden odklad očkování tím déle přetrvává riziko nákazy zejména dávivého kašle.
Zvažte všechny tyto aspekty a rozvažujte uvážlivě, jak dál postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.6.13 08:16
@PetiteFillette píše:
Jeho odpověď na moje podivení, že mám očkovat při alergii: Určitě bych aktuálně konzultoval s Vaším pediatrem, aby ten vyhodnotil riziko rýmy. Pokud vyhodnotí, že rýma není překážkou k očkování, pak bych se na Vašem místě očkování moc nebránil. V opačném případě byste museli vyčkat období bez rýmy a zahájit očkování do počátku, tj. podat celkem 3 nové dávky v uspořádání 2+1 (a ta první dávka by se anulovala). Kromě toho mějte na paměti, že první dávka nezajistí spolehlivou ochranu vůči příslušným infekcím, proto čím déle bude proveden odklad očkování tím déle přetrvává riziko nákazy zejména dávivého kašle.
Zvažte všechny tyto aspekty a rozvažujte uvážlivě, jak dál postupovat.

To je krásná odpověd!! ta se mu opravdu povedla… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.6.13 09:34
:lol:

Teď jsem se vrátila od dr. a vydupala jsem si vyšetření imunity, ptž jsem přesvědčená, že alergická rýma to není, ta vypadá jinak, znám to od dcery. Tak udělala výtěr z nosu, jestli tam není nějakej hajzlík a když ne, vezme krev na imunoglobuliny. Pokud i ty budou v pořádku, dala mi kontakt na dětskou homeopatku, se kterou má dobré zkušenosti. Pokud budou globuliny hodně nízko, nasadí se léčba. O očkování jsme se v téhle souvislosti nebavily, ale věřím, že bude rozumná. Zvlášť když ví, že jsem zdravotník a vím, jaké jsou moje a malého práva. Nemyslím si, že by mě do něčeho tlačila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
6.6.13 10:12
@PetiteFillette píše:
@anickadomnik Nevím, je mi to jedno :lol: Jen že zákon stanovuje ukončení všech dávek hexy na 18m pokud se nemýlím.

Do 18 měsíců, ale to se týká zdravých dětí. Pokud je očkování odloženo a dokončeno později kvůli nemoci dítěte, tak nikdo ani necekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
6.6.13 14:39

@peggy.sl :mavam:
Se ještě vracím k té Růžovce, to mě šíleně pobavilo, to s tím očkováním proti klíšťovce :mrgreen:
Čenský: Pro rodinu by se rozkrájel, ale očkovat proti klíšťovce je nenechá :lol:
Reklama a masírka jako vyšitá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.6.13 15:01
@Hellísek píše:
@peggy.sl :mavam:
Se ještě vracím k té Růžovce, to mě šíleně pobavilo, to s tím očkováním proti klíšťovce :mrgreen: Čenský: Pro rodinu by se rozkrájel, ale očkovat proti klíšťovce je nenechá :lol:
Reklama a masírka jako vyšitá :pankac:

No kalamita totální…
Já jsem si představila opravdu blbý film..mít za manžela v reálném životě třeba vakcinologa… :mrgreen:
Ty by byl boj… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek