Přesnídávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejlepsi a nejchutnejsi bylo Hami 100% ovoce, bez doslazovani, konzervantu, barviv, atd. Kelimky v baleni po 4, male a pro zacatek super. Zacala sem hruskou a pak jablko-svestka. Ted uz dcera preferuje kousky ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ty kelímky Frutapura nebo 100%ovoce od Hami jsou fakt super.Jinak nám hodně chutná hruška a jahoda, ale malej neni vybíravej, takže s chutí baští cokoliv,hlavně, když je toho hodně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak malej má snad rád všechny, ještě se nestalo, že by nějakou nechtěl
. Jedlík, hlavně že je to k jídlu. Střídáme to buď přesnídávka nebo čerstvé ovoce co je zrovna doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my kupujeme vše co maji v akci
nejraději ale papá skleničky které jsou s něčím namíchaný ovoce-piškoty, ovoce-smetana, ovoce-mliko (sunárek), ovoce cerealie apod… ale sni i to ovoce samotný tak se to snažím co nejvíc střídat… Jinak kupujeme všechny značky, i drahý i ty úplně obyčejný, nejsem zastánce názoru že co je nejdražší je i nejkvalitnejší a nejlepší
- Citovat
- Upravit
Tak my hodně kupujeme Bobovitu a malé dost jedou i Hello, čerstvé ovoce nějak nechce a když má mít zeleninu tak to už vůbec ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe jednoznačně ALNATURA a BABYLOVE z DMka.
A příchuť Williams hruška … bezkonkurenční.
Nejčastějš ale mixuju doma: banán, jabko, hrušku, švestku (oloupanou), hrozno (oloupaný bez pecek), meloun (bez pecek), broskev (oloupaná). Je to hned a mám z toho lepší pocit, že to nepřešlo varem a čerstvý to má ještě nejvíc vitamínů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rampepurna píše:
Za sebe jednoznačně ALNATURA a BABYLOVE z DMka.
A příchuť Williams hruška … bezkonkurenční.Nejčastějš ale mixuju doma: banán, jabko, hrušku, švestku (oloupanou), hrozno (oloupaný bez pecek), meloun (bez pecek), broskev (oloupaná). Je to hned a mám z toho lepší pocit, že to nepřešlo varem a čerstvý to má ještě nejvíc vitamínů.
souhlas,nejlepší je čerstvé ovoce,přes léto to bylo super,ted je to trochu horší,ale kupuji taky skleničky a malej papá všechno,čerstvé i ze skleniček.Kupuji Alnatura,Hami,Sunárek,Hamánek…prostě všechno sní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk my zatím jedeme taky v čerstvém ovoci, ale pomalu končí sezona, tak mě jen zajímala vaše zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chat se zeptat, v kolika měsících jste začali dávat přesnídavky a takové ty různé věci.
5.1. Nám budou 4měsíce. Jsme na UM.
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymka sisi zeleninové příkrmy od 6.měsíce, ale malá byla plně kojená, u dětí na UM se většinou začíná dřív. Ovocné přesnídávky od 7.měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymka sisi začínala jsem po pátém měsíci dávat zeleninku ale odmítala ji tak jsem zkusila po 14 dnech přesnídávku a ani to nechtěla a až za dalších 14 dní snědla trochu zeleninky a postupně se rozjídala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymka sisi malá byla kojená jen dva měsíce, tudíž, první zeleninku jsme dávali od 4,5 měsíců, ale nechtěla mi to až v 6 měsících to začla papat, pak jsem přidávala žloutek a maso a na večer kaše… ovocné přesnídávky jsme začli dávat okolo 7 měsíce, prvně jen rozvařený jablíčko a pak postupně všechno…
- Citovat
- Upravit
Říkala jsem si že kolem půl roku ale v obchodech jsou už od ukončeného 4měsíce proto se ptám.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymka sisi já se podle toho neřídila, mě přímo doktorka v poradně říkala co kdy můžu přidat a dostala jsem i nějaké brožůrky ve kterých to bylo moc pěkně popsané, a s ovocem není třeba pospíchat…
- Citovat
- Upravit