Přesnídávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3383
30.1.15 22:43

Já dříve kupovala jen ty 100% ovoce neslazené, ale teďka kupuju hello banánovou nebo broskvovou a míchám s jogurtem nebo s dom. neslazenym pudinkem, tím pádem není přesnidávka tak sladká. tak malej už není úplné miminko..je divné že na obalu té lidlovská přesnidávky není výrobce, což mě zaráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.15 10:06

@LLenule111 Běžně kupujeme přesnidávky z Lidlu. Je tam fakt velký podíl ovoce. Sladké jsou jako všechny ostatní (Hamé, Hellou). Dřív jsem na ten cukr taky dost hleděla, ale teď to neřeším. Těch bez přidaného cukru je fakt minimum. Buď přidám bílý jogurt, tvaroh, domácí přesnidávku bez cukru nebo čerstvé ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.5.15 09:59

Ahoj maminky, prosim o radu. Varily jste nektera presnidavku z cukety? Mam ji doma. Ale nevim jestli uvarit a rozmixovat? Nechat samotnou nebo s necim? Moc dekuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
14.5.15 10:12
@Námořnička píše:
@LLenule111 Běžně kupujeme přesnidávky z Lidlu. Je tam fakt velký podíl ovoce. Sladké jsou jako všechny ostatní (Hamé, Hellou). Dřív jsem na ten cukr taky dost hleděla, ale teď to neřeším. Těch bez přidaného cukru je fakt minimum. Buď přidám bílý jogurt, tvaroh, domácí přesnidávku bez cukru nebo čerstvé ovoce.

presnidavky z Lidlu jsou plne skrobu…to detem skodi. Nejlepsi jsou happy fruit od hame.
http://www.hame.cz/…ucts/show/cs?…
treba a ine druhy…celkove nejmene sladke.,Bez skrobu

• Citovat
  • Upravit
4620
14.5.15 10:25

@Bebuu zrovna ji mám na sporáku :-D vzhledem k tomu, že cuketa je celkem bez chuti, tak ji používám vždy s něčím výraznějším (dýní, mrkví, batátem…). a úplně jednoduše, buď ji upařím v parním hrnci, nebo normálně uvařím se vším dokupy (maso a zbytek zeleniny, jen maso dám vařit dřív) a rozmixuju/rozmačkám - nevím, jak starého máš prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.15 10:26
@Bebuu píše:
Ahoj maminky, prosim o radu. Varily jste nektera presnidavku z cukety? Mam ji doma. Ale nevim jestli uvarit a rozmixovat? Nechat samotnou nebo s necim? Moc dekuji za radu :kytka:

cuketa samotná je bez chuti.. dávam k ní dýni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
1.3.20 21:47

Já doma dělám celou řadu domácích přesnídavek. Ale proto teda potřebuju spolehlivýho pomocníka. No a takovýho mám v tomto spotřebiči :) https://www.orava.eu/…900w-rmh-900

• Citovat
  • Upravit
22881
2.3.20 09:37

Spousta receptů na domácí přesnídávky je tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.4.22 14:31

Mě malej sní kromě od hello všechny přesnídávky a miluje hrušku ale jak zjistí že je od hello tak si ty kapsičky ani nevezme do pusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí