Přesnídávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já dříve kupovala jen ty 100% ovoce neslazené, ale teďka kupuju hello banánovou nebo broskvovou a míchám s jogurtem nebo s dom. neslazenym pudinkem, tím pádem není přesnidávka tak sladká. tak malej už není úplné miminko..je divné že na obalu té lidlovská přesnidávky není výrobce, což mě zaráží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLenule111 Běžně kupujeme přesnidávky z Lidlu. Je tam fakt velký podíl ovoce. Sladké jsou jako všechny ostatní (Hamé, Hellou). Dřív jsem na ten cukr taky dost hleděla, ale teď to neřeším. Těch bez přidaného cukru je fakt minimum. Buď přidám bílý jogurt, tvaroh, domácí přesnidávku bez cukru nebo čerstvé ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, prosim o radu. Varily jste nektera presnidavku z cukety? Mam ji doma. Ale nevim jestli uvarit a rozmixovat? Nechat samotnou nebo s necim? Moc dekuji za radu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Námořnička píše:
@LLenule111 Běžně kupujeme přesnidávky z Lidlu. Je tam fakt velký podíl ovoce. Sladké jsou jako všechny ostatní (Hamé, Hellou). Dřív jsem na ten cukr taky dost hleděla, ale teď to neřeším. Těch bez přidaného cukru je fakt minimum. Buď přidám bílý jogurt, tvaroh, domácí přesnidávku bez cukru nebo čerstvé ovoce.
presnidavky z Lidlu jsou plne skrobu…to detem skodi. Nejlepsi jsou happy fruit od hame.
http://www.hame.cz/…ucts/show/cs?…
treba a ine druhy…celkove nejmene sladke.,Bez skrobu
- Citovat
- Upravit
@Bebuu zrovna ji mám na sporáku
vzhledem k tomu, že cuketa je celkem bez chuti, tak ji používám vždy s něčím výraznějším (dýní, mrkví, batátem…). a úplně jednoduše, buď ji upařím v parním hrnci, nebo normálně uvařím se vším dokupy (maso a zbytek zeleniny, jen maso dám vařit dřív) a rozmixuju/rozmačkám - nevím, jak starého máš prcka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bebuu píše:
Ahoj maminky, prosim o radu. Varily jste nektera presnidavku z cukety? Mam ji doma. Ale nevim jestli uvarit a rozmixovat? Nechat samotnou nebo s necim? Moc dekuji za radu
cuketa samotná je bez chuti.. dávam k ní dýni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já doma dělám celou řadu domácích přesnídavek. Ale proto teda potřebuju spolehlivýho pomocníka. No a takovýho mám v tomto spotřebiči
https://www.orava.eu/…900w-rmh-900
- Citovat
- Upravit
Mě malej sní kromě od hello všechny přesnídávky a miluje hrušku ale jak zjistí že je od hello tak si ty kapsičky ani nevezme do pusinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit