Přesnídávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přesnídávky
zdravím vás..Prosila bych vás o radu. S jakou přesnídávkou máte nejlepší zkušenost?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás jednoznačně vede banánová
je schopná sníst jednu na posezení a pořád má málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky:)já beru přesnídávky značky Hami a nebo Hello ale když se to tak vezme kolem a kolem všechno vyjde na stejno:)někdy koukám do letáku kde sou slevy a tak:)stejně já sem to ze začátku strašně řešila přesnídávky nebo jestli i čerstvé a ted přikrmujem tak 3měsíce a dělám kompromisy takže někdy přesnídávka někdy nastrouhané čerstvé a někdy vylepšená přesnídávka o čerstvé nastrouhané:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a jestli si se ptala na chut tak mě chutná jahodová:Dteda i malýmu nebo vlastně no já si myslím že mu chutnají všechny hlavně dyž je to jídlo:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I značka, co máte odzkoušené, zatím máme ovoce od pondělka a zatím jsem dávala podušenou švestku a včera hrušku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všeobecně kupuju hlavně ty 100% - kelímky frutapura od Hami, Lžička plná ovoce od Hamánku. Pak kupuju hodně Sunárky, hlavně ty, kde jsou broskve. No a v zásobě mám pořád nějakou tu Hami První lžičku jablko a hruška ![]()
Prcek teď s ovocem zlobí, ale za blahých dob právě nejradši Hrušky s broskvemi od Sunárku.
PS: Neptala ses na to nedávno na rodina.cz? Nikdo neodpověděl… já tam jen občas nakouknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, přesně tak.. Mám na to asi fakt smůlu, jak se tam na něco zeptám, tak se nedočkám odpovědi.. A to se mi stalo už po několikáté
Jsem ráda, za názory tady! Moc všem děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
jj, přesně tak.. Mám na to asi fakt smůlu, jak se tam na něco zeptám, tak se nedočkám odpovědi.. A to se mi stalo už po několikáté![]()
jestli jsi tam nová, tak tě budou většinou buď ignorovat nebo te setřou… zůstaň tady ![]()
Ale to jen tak mimo diskusi, ať ti ji neplevelím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:Kristyna+Daník píše:jestli jsi tam nová, tak tě budou většinou buď ignorovat nebo te setřou… zůstaň tady
jj, přesně tak.. Mám na to asi fakt smůlu, jak se tam na něco zeptám, tak se nedočkám odpovědi.. A to se mi stalo už po několikáté![]()
Ale to jen tak mimo diskusi, ať ti ji neplevelím
JJ presne,tady mi mockrat holky poradily.
- Citovat
- Upravit
nejdříve frutapura, pak sunárek a hami..
Nejvíc šmakujou s hruškou - nejsou tak kyselé.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja kupuju od Hame obcas jsem bravala od Sunarku a taky babylove a nebo ty 100procentni.Hello jak nekdo psal se mi obcas taky doma objevi zalezi kde nakupujem.Cerstve ovoce mi mala nechtela takze u nas se osvedcili presnidavky i tedka.Ale ted uz jsem na ni zjistila figl.Pomixuji si syrove ovoce ktere ji chci dat a dam to od sklenicky od presnidavky a ji to ale musi to byt v te sklenicce minule si kontrolovala a divala se na tu etiketu jestli to neni neco jineho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už také skleničky kupuji jen abych měla třeba na plavčo .doma jí už čerstvé ovoce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit