Přesnídávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11513
1.10.10 14:08

Přesnídávky

zdravím vás..Prosila bych vás o radu. S jakou přesnídávkou máte nejlepší zkušenost?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
1.10.10 14:14

U nás jednoznačně vede banánová :palec: je schopná sníst jednu na posezení a pořád má málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
1.10.10 14:15

ahojky:)já beru přesnídávky značky Hami a nebo Hello ale když se to tak vezme kolem a kolem všechno vyjde na stejno:)někdy koukám do letáku kde sou slevy a tak:)stejně já sem to ze začátku strašně řešila přesnídávky nebo jestli i čerstvé a ted přikrmujem tak 3měsíce a dělám kompromisy takže někdy přesnídávka někdy nastrouhané čerstvé a někdy vylepšená přesnídávka o čerstvé nastrouhané:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
1.10.10 14:15

U nas vsechny,ale jen sladke,ty masove atd zatim neee.

• Citovat
  • Upravit
111
1.10.10 14:16

no a jestli si se ptala na chut tak mě chutná jahodová:Dteda i malýmu nebo vlastně no já si myslím že mu chutnají všechny hlavně dyž je to jídlo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.10.10 14:19

I značka, co máte odzkoušené, zatím máme ovoce od pondělka a zatím jsem dávala podušenou švestku a včera hrušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
1.10.10 14:22

Hami,Hamánek,Babylove-chutnají nám všechny příchutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
1.10.10 14:23

Všeobecně kupuju hlavně ty 100% - kelímky frutapura od Hami, Lžička plná ovoce od Hamánku. Pak kupuju hodně Sunárky, hlavně ty, kde jsou broskve. No a v zásobě mám pořád nějakou tu Hami První lžičku jablko a hruška :-)
Prcek teď s ovocem zlobí, ale za blahých dob právě nejradši Hrušky s broskvemi od Sunárku.

PS: Neptala ses na to nedávno na rodina.cz? Nikdo neodpověděl… já tam jen občas nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
1.10.10 14:30

jj, přesně tak.. Mám na to asi fakt smůlu, jak se tam na něco zeptám, tak se nedočkám odpovědi.. A to se mi stalo už po několikáté :-( :cry: Jsem ráda, za názory tady! Moc všem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 14:32

u nás vede jablečná a meruňková, ale nejlepší jsou domácí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
1.10.10 14:35
Kristyna+Daník píše:
jj, přesně tak.. Mám na to asi fakt smůlu, jak se tam na něco zeptám, tak se nedočkám odpovědi.. A to se mi stalo už po několikáté :-( :cry: Jsem ráda, za názory tady! Moc všem děkuju

jestli jsi tam nová, tak tě budou většinou buď ignorovat nebo te setřou… zůstaň tady :palec:
Ale to jen tak mimo diskusi, ať ti ji neplevelím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
1.10.10 14:37
MaryClementine píše:
Kristyna+Daník píše:
jj, přesně tak.. Mám na to asi fakt smůlu, jak se tam na něco zeptám, tak se nedočkám odpovědi.. A to se mi stalo už po několikáté :-( :cry: Jsem ráda, za názory tady! Moc všem děkuju
jestli jsi tam nová, tak tě budou většinou buď ignorovat nebo te setřou… zůstaň tady :palec:
Ale to jen tak mimo diskusi, ať ti ji neplevelím :-)

JJ presne,tady mi mockrat holky poradily.

• Citovat
  • Upravit
12978
1.10.10 14:58

nejdříve frutapura, pak sunárek a hami..
Nejvíc šmakujou s hruškou - nejsou tak kyselé.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.10 14:58

ja kupuju od Hame obcas jsem bravala od Sunarku a taky babylove a nebo ty 100procentni.Hello jak nekdo psal se mi obcas taky doma objevi zalezi kde nakupujem.Cerstve ovoce mi mala nechtela takze u nas se osvedcili presnidavky i tedka.Ale ted uz jsem na ni zjistila figl.Pomixuji si syrove ovoce ktere ji chci dat a dam to od sklenicky od presnidavky a ji to ale musi to byt v te sklenicce minule si kontrolovala a divala se na tu etiketu jestli to neni neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.10.10 15:12

Já už také skleničky kupuji jen abych měla třeba na plavčo .doma jí už čerstvé ovoce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí