Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teda ne, ale už jsem to slyšela mockrát..pokud si nepustí dr na utz průchodnost pupečníků, což ten můj nikdy nedělal, tak si MŮŽE splést pupečník s pindíkem..
mě řekl ve 13tt kluk a byl to kluk, ale jak říkám takové historky jsou celkem běžné, takže ano, stává se to
V 15tt na 70% predpovezeny kluk.. Ve dvacátém tydnu uz 100% kluk..
A je to kluk…
U prvního 11+2tt kluk… a je to kluk, u druhého 13+2tt kluk a je to taky kluk ![]()
12+6 kluk a je to kluk. Ve 20tt uz se podle me pletou velmi malo
Tady u nás jsem slyšela i o případu, kdy celé těhotenství tvrdili kluka, avšak narodila se holka
Mně ve 20tt řekli kluka a kluk to je ![]()
Me ted ve 20 tt řekli holčička a budu jim věřit, ale to uvidím až se narodí coto je, ale tak snad to mají okoukaný a už ví co vidí
Já mám výbavu po klukovi a určitě nebudu kupovat novou růžovou pro holku, pokud bude malinká tak holt bude v modrém ale nějaké ty růžové věci taky mám, a až později budu kupovat holčičí, já ted čekám jestli se opravdu narodí holčička a pak ty typické klučičí věci prodám ![]()
Nestalo, náš malej se ale vždycky vyloženě ukazoval a roztahoval nožky.
U prvniho ve 20tt na ultrazvuku kluk a narodil se kluk. U druheho v 16tt kluk, ted jdu ve 20tt a jsem zvedava, jestli to potvrdi nebo vyvrati, ale nejak vim, ze to bude kluk. Prekvapko az v prosinci. ![]()
Urcite se doctor muze splest, zalezi jakou ma s ultrazvukem zkusenost.
@Anonymní píše:
Holky mám na vás dotaz![]()
Stalo se někomu z vás, že by vám Dr. z UTZ v 20tt potvrdili klučíka a nakonec to byla holka?
Díky moc všem
Chápu, že obráceně s holčičkama je to asi pravděpodobnější to spletení se ale jen mě to zajímalo pro přesnost u těch klučíků zda to sedí když to předpoví
Pokud máš fotku doma a je to taková ta zprofilu, tak si to můžeš zkusit ověřit sama, většinou se to podle tohohle dá pěkně, a to je to teprve 14.tt. Pokud máš tu zespoda, tak ta mi někdy dělá paradoxně větší problém.
Dá se to někdy i trochu podle tvaru hlavičky, ale to je pro fajnšmekry a ani nevím, jestli to Dr. dělají - nejspíš ne.
@Litta
i když ted jsem se dívala na foto mého kluka z 13tt a nějak to podle těch tvych fotek nevychází:))tak ani nemusíš
@smurfka No podle těhle fotek to určují lékaři zezačátku, pak těmi zespodu. Ne vždycky to jde ale tak dobře zjistit, ty rozdíly jsou někdy malé. Tvar lebky je už něco jiného, to se ve spojení s plodem Dr. neučí, ale dá se to trochu odpozorovat a odhadnout podle přirozených odlišností mužské a ženské lebky. Tam je to ale mnohem složitější a nevychází to vždy.
http://www.in-gender.com/…6/skull1.jpg
Jinak tady jsou nějaké výsledky studií toho určování, na to jsem náhodou narazila, docela zajímavé.
http://www.baby2see.com/…rasound.html
Ve 20. tydnu kluk a nakonec…KLUK