Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabi.design No vidíš, není asi potřeba rozlišovat. V tuto chvíli bych se možná i nechala překvapit až u porodu. ![]()
@Litta - tak doufam, ze si rodice nebudouu v budoucnu schopni vybirat x nebo y spermie a podle toho urcovat co se narodi. To neni fer. To by byly treba same holky. Nebo vic holek nez kluku a jak by pak tvorili pary? I kdyz muzou byt svobodne matky s deymi, ale neco tem detem pak chybi. ![]()
@elanaa - ty jsi to psala s tou placentou, nebo se mylim? Ja ji mela vpredu a byl to kluk, tohle tehotenstvi ji mam taky vpredu a mel by to byt (asi) taky kluk.
Kolem 20 jsem hrozne chtela kluka a pak holcicku, jako jsem byla ja s brachou. Pak kdyz se mi narodil syn, tak jsem o druhem nechtela ani slyest a pak jsem si rikala, ze druhe jo, at tu neni jednou sam. A to jsem vyslovene chtela druheho kluka, protoze ten prvni je pro mne naprosto uzasny.
Tatka se s nima vyslovene vyblbne, bude je ucit lyzovat, jezdit na kole atd. ![]()
@gabi.design tak to je chytra odpoved.
Kolik je malemu? Memu je 19 mesicu a zatim si moje tehotenstvi neuvedomuje.
Ahoj u prvního jsem měla placentu vepředu a byl to kluk, u druhého dítka mám placentu vzadu a naléhá na DDS a má to být holčička ![]()
jinak mám doma skoro 5letého chlapečka a mé těhu si uvědomuje, chtěl kluka, čekáme holku, trošku byl prý zklamaný ale nevadí mu to a těší se. aůe říkal, že příště to už musí být chlapeček ![]()
@gabi.design píše:
Holky a co tipujete u nás?Za pár dní dám vědět, jak to dopadlo.
Ja si myslim, ze kluk
tak jsem pak zvedava na vysledek ![]()
@gabi.design - tak to je sikulka, ze si takhle preje brasku. Ja mam obavy jak to prcek zvladne az budu v porodce a pak az prinesem sourozence domu. On to asi zvladne, ale ja budu asi silet jak to zvlada doma. Taky se bojim aby na mimco nezarlil a nezmastil ho.
@zanetka2712 @Moodymare díky holky, no vida, další dílečky do amatérské statistiky. Je to fakt zajímavý. Já jsem právě taky teď zvědavá, jestli nám tu holčičku znova potvrdí (placenta je vzadu, u kluka byla vpředu)-bez ohledu na to jsem ráda, že je vzadu, říkal mi to doktor, protože malýho jsem rodila sekcí, tak že je lepší, když je pak vzadu, že je teoretické riziko, aby neprorůstala do jizvy.
@elanaa - tak ted mam placentu opet vpredu, a Dr rekl kluka, uvidime jestli to zitra potvrdi. ![]()
@Moodymare
tak se ozvi. Každopádně tak či tak, hlavně s dobrýma zprávama ![]()
@Moodymare Uvidíš, malej se víc začal projevovat až před tím druhým rokem. Si pamatuju, že v zimě už jsem byla těhotná, malýmu bylo těch 18-19 měsíců a to taky ještě nic nepobíral. Skákal mi po břiše, ještě nechápal, že nemůže a musí dávat pozor. Ten zlom přišel až po tom 20 měsíci - to začal pořád hladit a pusinkovat břicho, mluvit o miminku, chystal se mnou oblečení, nakupoval dudlík, začal být opatrnější, stačilo říct, že ho nemůžu venku nosit a on hned dodal, že „mimi“… tak uvidíme, jaká pak bude realita. Je fakt, že jeho teda mimina úplně fascinujou, je to taková chůva, tak snad mu to zůstane, až mu mimčo přivezeme domů.
@elanaa - tak mam po ultrazvuku, vsechno ok, doctor znova potvrdil kluka. Takze za nas opravdu plati:placenta vpredu = kluk!
A to hned dvakrat.
@gabi.design - tak to opravdu moc sikovny klucik a urcite bude brasku zboznovat ihned jak ho dovezete z porodnice.
U nas se zatim na brise taky rajbluje, uvidime co na podzim, az bude bubinek vetsi. ![]()
@Moodymare super
, hlavně k výsledkům a samozřejmě s pohlavím a placentou mám taky radost ![]()
@Moodymare Gratuluji ke kontrole
Já mám taky placentu vpředu a zatím mi 2× řekli holčičku
![]()