Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee Ale zas když se oprostím od toho až komického tradičního stěžování si na neúrodu, tak je mi jich líto. Chtěla bych podporovat lokální zdroje a když se někomu zničí všechno ovoce, tak je to vlastně fakt smutné.
A kdyby to nestříkali pesticidy, tak by mě to možná i rozbrečelo. ![]()
@Ms.Blueberry To jo, budu to mít docela drsné, obléct syna a miminko a jít ráno do školky
Ale musí se to zvládnout, každé období má něco, v létě to taky nebylo nic moc, ve velkých pařákách se taky moc ven jít s novorozencem nedá, takže nejlepší je jaro a podzim, o tom žádná, ale těším se i na leden, mě se líbí zamuchlaná miminka v kočárku ![]()
@JayLee Jojo,to jsem umírala a to byly zrovna dlouho horka, už od června, takže jsem si užila pěkně, v porodnici bylo taky na zdechnutí a to šestinedělí v tom horku, to bylo taky hrozné, ještě jsem byla dost zašitá, takže mě to vše štípalo a dýl bolelo, takže jsem fakt teď ráda za leden a malý kozorože
Já jsem vodnář, takže taky dobrý znamení
![]()
@JayLee píše:
jj relax welnes odpocinej dobre jidlo a vyziti nejen pro malouto chce
Zni to uplne pohadkove ![]()
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry To jo, budu to mít docela drsné, obléct syna a miminko a jít ráno do školkyAle musí se to zvládnout, každé období má něco, v létě to taky nebylo nic moc, ve velkých pařákách se taky moc ven jít s novorozencem nedá, takže nejlepší je jaro a podzim, o tom žádná, ale těším se i na leden, mě se líbí zamuchlaná miminka v kočárku
@JayLee Jojo,to jsem umírala a to byly zrovna dlouho horka, už od června, takže jsem si užila pěkně, v porodnici bylo taky na zdechnutí a to šestinedělí v tom horku, to bylo taky hrozné, ještě jsem byla dost zašitá, takže mě to vše štípalo a dýl bolelo, takže jsem fakt teď ráda za leden a malý kozorože
![]()
Já jsem vodnář, takže taky dobrý znamení
![]()
![]()
To mas pravdu, kazde obdobi ma neco
Taky by se mi libilo jaro, ale bohuzel
clovek musi byt rad, ze vubec nejake miminko je a hlavne ze je zdrave ![]()
@JayLee píše:
njn ale 34 ma bejtto se zas bude umirat
No, na to se vubec netesim ![]()
@JayLee píše:
ten je kdy? Unor mam za to?to ani nevim jaky ma char. rysy vodnar ale asi pohodar ne?
Ja taky byla šitá jak zevnitr tak z venku takze chudák pípana stojaka to bylo dva dny ale pak cajk
jeste ted kdyz si na to vzpomenu, tak tu moji pipu lituju, ze ji asi ceka to same
Vodnar je od 21.ledna…ja chtela kozoruzka a prdlajs
malej je 23.1., takze uz je to vodnarek. Pípa
a ja si furt rikam, ze lepsi tohle, nez mit 20 centimetrovou duznu v brise
kazdy ma svoje, ale ja si furt myslim, ze normalni prod je lepsi ![]()
@JayLee píše:
no tak to s tebou souhlasimja se toho cisare bojim i ted toho fakt nikdy to radsi 2 denni porod
pípa se da do cajku za par dni a nic neni poznat ale po tom cisari je to ouvej kor kdyz se pak ceka druhy
ja vim nekdy holt byt musi proste ale budu se zase modlit abych porodila prirozene a pokud mozno aby to bylo rychle a bezbolestne
ja jsem desny bebinko navic mam syndrom bilyho plaste
Normalni porod je krasny a prirozeny
A prave proto se toho druheho tak bojim
byl to des. To verim, ze to musi byt krasny. Ja jsem z toho cisare taky byla hodne spatna a jeste i ted je mi to nekdy lito
ale co nadelam ![]()
@JayLee píše:
@Ms.Blueberry no jo mamko sis to naplanovala jak jsi chtela a stejne si to rozhod po svym prcek![]()
No, spis to rozhodli doktori za nej ![]()
@JayLee píše:
ani ja ne to se venku neda nicno ale az bude zima, tak zas budeme sakrovat jak mrzne - proste porad neco
ale idealni je ten podzim ten mam moc rada..ani horko a ani zima
Ale zase lepsi zima, nez to vedro…pred zimou se da schovat, pred tim teplem tak ne ![]()
@Ms.Blueberry Přesně tak, člověk si moc vybirat nemůže, jak pišeš můžeme být rádi, že se vůbec zadaří a narodi se zdravy miminečko
@JayLee ten je taky v lednu až do unora a jak pišeš vodnáři jsou pohodáři a upřimní, to jsem přesně já, řeknu pravdu, ikdyž to bolí, neumim lhát a přetvařovat se už vůbec ne
Jojoo, to já tu moji pipi taky lituji, natrhla jsem se až k zadku, nestihli nástřih, takže si myslím taky užhju, se mi to rozerve znova
Sedět jsem taky nemohla, chodila jsem jak napr.. kačena
Ale jinak se těším moc ![]()
@Ms.Blueberry Cisař je prostě operativni zásah, taky jsem se cisaři bránila zuby nehty, spontální porod je přirozený, takže rozhodně lepši, ale pokud nejde jinak a cisař byt musi, tak je lepši tak než komplikace
Si představ, že moje kámoška podplatila doktora, aby ji udělal cisaře, takže tohle fakt nepochopim, každá mamina umi porodit přirozeně, když to jde, ale ona fiflenka se přece nebude namáhat rodit
Jinak já miluji podzim a zimu, jsem ledňáček, tak ještě aby ne
Léto mám ráda jen kvůli dovolené atd. jinak ne, na ty tropicky dny se fakt netěšim, už mě bolí v krku teď ![]()
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Cisař je prostě operativni zásah, taky jsem se cisaři bránila zuby nehty, spontální porod je přirozený, takže rozhodně lepši, ale pokud nejde jinak a cisař byt musi, tak je lepši tak než komplikaceSi představ, že moje kámoška podplatila doktora, aby ji udělal cisaře, takže tohle fakt nepochopim, každá mamina umi porodit přirozeně, když to jde, ale ona fiflenka se přece nebude namáhat rodit
Jinak já miluji podzim a zimu, jsem ledňáček, tak ještě aby ne
Léto mám ráda jen kvůli dovolené atd. jinak ne, na ty tropicky dny se fakt netěšim, už mě bolí v krku teď
Jj, u me bylo dost indikaci na cisare
maly byl KP, vysoky tlak a mela jsem predcasne starnuti placenty, takze nefungovala uplne 100% jak by mela
To nechapu, jak nekdo muze chtit dobrovolne cisare, zaplatit si za to a jeste rict, ze je to lepsi. Nevidim na tom nic lepsiho
A hlavne to musi byt krasny zazitek kdyz se miminko narodi normalne, tak proc se o to takhle ochudit. Co ja bych dala za normalni porod, ale bohuzel dopadlo to tak jak dopadlo
On pro me byl krasny zazitek i ten cisar, mela jsem jen spinal a maleho a pritele jsem pak mela u sebe na pokoji az do vecera, ale normalni porod musi byt jeste o 1000% krasnejsi. Hrozne bych si to chtela vyzkouset…