Přesnost UTZ při určování pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
31.7.13 20:07

@JayLee Ale zas když se oprostím od toho až komického tradičního stěžování si na neúrodu, tak je mi jich líto. Chtěla bych podporovat lokální zdroje a když se někomu zničí všechno ovoce, tak je to vlastně fakt smutné. :nevim: A kdyby to nestříkali pesticidy, tak by mě to možná i rozbrečelo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
31.7.13 20:21

@Ms.Blueberry To jo, budu to mít docela drsné, obléct syna a miminko a jít ráno do školky :D Ale musí se to zvládnout, každé období má něco, v létě to taky nebylo nic moc, ve velkých pařákách se taky moc ven jít s novorozencem nedá, takže nejlepší je jaro a podzim, o tom žádná, ale těším se i na leden, mě se líbí zamuchlaná miminka v kočárku :lol:

@JayLee Jojo,to jsem umírala a to byly zrovna dlouho horka, už od června, takže jsem si užila pěkně, v porodnici bylo taky na zdechnutí a to šestinedělí v tom horku, to bylo taky hrozné, ještě jsem byla dost zašitá, takže mě to vše štípalo a dýl bolelo, takže jsem fakt teď ráda za leden a malý kozorože :D :D Já jsem vodnář, takže taky dobrý znamení :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
31.7.13 20:28
@JayLee píše:
jj relax welnes odpocinej dobre jidlo a vyziti nejen pro malou :hug: to chce :pankac:

Zni to uplne pohadkove :)

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
31.7.13 20:31
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry To jo, budu to mít docela drsné, obléct syna a miminko a jít ráno do školky :D Ale musí se to zvládnout, každé období má něco, v létě to taky nebylo nic moc, ve velkých pařákách se taky moc ven jít s novorozencem nedá, takže nejlepší je jaro a podzim, o tom žádná, ale těším se i na leden, mě se líbí zamuchlaná miminka v kočárku :lol:@JayLee Jojo,to jsem umírala a to byly zrovna dlouho horka, už od června, takže jsem si užila pěkně, v porodnici bylo taky na zdechnutí a to šestinedělí v tom horku, to bylo taky hrozné, ještě jsem byla dost zašitá, takže mě to vše štípalo a dýl bolelo, takže jsem fakt teď ráda za leden a malý kozorože :D :D Já jsem vodnář, takže taky dobrý znamení :P :P :P

To mas pravdu, kazde obdobi ma neco :pankac: Taky by se mi libilo jaro, ale bohuzel :lol: clovek musi byt rad, ze vubec nejake miminko je a hlavne ze je zdrave :pankac:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
31.7.13 20:48
@JayLee píše:
njn ale 34 ma bejt :poblion: to se zas bude umirat :zed:

No, na to se vubec netesim :poblion:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
31.7.13 20:50
@JayLee píše:
ten je kdy? Unor mam za to? :palec: to ani nevim jaky ma char. rysy vodnar ale asi pohodar ne? :kytka:
Ja taky byla šitá jak zevnitr tak z venku takze chudák pípa :mrgreen: na stojaka to bylo dva dny ale pak cajk :pankac: jeste ted kdyz si na to vzpomenu, tak tu moji pipu lituju, ze ji asi ceka to same :lol:

Vodnar je od 21.ledna…ja chtela kozoruzka a prdlajs :lol: malej je 23.1., takze uz je to vodnarek. Pípa :lol: a ja si furt rikam, ze lepsi tohle, nez mit 20 centimetrovou duznu v brise :poblion: kazdy ma svoje, ale ja si furt myslim, ze normalni prod je lepsi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
31.7.13 21:22
@JayLee píše:
no tak to s tebou souhlasim :pankac: ja se toho cisare bojim i ted toho fakt nikdy to radsi 2 denni porod :D pípa se da do cajku za par dni a nic neni poznat ale po tom cisari je to ouvej kor kdyz se pak ceka druhy :zed: ja vim nekdy holt byt musi proste ale budu se zase modlit abych porodila prirozene a pokud mozno aby to bylo rychle a bezbolestne :palec: ja jsem desny bebinko navic mam syndrom bilyho plaste :zed:
Normalni porod je krasny a prirozeny :hug:

A prave proto se toho druheho tak bojim :zed: byl to des. To verim, ze to musi byt krasny. Ja jsem z toho cisare taky byla hodne spatna a jeste i ted je mi to nekdy lito :( ale co nadelam :(

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
31.7.13 21:23
@JayLee píše:
@Ms.Blueberry no jo mamko sis to naplanovala jak jsi chtela a stejne si to rozhod po svym prcek :mrgreen: :jazyk:

No, spis to rozhodli doktori za nej :(

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
31.7.13 21:24
@JayLee píše:
ani ja ne to se venku neda nic :nevim: no ale az bude zima, tak zas budeme sakrovat jak mrzne - proste porad neco :mrgreen: ale idealni je ten podzim ten mam moc rada..ani horko a ani zima :andel:

Ale zase lepsi zima, nez to vedro…pred zimou se da schovat, pred tim teplem tak ne :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3186
31.7.13 21:36

@Ms.Blueberry Přesně tak, člověk si moc vybirat nemůže, jak pišeš můžeme být rádi, že se vůbec zadaří a narodi se zdravy miminečko :pankac: @JayLee ten je taky v lednu až do unora a jak pišeš vodnáři jsou pohodáři a upřimní, to jsem přesně já, řeknu pravdu, ikdyž to bolí, neumim lhát a přetvařovat se už vůbec ne :D Jojoo, to já tu moji pipi taky lituji, natrhla jsem se až k zadku, nestihli nástřih, takže si myslím taky užhju, se mi to rozerve znova :| Sedět jsem taky nemohla, chodila jsem jak napr.. kačena :mrgreen: Ale jinak se těším moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
31.7.13 21:47

@Ms.Blueberry Cisař je prostě operativni zásah, taky jsem se cisaři bránila zuby nehty, spontální porod je přirozený, takže rozhodně lepši, ale pokud nejde jinak a cisař byt musi, tak je lepši tak než komplikace :think: Si představ, že moje kámoška podplatila doktora, aby ji udělal cisaře, takže tohle fakt nepochopim, každá mamina umi porodit přirozeně, když to jde, ale ona fiflenka se přece nebude namáhat rodit :nevim: Jinak já miluji podzim a zimu, jsem ledňáček, tak ještě aby ne ;) Léto mám ráda jen kvůli dovolené atd. jinak ne, na ty tropicky dny se fakt netěšim, už mě bolí v krku teď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
31.7.13 22:03
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Cisař je prostě operativni zásah, taky jsem se cisaři bránila zuby nehty, spontální porod je přirozený, takže rozhodně lepši, ale pokud nejde jinak a cisař byt musi, tak je lepši tak než komplikace :think: Si představ, že moje kámoška podplatila doktora, aby ji udělal cisaře, takže tohle fakt nepochopim, každá mamina umi porodit přirozeně, když to jde, ale ona fiflenka se přece nebude namáhat rodit :nevim: Jinak já miluji podzim a zimu, jsem ledňáček, tak ještě aby ne ;) Léto mám ráda jen kvůli dovolené atd. jinak ne, na ty tropicky dny se fakt netěšim, už mě bolí v krku teď :zed:

Jj, u me bylo dost indikaci na cisare :zed: maly byl KP, vysoky tlak a mela jsem predcasne starnuti placenty, takze nefungovala uplne 100% jak by mela :zed: To nechapu, jak nekdo muze chtit dobrovolne cisare, zaplatit si za to a jeste rict, ze je to lepsi. Nevidim na tom nic lepsiho :zed: A hlavne to musi byt krasny zazitek kdyz se miminko narodi normalne, tak proc se o to takhle ochudit. Co ja bych dala za normalni porod, ale bohuzel dopadlo to tak jak dopadlo :( On pro me byl krasny zazitek i ten cisar, mela jsem jen spinal a maleho a pritele jsem pak mela u sebe na pokoji az do vecera, ale normalni porod musi byt jeste o 1000% krasnejsi. Hrozne bych si to chtela vyzkouset…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová