Přesnost UTZ při určování pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
26.7.13 14:24

@petulíína To víš, bych se mohla živit věštbou - asi se umím vyjadřovat dostatečně mnohoznačně, aby se každý našel a byl spokojen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
26.7.13 14:30

@Litta Jojo štíři, raci, berani, býci, ryby to jsou hrozný povahy, nejlepší jsou fakt kozorozi, vodnáři a střelci :D Moje mamka je taky vodnář a taťka střelec, na něho ta povaha sedí krásně..Manžel je beran a to je fakt tvrdohlavec, syn rak ještě lepší :mrgreen:

@elanaa Blíženec byl můj bývalý a s tím jsem si vůbec nerozumněla, a to je přitom ke mě ideální znamení. Vzala jsem si berana a rozumíme si dobře, takže fakt něco nesedí a něco joo :D Jojo mám právě 2× potvrzenou holčičku, teď jdu za týden a něco na kontrolu, tak se opět zeptám :lol: Placentu mám napsanou, že je na přední straně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
26.7.13 14:30
@Litta píše:
Nejvíc znám vah, asi Silvestr? :think: :lol:

haha, to je dobrý. No, fakt je, že já znám strašně moc (jako relativně strašně, ale když si vezmu, u kolika svých známých člověk ví datum narození, tak jich zas tolik není) lidí narozených 6.10. Myslím že dobře 6 lidí v mým okolí bych napočítala :D, je to určitě nejčetnější datum narození kolem mě. A obecně je pravda, že v říjnu je dětí dost (i můj taťka, ten je 3.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 14:31
@Litta píše:
@Ms.Blueberry Moje máma je vodnář a asi dost záleží, kde si o tom člověk něco zjišťuje a jaké s nimi má zkušenosti. Na mě působí dost solitérně, bývají hodně přemýšliví a kreativní (ale tak jako střízlivě, nevím, jak to popsat, „technicky kreativní“ asi :mrgreen: ), jsou docela upřímní…
Ale já na typologii znamení zas tak moc nedám, je to takové nepřesné, příliš obecné. Snad jen u vah mi to vždycky vychází a většinou je hned poznám. :lol: Spíš bych to brala tak nějak logicky, v jakém stádiu jsou zrovna když je nějaké roční období, a co jim to může přinést. Zvířata rodí na jaro, tak možná že ti vodnáři jsou ještě o něco lépe načasovaní než kozorozi. ;)

Tak jsi me aspon trochu uklidnila :D Ja mam jednu kamaradku, co je ve vodnari a sni je to kriz :lol:, tak jsem si pak pocetla tu charakteristiku a zacala jsem se,,bat,, :lol:

• Citovat
  • Upravit
31400
26.7.13 14:32

@petulíína no co, někdo tu „statistiku“ musí porušovat ;) Moje kamarádka čeká jistojistě holčičku (byla na odběru klků) a má ji taky vpředu. Já teda vzadu a údajně taky holčičku, ale byla jsem zatím jen na jednom uzv (jakože kde už to bylo vidět), teď v úterý asi bude další, tak uvidíme, jestli se bude doktorovi chtít to zkoumat-jdu ke svýmu, ne na genetiku, kde to k tomu tak nějak patří. Ale malýho mi tehdy v tom 16.tt nabídl, jestli chci vědět, tak třeba mi to poví zas sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 14:33
@petulíína píše:
@Litta Taky jsem vodnář a píšeš přesně moji povahu :mrgreen:

Tak ted jsem klidnejsi jeste vice :D

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
26.7.13 14:34
@petulíína píše:
@Litta Jojo štíři, raci, berani, býci, ryby to jsou hrozný povahy, nejlepší jsou fakt kozorozi, vodnáři a střelci :D Moje mamka je taky vodnář a taťka střelec, na něho ta povaha sedí krásně..Manžel je beran a to je fakt tvrdohlavec, syn rak ještě lepší :mrgreen:@elanaa Blíženec byl můj bývalý a s tím jsem si vůbec nerozumněla, a to je přitom ke mě ideální znamení. Vzala jsem si berana a rozumíme si dobře, takže fakt něco nesedí a něco joo :D Jojo mám právě 2× potvrzenou holčičku, teď jdu za týden a něco na kontrolu, tak se opět zeptám :lol: Placentu mám napsanou, že je na přední straně :think:

Ja mam brachu berana a to teda taky obcas stoji za to :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
26.7.13 14:35

@elanaa Já znám hlavně 20.-28.9., tam je to tak koncentrované, že i 4 lidi na den. :mrgreen: Tak jsou to asi spíš Vánoce, už jsem to hodila do kalkulačky. Což je fajn, chtěných je na Vánoce určitě statisticky víc než na Silvestra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 14:36
@Litta píše:
@elanaa Já znám hlavně 20.-28.9., tam je to tak koncentrované, že i 4 lidi na den. :mrgreen: Tak jsou to asi spíš Vánoce, už jsem to hodila do kalkulačky. Což je fajn, chtěných je na Vánoce určitě statisticky víc než na Silvestra. :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
JellyBean
26.7.13 14:37

Tak jsme zvedava, kdy nabehene admin a zamkne nam to, ze neprispivame k tematu :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
14637
26.7.13 14:39

Jinak holky s termínem 7.1., skoro se vsadím, že aspoň do toho 8. to vydržíte. Znám všechny že jsou 8., ale 7. jsem našla po 20 letech jen jednoho známého. A já jsem císařem, takže si tak říkám, jestli se 7. vůbec dá přirozeně narodit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.7.13 14:41

@Ms.Blueberry Konečně diskuse, kde se nikdo nehádá a neuráží. Pokud se tedy nepočítá stěžování si na berany. :mrgreen: Až budou nové fotky z UTZ, ráda se vrátím k tématu. :P I když teda mimo jsem tu asi hlavně já, když vůbec nečekám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
26.7.13 14:41
Ale zas ty spontánně počatý mají taky něco do sebe :mrgreen: Já nevím, sama jsem vymodlený dítě, náš syn ani nemluvím, ten nám dal zabrat fest…no tohle mimčo bylo příjemný překvápko, ale „plánovaný“ samozřejmě taky :)
@Litta píše:
@elanaa Já znám hlavně 20.-28.9., tam je to tak koncentrované, že i 4 lidi na den. :mrgreen: Tak jsou to asi spíš Vánoce, už jsem to hodila do kalkulačky. Což je fajn, chtěných je na Vánoce určitě statisticky víc než na Silvestra. :lol:
@Ms.Blueberry píše:
Tak jsme zvedava, kdy nabehene admin a zamkne nam to, ze neprispivame k tematu :lol: :zed:

nojo, kapku jsme se odchýlily 8) Se kaju, asi jsem to zavinila já tím, že jsem psala Peťulíně, že jsme nastejno těhotné. Kdo přišel se znameníma nevím :mrgreen: Ale jsme mírumilovné, no ne? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
26.7.13 14:43
:mrgreen: :mrgreen:
@JayLee píše:
placentu mám dole :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
26.7.13 14:53

@elanaa Já prostě vždy trvám na tom, že chci aby koukl mezi nožičky, nebo jsem nedočkavý člověk a když může tak ať koukne :mrgreen: Mě právě řekli holčičku na genetice a pak ještě můj doktor, tak snad jo :lol:

@Litta Tak uvidíme, jestli né dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová