Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petulíína To víš, bych se mohla živit věštbou - asi se umím vyjadřovat dostatečně mnohoznačně, aby se každý našel a byl spokojen. ![]()
@Litta Jojo štíři, raci, berani, býci, ryby to jsou hrozný povahy, nejlepší jsou fakt kozorozi, vodnáři a střelci
Moje mamka je taky vodnář a taťka střelec, na něho ta povaha sedí krásně..Manžel je beran a to je fakt tvrdohlavec, syn rak ještě lepší ![]()
@elanaa Blíženec byl můj bývalý a s tím jsem si vůbec nerozumněla, a to je přitom ke mě ideální znamení. Vzala jsem si berana a rozumíme si dobře, takže fakt něco nesedí a něco joo
Jojo mám právě 2× potvrzenou holčičku, teď jdu za týden a něco na kontrolu, tak se opět zeptám
Placentu mám napsanou, že je na přední straně ![]()
@Litta píše:
Nejvíc znám vah, asi Silvestr?![]()
haha, to je dobrý. No, fakt je, že já znám strašně moc (jako relativně strašně, ale když si vezmu, u kolika svých známých člověk ví datum narození, tak jich zas tolik není) lidí narozených 6.10. Myslím že dobře 6 lidí v mým okolí bych napočítala
, je to určitě nejčetnější datum narození kolem mě. A obecně je pravda, že v říjnu je dětí dost (i můj taťka, ten je 3.).
@Litta píše:
@Ms.Blueberry Moje máma je vodnář a asi dost záleží, kde si o tom člověk něco zjišťuje a jaké s nimi má zkušenosti. Na mě působí dost solitérně, bývají hodně přemýšliví a kreativní (ale tak jako střízlivě, nevím, jak to popsat, „technicky kreativní“ asi), jsou docela upřímní…
Ale já na typologii znamení zas tak moc nedám, je to takové nepřesné, příliš obecné. Snad jen u vah mi to vždycky vychází a většinou je hned poznám.Spíš bych to brala tak nějak logicky, v jakém stádiu jsou zrovna když je nějaké roční období, a co jim to může přinést. Zvířata rodí na jaro, tak možná že ti vodnáři jsou ještě o něco lépe načasovaní než kozorozi.
Tak jsi me aspon trochu uklidnila
Ja mam jednu kamaradku, co je ve vodnari a sni je to kriz
, tak jsem si pak pocetla tu charakteristiku a zacala jsem se,,bat,, ![]()
@petulíína no co, někdo tu „statistiku“ musí porušovat
Moje kamarádka čeká jistojistě holčičku (byla na odběru klků) a má ji taky vpředu. Já teda vzadu a údajně taky holčičku, ale byla jsem zatím jen na jednom uzv (jakože kde už to bylo vidět), teď v úterý asi bude další, tak uvidíme, jestli se bude doktorovi chtít to zkoumat-jdu ke svýmu, ne na genetiku, kde to k tomu tak nějak patří. Ale malýho mi tehdy v tom 16.tt nabídl, jestli chci vědět, tak třeba mi to poví zas sám.
@petulíína píše:
@Litta Taky jsem vodnář a píšeš přesně moji povahu
Tak ted jsem klidnejsi jeste vice ![]()
@petulíína píše:
@Litta Jojo štíři, raci, berani, býci, ryby to jsou hrozný povahy, nejlepší jsou fakt kozorozi, vodnáři a střelciMoje mamka je taky vodnář a taťka střelec, na něho ta povaha sedí krásně..Manžel je beran a to je fakt tvrdohlavec, syn rak ještě lepší
@elanaa Blíženec byl můj bývalý a s tím jsem si vůbec nerozumněla, a to je přitom ke mě ideální znamení. Vzala jsem si berana a rozumíme si dobře, takže fakt něco nesedí a něco joo
Jojo mám právě 2× potvrzenou holčičku, teď jdu za týden a něco na kontrolu, tak se opět zeptám
Placentu mám napsanou, že je na přední straně
Ja mam brachu berana a to teda taky obcas stoji za to
![]()
@elanaa Já znám hlavně 20.-28.9., tam je to tak koncentrované, že i 4 lidi na den.
Tak jsou to asi spíš Vánoce, už jsem to hodila do kalkulačky. Což je fajn, chtěných je na Vánoce určitě statisticky víc než na Silvestra. ![]()
Tak jsme zvedava, kdy nabehene admin a zamkne nam to, ze neprispivame k tematu
![]()
Jinak holky s termínem 7.1., skoro se vsadím, že aspoň do toho 8. to vydržíte. Znám všechny že jsou 8., ale 7. jsem našla po 20 letech jen jednoho známého. A já jsem císařem, takže si tak říkám, jestli se 7. vůbec dá přirozeně narodit. ![]()
@Ms.Blueberry Konečně diskuse, kde se nikdo nehádá a neuráží. Pokud se tedy nepočítá stěžování si na berany.
Až budou nové fotky z UTZ, ráda se vrátím k tématu.
I když teda mimo jsem tu asi hlavně já, když vůbec nečekám. ![]()
@Litta píše:
@elanaa Já znám hlavně 20.-28.9., tam je to tak koncentrované, že i 4 lidi na den.Tak jsou to asi spíš Vánoce, už jsem to hodila do kalkulačky. Což je fajn, chtěných je na Vánoce určitě statisticky víc než na Silvestra.
@Ms.Blueberry píše:
Tak jsme zvedava, kdy nabehene admin a zamkne nam to, ze neprispivame k tematu![]()
nojo, kapku jsme se odchýlily
Se kaju, asi jsem to zavinila já tím, že jsem psala Peťulíně, že jsme nastejno těhotné. Kdo přišel se znameníma nevím
Ale jsme mírumilovné, no ne?
![]()
@elanaa Já prostě vždy trvám na tom, že chci aby koukl mezi nožičky, nebo jsem nedočkavý člověk a když může tak ať koukne
Mě právě řekli holčičku na genetice a pak ještě můj doktor, tak snad jo ![]()
@Litta Tak uvidíme, jestli né dřív ![]()