Přesnost UTZ při určování pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
27.7.13 08:17

@weyky Nejsi sama, kdo jim to tady bourá :mrgreen: :mrgreen: Taky ji mám na přední straně a zatím 2× potvrzenou holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
28.7.13 12:19

Tak holky jak zvladate vedra? :zed:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
28.7.13 14:49
@JayLee píše: :cert: :pocitac: :zed: mazec venku…my nasteti mame plně klimatizovanej byt takze doma pohoda nebo kdyz jsme na chalupe ale jak clovek vyleze ven, tak vedro jako cip :pocitac: ani pes nechce ven :nevim:
Ale jinak to vesmes ujde - však ono bude hůř 8) já jsem 24tt takže si vždycky říkám, že jsou nějaký holky na tom hůř když začnu sakrovat :D a to jdeme do multikina na předpremieru šmoulů 2 v 3D spojený se soutežema a diskotékou před no to doufám, že to tam maj taky klimatizovaný bo umřu asi :nevim:

Ja bych tohle pocasi zakazala :zed: U nas jede vetrak, ja klimatizaci nemuzu ani citit :zed:

• Citovat
  • Upravit
31400
28.7.13 15:45
@Ms.Blueberry píše:
Ja bych tohle pocasi zakazala :zed: U nas jede vetrak, ja klimatizaci nemuzu ani citit :zed:

já jsem ráno vypravila kluky na chalupu potěšit babičku a sama se hroším doma. U nás to relativně jde-když nic nedělá a nehejbu se, tak no dejme tomu, ale dá se-v obýváku máme 27 a něco, v kuchyni tak o 2 stupně míň, je to starej zděnej barák a nejsme pod střechou a ta kuchyně je na sever.

ono tady vůbec se zatím nepotvrdily by příšerný scénáře, co slibovaly čtyřicítky, ale je „jen“ 34, což je samozřejmě :poblion:, ale to už letos taky bylo, myslím že bylo už i víc. Horší je, že to snad má být až do konce srpna…to už neni normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
28.7.13 17:16
@elanaa píše:
já jsem ráno vypravila kluky na chalupu potěšit babičku a sama se hroším doma. U nás to relativně jde-když nic nedělá a nehejbu se, tak no dejme tomu, ale dá se-v obýváku máme 27 a něco, v kuchyni tak o 2 stupně míň, je to starej zděnej barák a nejsme pod střechou a ta kuchyně je na sever.ono tady vůbec se zatím nepotvrdily by příšerný scénáře, co slibovaly čtyřicítky, ale je „jen“ 34, což je samozřejmě :poblion:, ale to už letos taky bylo, myslím že bylo už i víc. Horší je, že to snad má být až do konce srpna…to už neni normální.

Do konce srpna??? 8o

• Citovat
  • Upravit
31400
28.7.13 17:27

Dneska jsem to zahlídla na Novinkách. Ale radši jsem to ani nerozklikávala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.7.13 18:09

Jo holky, já vám nezávidím, těhotná v těch vedrech je šílená kombinace. Nicméně jsem taky zaslechla, že vedra mají až do konce srpna a v tom případě doma asi chcípneme. Protože na bazén já nemůžu, chlap jde příští týden už do práce a doma 2-leťák a novorozenec - smrtící kombinace. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
29.7.13 00:00
@elanaa píše:
Dneska jsem to zahlídla na Novinkách. Ale radši jsem to ani nerozklikávala :roll:

Doufam, ze nic takoveho nebude :zed: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
29.7.13 00:01
@gabi.design píše:
Jo holky, já vám nezávidím, těhotná v těch vedrech je šílená kombinace. Nicméně jsem taky zaslechla, že vedra mají až do konce srpna a v tom případě doma asi chcípneme. Protože na bazén já nemůžu, chlap jde příští týden už do práce a doma 2-leťák a novorozenec - smrtící kombinace. :mrgreen: :zed:

Taktez doma asi pojdem :zed: at uz prsi nebo neco :zed: venku je 25 stupnu a my mame doma 32 :cert:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
29.7.13 00:02
@JayLee píše:
na zitrek hlasili bouřky a kroupy :cert:Příspěvek upraven 28.07.13 v 20:14

Uz aby to bylo :zed: Lepsi jak tohle :poblion:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
29.7.13 00:03
@JayLee píše:
ja ji taky driv nemusela ale v techle parnech jsem si na ni zvykla a cajk no ale stejne..vratili jsme se z multikina a jako clovek odtud vyleze a umira horkem jak je to tam rozpaleny venku pred kor v aute :zed:

Ja ne ze bych ji nemusela, ale spis ze zdravotnich duvodu. Jsem astmatik a nedela mi to vubec. I kdyz je to pusteny na malo :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
29.7.13 14:01
@JayLee píše:
jo aha jasny, tak to pak chapu :pankac:
Fakt bych brala aby zaprselo alespon celou noc a procistil se vzduch :pankac: tak uvidime zda dneska prijdou slibovane deste :kytka:

U nas uz byl slejvak v noci. Ale chtelo by to teda jeste :zed:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
29.7.13 17:06
@JayLee píše:
byl? 8o ty jo a kde pršelo? :think: tady nai kapka kazdopadne ted se zatahlo a obloha je do cerna ;) konecne :dance:

Kladno :D tady je ted taky zatazeno, tak doufam, ze uz neco prijde. Dneska se mi hrozne spatne dycha.

• Citovat
  • Upravit
3186
29.7.13 17:12

No tak u nás to asi nehrozí, obloha vymetená, sluníčko paří..ach jooo :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
29.7.13 19:09
@petulíína píše:
No tak u nás to asi nehrozí, obloha vymetená, sluníčko paří..ach jooo :zed: :zed: :zed: :zed:
:zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová