Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@weyky Nejsi sama, kdo jim to tady bourá
Taky ji mám na přední straně a zatím 2× potvrzenou holčičku ![]()
@JayLee píše:![]()
![]()
mazec venku…my nasteti mame plně klimatizovanej byt takze doma pohoda nebo kdyz jsme na chalupe ale jak clovek vyleze ven, tak vedro jako cip
ani pes nechce ven
Ale jinak to vesmes ujde - však ono bude hůřjá jsem 24tt takže si vždycky říkám, že jsou nějaký holky na tom hůř když začnu sakrovat
a to jdeme do multikina na předpremieru šmoulů 2 v 3D spojený se soutežema a diskotékou před no to doufám, že to tam maj taky klimatizovaný bo umřu asi
Ja bych tohle pocasi zakazala
U nas jede vetrak, ja klimatizaci nemuzu ani citit ![]()
@Ms.Blueberry píše:
Ja bych tohle pocasi zakazalaU nas jede vetrak, ja klimatizaci nemuzu ani citit
já jsem ráno vypravila kluky na chalupu potěšit babičku a sama se hroším doma. U nás to relativně jde-když nic nedělá a nehejbu se, tak no dejme tomu, ale dá se-v obýváku máme 27 a něco, v kuchyni tak o 2 stupně míň, je to starej zděnej barák a nejsme pod střechou a ta kuchyně je na sever.
ono tady vůbec se zatím nepotvrdily by příšerný scénáře, co slibovaly čtyřicítky, ale je „jen“ 34, což je samozřejmě
, ale to už letos taky bylo, myslím že bylo už i víc. Horší je, že to snad má být až do konce srpna…to už neni normální.
@elanaa píše:
já jsem ráno vypravila kluky na chalupu potěšit babičku a sama se hroším doma. U nás to relativně jde-když nic nedělá a nehejbu se, tak no dejme tomu, ale dá se-v obýváku máme 27 a něco, v kuchyni tak o 2 stupně míň, je to starej zděnej barák a nejsme pod střechou a ta kuchyně je na sever.ono tady vůbec se zatím nepotvrdily by příšerný scénáře, co slibovaly čtyřicítky, ale je „jen“ 34, což je samozřejmě, ale to už letos taky bylo, myslím že bylo už i víc. Horší je, že to snad má být až do konce srpna…to už neni normální.
Do konce srpna??? ![]()
Dneska jsem to zahlídla na Novinkách. Ale radši jsem to ani nerozklikávala ![]()
Jo holky, já vám nezávidím, těhotná v těch vedrech je šílená kombinace. Nicméně jsem taky zaslechla, že vedra mají až do konce srpna a v tom případě doma asi chcípneme. Protože na bazén já nemůžu, chlap jde příští týden už do práce a doma 2-leťák a novorozenec - smrtící kombinace.
![]()
@elanaa píše:
Dneska jsem to zahlídla na Novinkách. Ale radši jsem to ani nerozklikávala
Doufam, ze nic takoveho nebude
![]()
@gabi.design píše:
Jo holky, já vám nezávidím, těhotná v těch vedrech je šílená kombinace. Nicméně jsem taky zaslechla, že vedra mají až do konce srpna a v tom případě doma asi chcípneme. Protože na bazén já nemůžu, chlap jde příští týden už do práce a doma 2-leťák a novorozenec - smrtící kombinace.![]()
Taktez doma asi pojdem
at uz prsi nebo neco
venku je 25 stupnu a my mame doma 32 ![]()
@JayLee píše:
na zitrek hlasili bouřky a kroupyPříspěvek upraven 28.07.13 v 20:14
Uz aby to bylo
Lepsi jak tohle ![]()
@JayLee píše:
ja ji taky driv nemusela ale v techle parnech jsem si na ni zvykla a cajk no ale stejne..vratili jsme se z multikina a jako clovek odtud vyleze a umira horkem jak je to tam rozpaleny venku pred kor v aute
Ja ne ze bych ji nemusela, ale spis ze zdravotnich duvodu. Jsem astmatik a nedela mi to vubec. I kdyz je to pusteny na malo
![]()
@JayLee píše:
jo aha jasny, tak to pak chapu
Fakt bych brala aby zaprselo alespon celou noc a procistil se vzduchtak uvidime zda dneska prijdou slibovane deste
U nas uz byl slejvak v noci. Ale chtelo by to teda jeste ![]()
@JayLee píše:
byl?ty jo a kde pršelo?
tady nai kapka kazdopadne ted se zatahlo a obloha je do cerna
konecne
Kladno
tady je ted taky zatazeno, tak doufam, ze uz neco prijde. Dneska se mi hrozne spatne dycha.
No tak u nás to asi nehrozí, obloha vymetená, sluníčko paří..ach jooo
![]()