Přesnost UTZ při určování pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
25.7.13 09:47

@gabi.design Taky moooc gratuluji k druhému chlapečkovi :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 22:09

@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno. :mrgreen: Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 22:09

@petulíína Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
26.7.13 09:06

@gabi.design - tak to byl super porod, prala bych ho kazde zene. :) Starsi si urcite zvykne, mimi je pro nej nove. Az bude pomahat treba pri prebalovani, tak bude desne dulezity a uzitecny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 10:26
@gabi.design píše:
@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno. :mrgreen: Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.

Urcite se to brzy podda a budou partaci ;) To pocasi je des :zed: nemuze byt normalne…

• Citovat
  • Upravit
3186
26.7.13 10:29

@Ms.Blueberry Taky se těším na podzim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 10:37
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Taky se těším na podzim :D

Uz aby to bylo :lol: ja tyhle hice fakt nenavidim :zed:

• Citovat
  • Upravit
3186
26.7.13 11:01

@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 11:06
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná :mrgreen:

To jsi tak nejak jako ja minuly rok :) Kdy mas termin? Vlastne spis kus napred :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31398
26.7.13 13:42
Hezký, konečně někdo. Já si připadám jak blbec, že když se někde zmíním, že nesnáším hice, tak na to vždycky dostanu odpověď, že „k létu to patří“. No nevím, k českému létu pětatřicítky teda nepatří :poblion:
@Ms.Blueberry píše:
Uz aby to bylo :lol: ja tyhle hice fakt nenavidim :zed:

@petulíína koukala jsem, že jsme těhotné nastejno, jen o den se lišíme :) Já jsem dnes 16+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 13:48
@elanaa píše:
Hezký, konečně někdo. Já si připadám jak blbec, že když se někde zmíním, že nesnáším hice, tak na to vždycky dostanu odpověď, že „k létu to patří“.No nevím, k českému létu pětatřicítky teda nepatří :poblion:

Moje slova :pankac: Vzdyt se v tomhle hicu neda nic delat. Prcek je v kocaru vzdycky uplne mokry, takze chodime ven az vecer :zed: A pres den se nudime doma :cert:

• Citovat
  • Upravit
31398
26.7.13 13:50

@Ms.Blueberry přesně. A že by si člověk doma v osmadvaceti stupních teda ulevil, to se říct nedá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
26.7.13 13:51

@Ms.Blueberry Já mám termín 7.ledna :D A ty??

@elanaa Tohle jsou na ČR extrémní teploty, my tady máme teploty jak u moře, takže to fakt normální není, nejsme na to zvyklí :think: Jak byli ty tropický vedra, v Chorvatsku měli oproti nám zimu :nevim: Nechápu kam tohle spěje :roll:
Jooo tak to je fajn, že jsme nastejno :lol: A to jsi podle UZ nebo MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31398
26.7.13 13:53

@petulíína podle MS. Podle uzv mám TP taky 7.1. :D Už máš nějakýho prcka? (jakože jestli ta holčička v profilovce je Tvoje?). Já mám dvouletýho chlapečka.

s teplotou souhlasím..že sem prej teď leze vzduch z Alžírska. Jen ať si ho tam hezky nechají, oni tam mají moře a celkově jejich genofond je na to nastavený, co my tady s tím :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 14:04
@elanaa píše:
@Ms.Blueberry přesně. A že by si člověk doma v osmadvaceti stupních teda ulevil, to se říct nedá :roll:

To jo :pankac: My jsme v poslednim patre a jak to pere na tu strechu, tak je to des :poblion: :cert: Do tech 25 stupnu to jde, ale vic uz ne. Uz aby bylo pondeli a aspon malicko se ochladilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová