Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno.
Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.
@gabi.design - tak to byl super porod, prala bych ho kazde zene.
Starsi si urcite zvykne, mimi je pro nej nove. Az bude pomahat treba pri prebalovani, tak bude desne dulezity a uzitecny. ![]()
@gabi.design píše:
@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno.Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.
Urcite se to brzy podda a budou partaci
To pocasi je des
nemuze byt normalne…
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Taky se těším na podzim
Uz aby to bylo
ja tyhle hice fakt nenavidim ![]()
@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná ![]()
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná
To jsi tak nejak jako ja minuly rok
Kdy mas termin? Vlastne spis kus napred ![]()
@Ms.Blueberry píše:
Uz aby to byloja tyhle hice fakt nenavidim
@petulíína koukala jsem, že jsme těhotné nastejno, jen o den se lišíme
Já jsem dnes 16+1.
@elanaa píše:
Hezký, konečně někdo. Já si připadám jak blbec, že když se někde zmíním, že nesnáším hice, tak na to vždycky dostanu odpověď, že „k létu to patří“.No nevím, k českému létu pětatřicítky teda nepatří![]()
Moje slova
Vzdyt se v tomhle hicu neda nic delat. Prcek je v kocaru vzdycky uplne mokry, takze chodime ven az vecer
A pres den se nudime doma
@Ms.Blueberry přesně. A že by si člověk doma v osmadvaceti stupních teda ulevil, to se říct nedá ![]()
@Ms.Blueberry Já mám termín 7.ledna
A ty??
@elanaa Tohle jsou na ČR extrémní teploty, my tady máme teploty jak u moře, takže to fakt normální není, nejsme na to zvyklí
Jak byli ty tropický vedra, v Chorvatsku měli oproti nám zimu
Nechápu kam tohle spěje ![]()
Jooo tak to je fajn, že jsme nastejno
A to jsi podle UZ nebo MS?
@petulíína podle MS. Podle uzv mám TP taky 7.1.
Už máš nějakýho prcka? (jakože jestli ta holčička v profilovce je Tvoje?). Já mám dvouletýho chlapečka.
s teplotou souhlasím..že sem prej teď leze vzduch z Alžírska. Jen ať si ho tam hezky nechají, oni tam mají moře a celkově jejich genofond je na to nastavený, co my tady s tím
![]()
@elanaa píše:
@Ms.Blueberry přesně. A že by si člověk doma v osmadvaceti stupních teda ulevil, to se říct nedá
To jo
My jsme v poslednim patre a jak to pere na tu strechu, tak je to des
Do tech 25 stupnu to jde, ale vic uz ne. Uz aby bylo pondeli a aspon malicko se ochladilo.