Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabi.design - jejda, to uz se narodil? Tak to moc gratuluji a preji hodne zdravi a pohody. ![]()
@gabi.design tak super, velká gratulace
Ať krásně roste a prospívá a jsou s Matyáškem bezva parťáci na celý život. PS: krásné jméno.
@Ms.Blueberry píše:
Jee, velika gratulace a predevsim hodne zdravickaNakonec se tedy rozhodl sam? A koukam, ze je to kus chlapa podle vahy
Nakonec rozhodl. V podstatě to přišlo z ničehonic v neděli ráno, já do porodnice přijela v poledne už s porodem u konce, pořád jsem byla doma, nějak se to dalo zvládnout a nic moc mě nebolelo, chtěla jsem jít ještě vařit oběd. No, ještě že jsem nešla, protože jinak by se narodil doma u plotny.
Manžel jel odvést staršího na hlídání a k porodu to už nestihl. Do 40 minut od příjmu byl malej venku.
@gabi.design píše:
Nakonec rozhodl. V podstatě to přišlo z ničehonic v neděli ráno, já do porodnice přijela v poledne už s porodem u konce, pořád jsem byla doma, nějak se to dalo zvládnout a nic moc mě nebolelo, chtěla jsem jít ještě vařit oběd. No, ještě že jsem nešla, protože jinak by se narodil doma u plotny.Manžel jel odvést staršího na hlídání a k porodu to už nestihl. Do 40 minut od příjmu byl malej venku.
Teda, tak to bylo opravdu rychly a celkem i v klidu. To je dobre
Skoda ze to nestihl, ale neda se nic delat. Hlavne, ze je vsechno v poradku. A co,,velky,, braska, jak je nadsen?
@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno.
Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.
@gabi.design - tak to byl super porod, prala bych ho kazde zene.
Starsi si urcite zvykne, mimi je pro nej nove. Az bude pomahat treba pri prebalovani, tak bude desne dulezity a uzitecny. ![]()
@gabi.design píše:
@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno.Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.
Urcite se to brzy podda a budou partaci
To pocasi je des
nemuze byt normalne…
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Taky se těším na podzim
Uz aby to bylo
ja tyhle hice fakt nenavidim ![]()
@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná ![]()
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná
To jsi tak nejak jako ja minuly rok
Kdy mas termin? Vlastne spis kus napred ![]()
@Ms.Blueberry píše:
Uz aby to byloja tyhle hice fakt nenavidim
@petulíína koukala jsem, že jsme těhotné nastejno, jen o den se lišíme
Já jsem dnes 16+1.