Přesnost UTZ při určování pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4833
24.7.13 18:45

@gabi.design - jejda, to uz se narodil? Tak to moc gratuluji a preji hodne zdravi a pohody. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
24.7.13 22:24

@gabi.design tak super, velká gratulace :kytka: Ať krásně roste a prospívá a jsou s Matyáškem bezva parťáci na celý život. PS: krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 08:33
@Ms.Blueberry píše:
Jee, velika gratulace a predevsim hodne zdravicka :kytka: Nakonec se tedy rozhodl sam? A koukam, ze je to kus chlapa podle vahy :)

Nakonec rozhodl. V podstatě to přišlo z ničehonic v neděli ráno, já do porodnice přijela v poledne už s porodem u konce, pořád jsem byla doma, nějak se to dalo zvládnout a nic moc mě nebolelo, chtěla jsem jít ještě vařit oběd. No, ještě že jsem nešla, protože jinak by se narodil doma u plotny. :mrgreen: Manžel jel odvést staršího na hlídání a k porodu to už nestihl. Do 40 minut od příjmu byl malej venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 08:34

@elanaa @Moodymare @Ms.Blueberry Holky, děkujeme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
25.7.13 09:42
@gabi.design píše:
Nakonec rozhodl. V podstatě to přišlo z ničehonic v neděli ráno, já do porodnice přijela v poledne už s porodem u konce, pořád jsem byla doma, nějak se to dalo zvládnout a nic moc mě nebolelo, chtěla jsem jít ještě vařit oběd. No, ještě že jsem nešla, protože jinak by se narodil doma u plotny. :mrgreen: Manžel jel odvést staršího na hlídání a k porodu to už nestihl. Do 40 minut od příjmu byl malej venku.

Teda, tak to bylo opravdu rychly a celkem i v klidu. To je dobre :kytka: Skoda ze to nestihl, ale neda se nic delat. Hlavne, ze je vsechno v poradku. A co,,velky,, braska, jak je nadsen?

• Citovat
  • Upravit
3186
25.7.13 09:47

@gabi.design Taky moooc gratuluji k druhému chlapečkovi :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 22:09

@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno. :mrgreen: Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.13 22:09

@petulíína Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
26.7.13 09:06

@gabi.design - tak to byl super porod, prala bych ho kazde zene. :) Starsi si urcite zvykne, mimi je pro nej nove. Az bude pomahat treba pri prebalovani, tak bude desne dulezity a uzitecny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 10:26
@gabi.design píše:
@Ms.Blueberry No, řekla bych, že zatím střídavě oblačno a polojasno. :mrgreen: Z malýho je nadšen, pořád ho chce chovat a dlachnit, lehá si k němu, jenže samozřejmě nemá vůbec ještě odhad, takže ho člověk musí pořád kontrolovat, aby mu nechtěně neublížil. No a mě má nějak na háku, žárlí, sem tam udělá nějakou scénu, snaží se na sebe upozornit… tak snad se to brzy poddá a zvykne si. Jsme doma druhý den, navíc kvůli těm vedrům jsme zavření celý den doma a je to trochu na budku.

Urcite se to brzy podda a budou partaci ;) To pocasi je des :zed: nemuze byt normalne…

• Citovat
  • Upravit
3186
26.7.13 10:29

@Ms.Blueberry Taky se těším na podzim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 10:37
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Taky se těším na podzim :D

Uz aby to bylo :lol: ja tyhle hice fakt nenavidim :zed:

• Citovat
  • Upravit
3186
26.7.13 11:01

@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 11:06
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Já je taky nemusím, ale letos je jaksi zvládám líp jak minulý rok a to jsem těhotná :mrgreen:

To jsi tak nejak jako ja minuly rok :) Kdy mas termin? Vlastne spis kus napred :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31400
26.7.13 13:42
Hezký, konečně někdo. Já si připadám jak blbec, že když se někde zmíním, že nesnáším hice, tak na to vždycky dostanu odpověď, že „k létu to patří“. No nevím, k českému létu pětatřicítky teda nepatří :poblion:
@Ms.Blueberry píše:
Uz aby to bylo :lol: ja tyhle hice fakt nenavidim :zed:

@petulíína koukala jsem, že jsme těhotné nastejno, jen o den se lišíme :) Já jsem dnes 16+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová