Přesnost UTZ při určování pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JellyBean
26.7.13 14:06
@petulíína píše:
@Ms.Blueberry Já mám termín 7.ledna :D A ty??@elanaa Tohle jsou na ČR extrémní teploty, my tady máme teploty jak u moře, takže to fakt normální není, nejsme na to zvyklí :think: Jak byli ty tropický vedra, v Chorvatsku měli oproti nám zimu :nevim: Nechápu kam tohle spěje :roll:
Jooo tak to je fajn, že jsme nastejno :lol: A to jsi podle UZ nebo MS?

Ja uz mam pul roku po terminu :lol: :mrgreen: prcke se narodil 23.1.2013 :lol: Tak to ma termin skoro na moje narozeniny :) (o den driv) Jee holky, jak ja bych vratila o rok zpet a byla teprv na zacatku. Hrozne mi to brisko a vsechno kolem chybi a hlavne to desne utika :zed:

• Citovat
  • Upravit
14637
26.7.13 14:07

@petulíína @elanaa 7.1. mám narozky já, takže „dobrý výběr“ :mrgreen:, kozorozi jsou (ještě s vodnáři) nejlepší znamení. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
@elanaa píše:
@petulíína podle MS. Podle uzv mám TP taky 7.1. :D Už máš nějakýho prcka? (jakože jestli ta holčička v profilovce je Tvoje?). Já mám dvouletýho chlapečka.s teplotou souhlasím..že sem prej teď leze vzduch z Alžírska. Jen ať si ho tam hezky nechají, oni tam mají moře a celkově jejich genofond je na to nastavený, co my tady s tím :jazyk: :D

Ty jsi muj clovek :lol:

• Citovat
  • Upravit
3186

@elanaa Já mám TP podle MS 8.1. a podle UZ 7.1. :lol: Mám doma 3-letého chlapečka, ta holčička na profilovce je jen obrázek, ale říkala jsem, že takovou nosím v bříšku :lol:

Přesně, co my tady s takovýma vedrama :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 14:08
@Litta píše:
@petulíína @elanaa 7.1. mám narozky já, takže „dobrý výběr“ :mrgreen:, kozorozi jsou (ještě s vodnáři) nejlepší znamení. :P

Opravdu i s vodnari? Ja kdyz jsem si cetla charakteristiku znameni, co nas ceka a nemine s nasim prckem, tak jsem se trochu desila :lol:

• Citovat
  • Upravit
3186
26.7.13 14:10

@Litta Tak umíme si vybrat :mrgreen: :mrgreen: Jojo kozorozi jsou fajn znamení, přesně jak píšeš ještě vodnáři, ten jsem pro změnu já :lol: :lol: Malej je rak, manžel beran a to jsou hrozný povahy, začínám to vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.7.13 14:16

@Ms.Blueberry Moje máma je vodnář a asi dost záleží, kde si o tom člověk něco zjišťuje a jaké s nimi má zkušenosti. Na mě působí dost solitérně, bývají hodně přemýšliví a kreativní (ale tak jako střízlivě, nevím, jak to popsat, „technicky kreativní“ asi :mrgreen: ), jsou docela upřímní…
Ale já na typologii znamení zas tak moc nedám, je to takové nepřesné, příliš obecné. Snad jen u vah mi to vždycky vychází a většinou je hned poznám. :lol: Spíš bych to brala tak nějak logicky, v jakém stádiu jsou zrovna když je nějaké roční období, a co jim to může přinést. Zvířata rodí na jaro, tak možná že ti vodnáři jsou ještě o něco lépe načasovaní než kozorozi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.7.13 14:18

@petulíína Já bych právě chtěla kozorůže nebo vodnáře, takoví ti štíři, raci, ryby, jsou mi hrozně vzdálení. :nevim: Z vah rostu. :mrgreen: Střelec je můj muž, s těmi si docela rozumím - taky jsou blízko, že. 8) Lva snad neznám žádného, blížence asi taky ne. Nejvíc znám vah, asi Silvestr? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
26.7.13 14:21

Já moc taky na znamení (vůbec tyhle věci esoterický) nedávám, beru to spíš jako zábavu a zajímavost, něco sedí, něco ne…ale jsem Střelec a na mě to celkem sedí, i když rozhodně ne vše, muž Lev, ten je taky jasnej, malej je Blíženec-ten je ještě prťavej…ale s Vodnářema si teda nerozumím. No, to bych musela opravdu megapřenášet, aby to malý bylo Vodnáře :lol:, tak si to můžu dovolit říct :D
@petulíína tak holčička je krásná ;) Už máš něco potvrzenýho z uzv? A kdeže máš placentu? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
26.7.13 14:23

@Litta Taky jsem vodnář a píšeš přesně moji povahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.7.13 14:24

@petulíína To víš, bych se mohla živit věštbou - asi se umím vyjadřovat dostatečně mnohoznačně, aby se každý našel a byl spokojen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3186
26.7.13 14:30

@Litta Jojo štíři, raci, berani, býci, ryby to jsou hrozný povahy, nejlepší jsou fakt kozorozi, vodnáři a střelci :D Moje mamka je taky vodnář a taťka střelec, na něho ta povaha sedí krásně..Manžel je beran a to je fakt tvrdohlavec, syn rak ještě lepší :mrgreen:

@elanaa Blíženec byl můj bývalý a s tím jsem si vůbec nerozumněla, a to je přitom ke mě ideální znamení. Vzala jsem si berana a rozumíme si dobře, takže fakt něco nesedí a něco joo :D Jojo mám právě 2× potvrzenou holčičku, teď jdu za týden a něco na kontrolu, tak se opět zeptám :lol: Placentu mám napsanou, že je na přední straně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
26.7.13 14:30
@Litta píše:
Nejvíc znám vah, asi Silvestr? :think: :lol:

haha, to je dobrý. No, fakt je, že já znám strašně moc (jako relativně strašně, ale když si vezmu, u kolika svých známých člověk ví datum narození, tak jich zas tolik není) lidí narozených 6.10. Myslím že dobře 6 lidí v mým okolí bych napočítala :D, je to určitě nejčetnější datum narození kolem mě. A obecně je pravda, že v říjnu je dětí dost (i můj taťka, ten je 3.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
26.7.13 14:31
@Litta píše:
@Ms.Blueberry Moje máma je vodnář a asi dost záleží, kde si o tom člověk něco zjišťuje a jaké s nimi má zkušenosti. Na mě působí dost solitérně, bývají hodně přemýšliví a kreativní (ale tak jako střízlivě, nevím, jak to popsat, „technicky kreativní“ asi :mrgreen: ), jsou docela upřímní…
Ale já na typologii znamení zas tak moc nedám, je to takové nepřesné, příliš obecné. Snad jen u vah mi to vždycky vychází a většinou je hned poznám. :lol: Spíš bych to brala tak nějak logicky, v jakém stádiu jsou zrovna když je nějaké roční období, a co jim to může přinést. Zvířata rodí na jaro, tak možná že ti vodnáři jsou ještě o něco lépe načasovaní než kozorozi. ;)

Tak jsi me aspon trochu uklidnila :D Ja mam jednu kamaradku, co je ve vodnari a sni je to kriz :lol:, tak jsem si pak pocetla tu charakteristiku a zacala jsem se,,bat,, :lol:

• Citovat
  • Upravit
31397
26.7.13 14:32

@petulíína no co, někdo tu „statistiku“ musí porušovat ;) Moje kamarádka čeká jistojistě holčičku (byla na odběru klků) a má ji taky vpředu. Já teda vzadu a údajně taky holčičku, ale byla jsem zatím jen na jednom uzv (jakože kde už to bylo vidět), teď v úterý asi bude další, tak uvidíme, jestli se bude doktorovi chtít to zkoumat-jdu ke svýmu, ne na genetiku, kde to k tomu tak nějak patří. Ale malýho mi tehdy v tom 16.tt nabídl, jestli chci vědět, tak třeba mi to poví zas sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová