Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petulíína @elanaa 7.1. mám narozky já, takže „dobrý výběr“
, kozorozi jsou (ještě s vodnáři) nejlepší znamení. ![]()
@elanaa píše:
@petulíína podle MS. Podle uzv mám TP taky 7.1.Už máš nějakýho prcka? (jakože jestli ta holčička v profilovce je Tvoje?). Já mám dvouletýho chlapečka.s teplotou souhlasím..že sem prej teď leze vzduch z Alžírska. Jen ať si ho tam hezky nechají, oni tam mají moře a celkově jejich genofond je na to nastavený, co my tady s tím
![]()
Ty jsi muj clovek ![]()
@elanaa Já mám TP podle MS 8.1. a podle UZ 7.1.
Mám doma 3-letého chlapečka, ta holčička na profilovce je jen obrázek, ale říkala jsem, že takovou nosím v bříšku ![]()
Přesně, co my tady s takovýma vedrama
![]()
@Litta píše:
@petulíína @elanaa 7.1. mám narozky já, takže „dobrý výběr“, kozorozi jsou (ještě s vodnáři) nejlepší znamení.
Opravdu i s vodnari? Ja kdyz jsem si cetla charakteristiku znameni, co nas ceka a nemine s nasim prckem, tak jsem se trochu desila ![]()
@Litta Tak umíme si vybrat
Jojo kozorozi jsou fajn znamení, přesně jak píšeš ještě vodnáři, ten jsem pro změnu já
Malej je rak, manžel beran a to jsou hrozný povahy, začínám to vidět ![]()
@Ms.Blueberry Moje máma je vodnář a asi dost záleží, kde si o tom člověk něco zjišťuje a jaké s nimi má zkušenosti. Na mě působí dost solitérně, bývají hodně přemýšliví a kreativní (ale tak jako střízlivě, nevím, jak to popsat, „technicky kreativní“ asi
), jsou docela upřímní…
Ale já na typologii znamení zas tak moc nedám, je to takové nepřesné, příliš obecné. Snad jen u vah mi to vždycky vychází a většinou je hned poznám.
Spíš bych to brala tak nějak logicky, v jakém stádiu jsou zrovna když je nějaké roční období, a co jim to může přinést. Zvířata rodí na jaro, tak možná že ti vodnáři jsou ještě o něco lépe načasovaní než kozorozi. ![]()
@petulíína Já bych právě chtěla kozorůže nebo vodnáře, takoví ti štíři, raci, ryby, jsou mi hrozně vzdálení.
Z vah rostu.
Střelec je můj muž, s těmi si docela rozumím - taky jsou blízko, že.
Lva snad neznám žádného, blížence asi taky ne. Nejvíc znám vah, asi Silvestr?
![]()
Já moc taky na znamení (vůbec tyhle věci esoterický) nedávám, beru to spíš jako zábavu a zajímavost, něco sedí, něco ne…ale jsem Střelec a na mě to celkem sedí, i když rozhodně ne vše, muž Lev, ten je taky jasnej, malej je Blíženec-ten je ještě prťavej…ale s Vodnářema si teda nerozumím. No, to bych musela opravdu megapřenášet, aby to malý bylo Vodnáře
, tak si to můžu dovolit říct ![]()
@petulíína tak holčička je krásná
Už máš něco potvrzenýho z uzv? A kdeže máš placentu?
![]()
@petulíína To víš, bych se mohla živit věštbou - asi se umím vyjadřovat dostatečně mnohoznačně, aby se každý našel a byl spokojen. ![]()
@Litta Jojo štíři, raci, berani, býci, ryby to jsou hrozný povahy, nejlepší jsou fakt kozorozi, vodnáři a střelci
Moje mamka je taky vodnář a taťka střelec, na něho ta povaha sedí krásně..Manžel je beran a to je fakt tvrdohlavec, syn rak ještě lepší ![]()
@elanaa Blíženec byl můj bývalý a s tím jsem si vůbec nerozumněla, a to je přitom ke mě ideální znamení. Vzala jsem si berana a rozumíme si dobře, takže fakt něco nesedí a něco joo
Jojo mám právě 2× potvrzenou holčičku, teď jdu za týden a něco na kontrolu, tak se opět zeptám
Placentu mám napsanou, že je na přední straně ![]()
@Litta píše:
Nejvíc znám vah, asi Silvestr?![]()
haha, to je dobrý. No, fakt je, že já znám strašně moc (jako relativně strašně, ale když si vezmu, u kolika svých známých člověk ví datum narození, tak jich zas tolik není) lidí narozených 6.10. Myslím že dobře 6 lidí v mým okolí bych napočítala
, je to určitě nejčetnější datum narození kolem mě. A obecně je pravda, že v říjnu je dětí dost (i můj taťka, ten je 3.).
@Litta píše:
@Ms.Blueberry Moje máma je vodnář a asi dost záleží, kde si o tom člověk něco zjišťuje a jaké s nimi má zkušenosti. Na mě působí dost solitérně, bývají hodně přemýšliví a kreativní (ale tak jako střízlivě, nevím, jak to popsat, „technicky kreativní“ asi), jsou docela upřímní…
Ale já na typologii znamení zas tak moc nedám, je to takové nepřesné, příliš obecné. Snad jen u vah mi to vždycky vychází a většinou je hned poznám.Spíš bych to brala tak nějak logicky, v jakém stádiu jsou zrovna když je nějaké roční období, a co jim to může přinést. Zvířata rodí na jaro, tak možná že ti vodnáři jsou ještě o něco lépe načasovaní než kozorozi.
Tak jsi me aspon trochu uklidnila
Ja mam jednu kamaradku, co je ve vodnari a sni je to kriz
, tak jsem si pak pocetla tu charakteristiku a zacala jsem se,,bat,, ![]()
@petulíína no co, někdo tu „statistiku“ musí porušovat
Moje kamarádka čeká jistojistě holčičku (byla na odběru klků) a má ji taky vpředu. Já teda vzadu a údajně taky holčičku, ale byla jsem zatím jen na jednom uzv (jakože kde už to bylo vidět), teď v úterý asi bude další, tak uvidíme, jestli se bude doktorovi chtít to zkoumat-jdu ke svýmu, ne na genetiku, kde to k tomu tak nějak patří. Ale malýho mi tehdy v tom 16.tt nabídl, jestli chci vědět, tak třeba mi to poví zas sám.
Ja uz mam pul roku po terminu
prcke se narodil 23.1.2013
Tak to ma termin skoro na moje narozeniny
(o den driv) Jee holky, jak ja bych vratila o rok zpet a byla teprv na zacatku. Hrozne mi to brisko a vsechno kolem chybi a hlavne to desne utika