Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Příznaky neukazují na prosperitu těhotenství. Jejich přítomnost nebo absence taky ne. Nehledě nacto, že jsou subjektivní. Pokud by došlo k tzv zamlklému těhotenství, tak bys nejspíš nic nepoznala. Hcg klesá postupně, příznaky můžou přetrvávat dlouho.
A bohužel prosperitu ani neovlivníme. V této fázi ani lékař.
Držím pěsti, ať je vše v pořádku ![]()
Musíš proste počkat. Nic jiného se dělat nedá, ten začátek je bud a nebo
Příznaky nemají s prosperitou těhotenství nic moc společného, já měla „ranní“ nevolnosti ještě týden po revizi než se vyplavily všechny hormony a naopak, předchozí těhotenství jsem podle příznaků neměla a bylo to poznat jen až když mi narostlo břicho ![]()
Nehlídej se tolik a nestresuj se, pokud je vše v pořádku, velikost prsou to nijak neovlivní
Ahoj holky. V patek se nedostsvila ms a tak jsem si udelala test který vysel pozitivně. Od pátku do nedele me začaly bolet prsa ale jen přes noc. K tomu jeste bolení v pobrisku jako bych to mela dostat. Prsa byly přes vikend větší. Od pondeli se mi prsa zmenšují a prsa skoro vubec neboli. Bojim se aby neslo o potrat
uz pred rokem jsem bohuzel o miminko prisla a byla bych nerada kdyby to zase dopadlo spatne. Mate nekdo podobnou zkušenost? Dnes jsem teprve 4+4. doktorce jsem volala a jdu tam az za 10 dni. Jinak žádné krvácení nemam