Přestěhovat roční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4441
26.6.14 15:10

My ho prestehovali v roce, uz jsem nekojila a vsechno ho budilo, tak spal krasne sam, a nedavno ve 26m zacal cestovat k nam, takze tak 4× v tydnu spi mezi nami, mame 2+1, a uvazujem ze z ty jedny mistnosti udelame loznici kde budem spat vsichni, bylo by to na par mesicu, do vanoc se budem stehovat do baraku a ja si ho aspon uzivam jak pekne spinka, nemuzu se na nej vynadivat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.6.14 15:16

@Peťule1013 ahoj, malej je ve svym pokojiku od 4m. Ja teda kojila jen 3m ale myslim si, ze i tak bych ho dala do sveho.. :nevim: no zlusila jsem to a spinkal tam vzdycky prvni polovinu noci, cca kolem 1 rano se budil na papani tak jsem si ho pak uz vzdycky nechala u sebe, kdyt jsem ho zkusila dat zpet do postylky, tak stejne vetsinou plakal. Pak asi v 8m, kdy pres noc prestal mlicko pit, se to samo srovnalo a sam se naucil spinkat az do rana. Takze jde vecer po koupani (kolem pul 7) do pokojíčku do sve postylky, sam si krasne usne a spinka cca do pul 6 do rana (asi by spal vetsinou i dyl, ale jsme zvykli vstavat, pritel chodi z nocni) ;-) ale neporadim asi teda no:-/ u nas to tak nejak krasne prislo samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
26.6.14 15:17
@Peťule1013 píše:
No dcera strašně špatně spí. Kdykoliv se obrátím na druhý bok, tak se vzbudí a začne natahovat. Každý den se tam plížíme, skoro nedýcháme, protože ji vzbudí sebemenší zavrzání postele. V tomhle ohledu by to bylo lepší i pro ni, že bychom ji nerušili. Já ale tápu ohledně toho kojení. Když ji nechám u nás a odstavím, tak to bude řev, protože mě vidí. Zatímco když ji odstěhuju a na kojení nepřijdu, spíš to pochopí, protože tam nebudu. Ale není to moc? Takové 2 změny najednou? No já vůbec nevím a musím si to rozhodnout sama, protože já k ní vstávám, kojím a manžel tvrdí, že to lépe rozhodnu já než on :mrgreen:

A proc ji nechces dal kojit? Ja kojim pred usnutim, mam tam postel jak tuhne tak ji dam do postylky. V noci kojim tak obcas jednou, spis ma zizen a rano a to mi ji manzel prinese do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101755
26.6.14 15:21

@Peťule1013 A proč bys ji musela současně s přestěhováním odstavovat? U nás šel syn do svého pokojíčku v 9 měsících, dala bych ho i dřív, ale věděla jsem, že jedeme na tábor, kde bude spát se mnou, tak jsem mu v tom před tím nechtěla dělat zmatky… taky jsme ho děsně budili. A kojil se (v noci) do nějakých cca 20 měsíců, prostě jsem došla za ním, nakojila a zas si šla lehnout. Přes den se odstavil až po 2. roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
26.6.14 15:28
@Temaho píše:
S odstavením neporadim. Ale starší byl ve vlastním pokoji od narození a mladší se k němu stěhovala asi v půl roce. A naprosto bez problémů

mam to naprosto stejne… spani s rodici je moc hezka vec, ale soukromi zadne… navic potom by mely obe deti problemy s tim, ze nebudou chtit spat v pokojicku a to by mi trochu vadilo…

navic mi prislo, ze (kdyz jsem s nimi spala prvniho pul roku ve stejne mistnosti) jsem je rusila svoji pritomnosti (i kdyz byly obe schopne usnout okamzite bez ohledu na hluk, ael stejne)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
26.6.14 15:44
@pikola píše:
A proc ji nechces dal kojit? Ja kojim pred usnutim, mam tam postel jak tuhne tak ji dam do postylky. V noci kojim tak obcas jednou, spis ma zizen a rano a to mi ji manzel prinese do postele.

No už na začátku jsem si říkala, že kojit chci tak zhruba do roka, pokud bude mimčo pěkně baštit, což už dcera zvládá a taky už skoro nemám mlíko. Řekla bych, že dcera vycucne pár kapek a pak jen dudá. Jo a manžel by už ty prsa taky chtěl :mrgreen: To je teda vedlejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
26.6.14 15:57

@Peťule1013 ahoj, já bych nejdřív přestěhovala, pokud jí probudí každé vrznutí, možná jí to zlepší spánek. Kojit budeš chodit k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
26.6.14 16:32

Já bych neodstavovala úplně, jen bych mu už nedávala v noci. Já jsem syna přestěhovala v roce, pořád se budil a rušili jsme ho, když spal s námi. Odstavil se sám v 9 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
26.6.14 17:10

Nečtu všechny příspěvky, ale dle toho co jsem přečetla na začátku asi budu špatná matka :think:, zatím 6,5M spí s námi v ložnici, čekáme až nám namontují rolety do pokojíčku a půjde tam.

Ale mám ten dojem že vždycky když jdeme spát, tak jí rušíme a od té doby co tam lehneme, tak se budí, chodíměe mezi 10-11 a malá spinká od 7 naprosto sokojeně. Budu jí mít na chůvičce, takže v tom nevidím nic špatného.

Myslím že pokud jí vysvětlíš že je to její pokojíček nebude mít problém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101755
26.6.14 17:32

@myšák1187 Nejsi špatná matka, taky mám děti, které spí lépe sami a spí tak rády :-) a s tím buzením mám stejnou zkušenost, když tam nejsem (zejména já, partner tolik nevadí) tak spí o třídu líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
26.6.14 17:41

Roční dítě je pro mně miminko… Můj syn s námi v posteli spal donedávna, svojí postel má asi měsíc. A občas spí u nás i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.6.14 18:38

Odstavila jsem po dvou a půl letech, v posteli jí mám stále. To je na každém, já to mám takhle ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
26.6.14 19:24
@Sibyla0 píše:
Odstavila jsem po dvou a půl letech, v posteli jí mám stále. To je na každém, já to mám takhle ráda :mrgreen:

tak jasně že si jí ráno beru do postele, ale prostě svoji postýlku má a brzy půjde i do svého pokojíčku, bysme se nikdo nevyspali, cestuje celou noc po postýlce :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
314
26.6.14 20:16

@Peťule1013

No jo, největší problém je, že to nezvládaj rodiče, ale děti to zvládaj super :mrgreen: :mrgreen: Váš intimní život by si zasloužil trošku soukromí… nezapomínejme, že jsme také ženy, nejenom matky…

U nás to šlo takto: konec kojení cca 8 měs., naučení sama usínat 9 měsíc, svůj pokojíček 10 měsíc. Malá ho miluje a zbožňuje, od té doby co tam spí, tak spí o cca 3-4 hodiny déle než dříve. Jinak vstávala pořád a chtěla si hrát. I v noci. Viděla nás a chtěla k nám. Nyní si pohraje s medvídkem a znova usne. Tak 1× v noci jí zajdu dát mlíčko k tomu i přebalím aby jí bylo fajn.

my se rušili navzájem, jí rušili my (čímkoliv - cvaknutí dveří, otevření krému na ksichtik, šustění peřin - nedejbože, když jsem byla marod - musela jsem chodit smrkat a kašlat do kuchyně…, manžel když vstával do práce - klidně ve 4 ráno, zazvonil budík a byl konec. už neusla… a já musela vstát s ní - konec a teror…), no a ona rušila nás, hodně sebou hází a putuje po postýlce sem a tam :cert:

Neměnila bych!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.6.14 20:20
@myšák1187 píše:
Nečtu všechny příspěvky, ale dle toho co jsem přečetla na začátku asi budu špatná matka :think:, zatím 6,5M spí s námi v ložnici, čekáme až nám namontují rolety do pokojíčku a půjde tam.

Ale mám ten dojem že vždycky když jdeme spát, tak jí rušíme a od té doby co tam lehneme, tak se budí, chodíměe mezi 10-11 a malá spinká od 7 naprosto sokojeně. Budu jí mít na chůvičce, takže v tom nevidím nic špatného.

Myslím že pokud jí vysvětlíš že je to její pokojíček nebude mít problém :nevim:

Noooo, tady je prostě špatná matka každá, která nevyměnila své dítě za intimní život s manželem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: žije a funguje dál i jako žena a manželka a nechce se mazlit a pusinkovat jen s děckem :lol: :lol: :lol:

Tak se hlásím do stavu špatných matek :palec: :palec: :palec: malá spí sama od 10 měsíců cca a bomba. nyní jsme měli dovolenou a měli jen 1 pokoj, konec!!! museli jsme jít na recepci a vyžádat si dvoupokoják, jinak by to byla dovolená hrůzy, pro všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí