Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lilith1 já dětem od roka vyndala ty sprusle z boku nebo rovnou celou bocnici, aby si vylezaly samy. Lepší, než aby preskakovaly zezhora a nevím co bych musela dat po obvodu cele postýlky, aby nevylezly
dcera v roce vyleze i na žebřík ![]()
Neboj se, malý bude v pořádku, ale chápu vylekání
Bohužel se stala nehoda, příště budeš opatrnější. Horší jsou kaskadérky u nás v MHD. Které kočár postaví a jdou si hačnout s mobilem v ruce ![]()
To bude dobrý
Já se převrátila tetě s kočárkem. Prý jsem tam blbla a spadla. Bylo mi asi 10 měsíců. Zlomená ruka
Ale jinak nic. Naštěstí si to nepamatuju.
@Anonymní píše:
@Jahudka82 tam starší vyleze a skočí na něj…a když náhodou ne tak malej jak je takhle v tichu tak se taky většinou hned vzbudí. je zvyklý na ruch…a já sem věděla že jak se probudí bude chtít jíst…ale starší měla taky hlad…tak sem chtěla napřed připravit jídlo ji abych se pak mohla věnovat mrnousovi…jako kdyby nebyl večer tak bysme asi na tu pohotovost nejeli a hlídala bych ho…ale on začal zas usínat (no byl večer no) a nelíbil se mi takový divný tvrdý výstupek na straně hlavy…doktorka mě napřed servala..jednak za to že sem ho nechala ve výšce a jednak že jsme přijeli, že ona na něm stejně nevykouka víc než já doma… RTG o i zásadně prostě nedělají (to zopakovala asi 5×) a pak malého prohlédla a už volala na RTG (taky se jí ta boulicka nelíbila) to už byl ale malej vpohode a rozdával úsměvy na všechny strany…manžel pak ještě slyšel když čekal na chodbě zatímco já byla na tom rtg jak sprostě nadává a že by nejradši tam malého nechala na pozorování ne proto že by mu něco bylo ale aby mě vytrestala…že ona když vychovávala děti…
Hm, tak to byla paní doktorka fakt empatie sama
asi neměla nejlepší den…
Mne si dítě stouplo ve sportaku, oprelo se o opěrku, zafoukalo a kočár letěl dolů, dítě udělalo salto a bylo na zemi, naštěstí spadlo do mekkyho, bylo to na pláži v písku, proto byl ten kočár tak vratky, taky jsem si nadávala.
@Kriss Tina píše:
@lilith1 já dětem od roka vyndala ty sprusle z boku nebo rovnou celou bocnici, aby si vylezaly samy. Lepší, než aby preskakovaly zezhora a nevím co bych musela dat po obvodu cele postýlky, aby nevylezlydcera v roce vyleze i na žebřík
Elektricky ohradnik?
Vtip ![]()