Pribináček – od kdy dávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11860
24.8.18 07:44
@lucenka píše:
A jak tedy vysvětlíš, že bílý jogurt nechutná i dětem, které sladkosti, čokolády neochutnaly ;)

každému samozřejmě nechutná všecko.. jen mám ověřeno, že dokud děti nezačnou dostávat oslazené a průmyslově vyrobené jídlo, tak si mnohem víc pochutnají na přirozených chutích.. to stejné se týká pití- v pohodě pijí vodu, dokud ovšem jim nezačnou dávat sladké šťávy..
ale uznávám, že jsou děti, které nejí nic, nebo jim třeba jogurt nebo ovoce nechutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
6.4.21 21:06

Tak podle mě pokud je dítě nedostává každý den, tak je to v pořádku. Navíc co jsem se třeba dívala na složení u bobíka, tak mi přijde v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
22832
8.4.21 22:43

@Kikinka01 do 1 roku nejsou vhodne vubec.
Pozdeji si myslim, jako obcasny dezert proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milusska30
19.4.21 16:45

@Kikinka01 Dívala jsem se na to složení a není tam nic špatného kvůli čemu by se to dítěti nemělo dávat :) přesvědčit se můžeš i sama www.bobik.cz. V poslední době se hodně koukám na složení, protože někdy se fakt nestačím divit, co v těch jogurtech a smetanových krémech je.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
26.4.21 14:53

@Milusska30 Taky jsem se na to už koukala a upřímně jsem si to myslela :) jinak by nebyl u tolika maminek tak oblíbený kdyby tam bylo něco v nepořádku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko