pribinacek, od kdy???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já taky nepatřím k vyznavačům Pribiňáků a spol. - raději dávám bíly jogurt, gervais s jogurtem, cottage, tavroh s jogurtem. Když se do toho ještě občas přimíchá ovoce - je to bašta. Navíc syn je těžký i ze zdravé stravy ![]()
Ale vzpomněla jsem si na jednu věc, kterou jse četla kdysi v diskusi o těchto výrobcích… vybavíte si z dětství ještě chuť Lakrumáčků?(teda u nás se jmenoval Lakrumáček, jinde asi Pribiňáček…). Řekla bych, že oproti dnešním krémům byl daleko"mléčnější" nebo jak to nazvat… a hlavně měl výrazně kratší dobu trvanlivosti. Před pár lety jsem si totiž kupovávala pribiňáky a párkrát se mi stalo, že byly plesnivé, a to přesto, že obal vypadal neporušený a datum spotřeby daleko… Představa, že tam ta plíseň už je a já ji nevidím, ale sním…
Veru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klaris, neboj, ja sa necertim, mam teraz ine starosti ako pribinaky
, len ma to napadlo v suvislosti, ze teraz sa na www.babetko.sk objavil tiez podobny clanok od Hariba ake su ich medvediky zdrave a neskodne a ze tiez tie E-cka co tam pouzivaju su ake skvele no neviem, asi som vadna, ale moc tomu neverim. ked tam pisu, ze pouzivaju vceli vosk, no tak fakt neviem, ci bezne ludia jedia vosk a ci to je zdrave. ![]()
A hlavne tieto gumove veci su robene z bravcovych odrezkov, bravcovej koze, no ja by som to teda nejedla (tie bravcove odrezky konkretne).
Hm a divne je, ze sa ten clanok objavil (na tom babetku), akurat ked v:,–(e bola kampan na haribo a akcie nan.
Proste Klaris verim, vyrobcom neverim
![]()
A som len rada, ked si viem nejaky vyrobok zaradit do kategorie „bezpecny“ ![]()
Ale necham sa rada poucit ![]()
Ja odbornik na E-cka nie som, lebo som este nenasla normaly material o nich. Mam odkazy na asi 5 e-stranok, ale uplne si odporuju a neviem comu verit. Nemas nejaky fakt dobry odkaz, alebo knizku? Mna to dost zaujima.
Alebo sprav dennicek
![]()
No a pisem maminam deti, co pribinaky papaju, ze keby to chcel moj syn, tak mu to pravdepodobne obcas dam, ale on take veci moc nemusi, ako som uz pisala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit