Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Do mě doktorka pořád ryla, že v té první pulce sice nepřibírám,ale ať počkám, že v té druhé se mi to rozjede a ono nic, přibírám pořád pomalu, tak te´d když na mě koukala, že nemám moc navrh, tak usoudila, že je to akorát na díte, plodovku atd.
Tak já nepřibrala ještě ani kilo…
ale za to mi bříško roste pěkně až mě naštval doktor jakým stylem mi řekl že mám na 20.tyden moc velke břicho..... ![]()
Přece je normální že jsme každý jiný a proto nemůže každé těhotenství být stejné…nebo ne ![]()
Ahoj,
já jsem tedy „zatím“ ve 14tt a přibrala jsem 1,5kg. Jsem za to ráda, protože po 2 nevydařených těhotenstvích, alespoň vím, že je vše ok. Četla jsem tu v diskuzi, že v prvním trimestru se nemá přibírat, ale já mám info, že optimální je 1-2 kg. Taky v průkazce na křivce „přibírání“ je to optimum. takže… Samo, že každá to má jinak.
Zdravím
Ja jsem 7+3tt a mam to asi stejne jako Mony. Drzela jsem dietu, a pak jak jsem to zjistila bum a prvni mesic 10 kg
, a to se nepreziram, jen sem zacala jist
. Jinak ten dalsi mesic uz mam stejnou vahu takze aspon, ze tak
![]()
Já byla tlustoprd a jsem tlustoprd
![]()
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikáře ![]()
Kačus82 píše:
Já byla tlustoprd a jsem tlustoprd![]()
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikáře
Kačus, ty seš boží!
Taky to tak beru, no stress, občas si teda přijdu jak vorvaň, ale zdravímiminka je nadevšechno! ![]()
Kačus82 píše:
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikáře
Co by za TOHLE ten můj dal!
Když jsme se seznámili, měla jsem 75 kilo, před otěhotněním jsem honičkou v práci a dobrou životosprávou zhubla na 68. Jemu se to líbilo a řekl mi, že kdybych pak po porodu zhubla ještě 15 kilo, tak by to bylo fajn.
Dítě mě vycuclo na 55 kg a vypadala jsem jak z koncentráku. A ejhle! - Můj drahý najednou všude začal prohlašovat, jak jsem byla krásná, když jsem byla krev a mlíko. Hubená jsem se mu přestala líbit. Tak pak si vyber ![]()
Tím jsem chtěla potěšit případné nespokojené „tlusťošky“
![]()
Ahojky, já jsem v 10tt měla nahoře 4Kg, teď jsem 40tt a mám nahoře 34kg, ale tak jak tady psaly holky, vůbec to neřeším. Mám i výhodu že jsem vysoká (183cm). Nijak jsem se celé těhotenství nepřejídala, ale je to i tím, že jsem od počátku na nemocenské a v práci jsem měla hodně pohybu
![]()
Se svou váhou si vůbec hlavu nedělám, jsem strašně ráda, že je mimi v pořádku a za chvíli bude u mě, pak ty kila půjdou dolů a když ne, tak se taky svět nezboří, ne ![]()
Přeji vám všem krásné těhotenství plné pohody ![]()
lulje píše:Kačus82 píše:Co by za TOHLE ten můj dal!
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikářeKdyž jsme se seznámili, měla jsem 75 kilo, před otěhotněním jsem honičkou v práci a dobrou životosprávou zhubla na 68. Jemu se to líbilo a řekl mi, že kdybych pak po porodu zhubla ještě 15 kilo, tak by to bylo fajn.
Dítě mě vycuclo na 55 kg a vypadala jsem jak z koncentráku. A ejhle! - Můj drahý najednou všude začal prohlašovat, jak jsem byla krásná, když jsem byla krev a mlíko. Hubená jsem se mu přestala líbit. Tak pak si vyber
Tím jsem chtěla potěšit případné nespokojené „tlusťošky“![]()
To jsou ti chlapi ![]()
Nikdy nebudou spokojeni ![]()
Ale důležité je zdraví
, všechno ostatní se dá většinou ovlivnit.
Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny
, tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78
A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic ![]()
Weru píše:
Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny, tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78
![]()
![]()
A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic
Hele, nemám já toho tvýho bývalýho?
Taky říká, že jsem hnusná, jak mi trčí všude kosti
Zato ten jeho pivas - ten je teda sexy
(Ale o tom mluvit nemůžu - to bych se ho hluboce dotkla - on to má přece dané geneticky
)
lulje píše:Weru píše:Hele, nemám já toho tvýho bývalýho?
Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny, tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78
![]()
![]()
A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic
(Ale o tom mluvit nemůžu - to bych se ho hluboce dotkla - on to má přece dané geneticky
![]()
)
Tak toho nepreji ani uhlavnimu nepriteli
![]()
Weru píše:lulje píše:Tak toho nepreji ani uhlavnimu nepriteliWeru píše:Hele, nemám já toho tvýho bývalýho?
![]()
![]()
![]()
)
![]()
Já toho svýho taky ne. No, to by byl gól, kdyby to byl ten samý ![]()
Já teď začínám 2. trimestr a v tom prvním jsem nabrala cca 1,5 kg. I když to nějak nechápu, tipla bych si, že jsem musela nabrat více.. páč se mi zvětšily prsa, boky se mi zdají, že také nejsou moje
a bříško také povyskočilo.. tak nevím ![]()
Hehe a zjistila jsem, že jsem těhotná po vánocích.. A o vánocích jsem si dopřávala jídla dosti, že to pak zase vylyžuji a shodím vše, co naberu.. a ono prd
v těhu žádná dieta ![]()
lulje píše:Weru píše:Já toho svýho taky ne. No, to by byl gól, kdyby to byl ten samýlulje píše:Tak toho nepreji ani uhlavnimu nepriteliWeru píše:Hele, nemám já toho tvýho bývalýho?
![]()
![]()
![]()
)
![]()
Nestras
. Ten deti mit nikdy nebude, protoze je nechce
.