Přibírání na váze a objemu 1. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1812
1.3.11 18:04

Do mě doktorka pořád ryla, že v té první pulce sice nepřibírám,ale ať počkám, že v té druhé se mi to rozjede a ono nic, přibírám pořád pomalu, tak te´d když na mě koukala, že nemám moc navrh, tak usoudila, že je to akorát na díte, plodovku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.3.11 21:59

Tak já nepřibrala ještě ani kilo… :nevim: ale za to mi bříško roste pěkně až mě naštval doktor jakým stylem mi řekl že mám na 20.tyden moc velke břicho..... :think:
Přece je normální že jsme každý jiný a proto nemůže každé těhotenství být stejné…nebo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.3.11 15:28

Ahoj,
já jsem tedy „zatím“ ve 14tt a přibrala jsem 1,5kg. Jsem za to ráda, protože po 2 nevydařených těhotenstvích, alespoň vím, že je vše ok. Četla jsem tu v diskuzi, že v prvním trimestru se nemá přibírat, ale já mám info, že optimální je 1-2 kg. Taky v průkazce na křivce „přibírání“ je to optimum. takže… Samo, že každá to má jinak.
Zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.3.11 15:35

Ja jsem 7+3tt a mam to asi stejne jako Mony. Drzela jsem dietu, a pak jak jsem to zjistila bum a prvni mesic 10 kg :D, a to se nepreziram, jen sem zacala jist :D. Jinak ten dalsi mesic uz mam stejnou vahu takze aspon, ze tak :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
3.3.11 08:51

Já byla tlustoprd a jsem tlustoprd :mrgreen: :mrgreen:
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikáře :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3977
3.3.11 08:59
Kačus82 píše:
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikáře :mavam:

Kačus, ty seš boží! :-D Taky to tak beru, no stress, občas si teda přijdu jak vorvaň, ale zdravímiminka je nadevšechno! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.11 09:12
Kačus82 píše:
12+3 a nahoře 2 kila. Velká prsa, velké břicho, velký zadek, tlustý nohy, tváře jako slabikáře :mavam:

Co by za TOHLE ten můj dal! :lol: Když jsme se seznámili, měla jsem 75 kilo, před otěhotněním jsem honičkou v práci a dobrou životosprávou zhubla na 68. Jemu se to líbilo a řekl mi, že kdybych pak po porodu zhubla ještě 15 kilo, tak by to bylo fajn. 8-o Dítě mě vycuclo na 55 kg a vypadala jsem jak z koncentráku. A ejhle! - Můj drahý najednou všude začal prohlašovat, jak jsem byla krásná, když jsem byla krev a mlíko. Hubená jsem se mu přestala líbit. Tak pak si vyber :nevim:
Tím jsem chtěla potěšit případné nespokojené „tlusťošky“ :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
3.3.11 09:14

Ahojky, já jsem v 10tt měla nahoře 4Kg, teď jsem 40tt a mám nahoře 34kg, ale tak jak tady psaly holky, vůbec to neřeším. Mám i výhodu že jsem vysoká (183cm). Nijak jsem se celé těhotenství nepřejídala, ale je to i tím, že jsem od počátku na nemocenské a v práci jsem měla hodně pohybu :dance: :dance: :dance:
Se svou váhou si vůbec hlavu nedělám, jsem strašně ráda, že je mimi v pořádku a za chvíli bude u mě, pak ty kila půjdou dolů a když ne, tak se taky svět nezboří, ne :wink:
Přeji vám všem krásné těhotenství plné pohody :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
3.3.11 09:16
lulje píše:
Kačus82 píše:
Co by za TOHLE ten můj dal! :lol: Když jsme se seznámili, měla jsem 75 kilo, před otěhotněním jsem honičkou v práci a dobrou životosprávou zhubla na 68. Jemu se to líbilo a řekl mi, že kdybych pak po porodu zhubla ještě 15 kilo, tak by to bylo fajn. 8-o Dítě mě vycuclo na 55 kg a vypadala jsem jak z koncentráku. A ejhle! - Můj drahý najednou všude začal prohlašovat, jak jsem byla krásná, když jsem byla krev a mlíko. Hubená jsem se mu přestala líbit. Tak pak si vyber :nevim:
Tím jsem chtěla potěšit případné nespokojené „tlusťošky“ :lol: :kytka:

To jsou ti chlapi :wink:
Nikdy nebudou spokojeni :roll:
Ale důležité je zdraví :palec: , všechno ostatní se dá většinou ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.11 13:43

Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny :pocitac: , tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78 :roll: :lol: :lol: A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.11 15:31
Weru píše:
Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny :pocitac: , tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78 :roll: :lol: :lol: A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic :pankac:

Hele, nemám já toho tvýho bývalýho? 8-o Taky říká, že jsem hnusná, jak mi trčí všude kosti :lol: Zato ten jeho pivas - ten je teda sexy :jazyk: (Ale o tom mluvit nemůžu - to bych se ho hluboce dotkla - on to má přece dané geneticky :zed: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.11 15:34
lulje píše:
Weru píše:
Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny :pocitac: , tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78 :roll: :lol: :lol: A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic :pankac:
Hele, nemám já toho tvýho bývalýho? 8-o Taky říká, že jsem hnusná, jak mi trčí všude kosti :lol: Zato ten jeho pivas - ten je teda sexy :jazyk: (Ale o tom mluvit nemůžu - to bych se ho hluboce dotkla - on to má přece dané geneticky :zed: :lol: )

Tak toho nepreji ani uhlavnimu nepriteli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.11 15:52
Weru píše:
lulje píše:
Weru píše:
Hele, nemám já toho tvýho bývalýho? 8-o Taky říká, že jsem hnusná, jak mi trčí všude kosti :lol: Zato ten jeho pivas - ten je teda sexy :jazyk: (Ale o tom mluvit nemůžu - to bych se ho hluboce dotkla - on to má přece dané geneticky :zed: :lol: )

Já toho svýho taky ne. No, to by byl gól, kdyby to byl ten samý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
3.3.11 16:04

Já teď začínám 2. trimestr a v tom prvním jsem nabrala cca 1,5 kg. I když to nějak nechápu, tipla bych si, že jsem musela nabrat více.. páč se mi zvětšily prsa, boky se mi zdají, že také nejsou moje :lol: a bříško také povyskočilo.. tak nevím :-P
Hehe a zjistila jsem, že jsem těhotná po vánocích.. A o vánocích jsem si dopřávala jídla dosti, že to pak zase vylyžuji a shodím vše, co naberu.. a ono prd :) v těhu žádná dieta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.3.11 17:22
lulje píše:
Weru píše:
lulje píše:
Weru píše:
Já toho svýho taky ne. No, to by byl gól, kdyby to byl ten samý :lol:

Nestras :lol: :lol: . Ten deti mit nikdy nebude, protoze je nechce :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí