Přibírání na váze a objemu 1. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
3.3.11 17:36

Holky, buďte v klidu. Já si objednávala těhotenské kalhoty od maminky, která je vysoká jako já - 180 cm. Ptala jsem se jí jak dlouho kalhoty nosila a smála se mi, že si nemusím dělat starosti, že je nosila celé těhotenství a že před porodem měla 99 kilo :palec: . Díkybohu přítel na adresu přibývajících kil nevtipkuje, jediné, co ho momentálně zajímá, je moje břicho :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
4.3.11 10:35

Hurááá, nejsme samy.
Holky, přesně tak … sice plánuju po porodu se do TOHO zase obout, ale zatím se pojďme vymlouvat, že mimino VYŽADUJE sušenky a sladké tvarůžky a rohlíky s pomazánkou (je tam sýr a ten je dobrej na kosti, že jo …) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky vám přeju hlavně pohodu a žádné stresy, jestli přiberete na velikost 34 nebo velikost 36 (a že to už je teda vorvaní … to už taky nemusíte sehnat nic na sebe :mrgreen: ) Kdyžtak vezmu stan a ve stříšce udělám díru. Pak vezmu ty šňury a zavážu to pod břichem, to bude parády :dance:
Papa, hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5527
4.3.11 20:56
Weru píše:
lulje píše:
Weru píše:
lulje píše:
Weru píše:
Tak tak , ja jsme mela 65 kg, pritel chtel, abych shodila tak to doslo na 50 kg a pak mi rekne, ze je to hnusny :pocitac: , tak uz s nim daaavno nejsem a ted mam krasnych 78 :roll: :lol: :lol: A je mi to jedno , jim zdrave a pravidelne, ale mam vysokej tlak tak si myslim, ze i trosku vodu zadrzuju vic :pankac:
Hele, nemám já toho tvýho bývalýho? 8-o Taky říká, že jsem hnusná, jak mi trčí všude kosti :lol: Zato ten jeho pivas - ten je teda sexy :jazyk: (Ale o tom mluvit nemůžu - to bych se ho hluboce dotkla - on to má přece dané geneticky :zed: :lol: )
Tak toho nepreji ani uhlavnimu nepriteli :lol: :lol:
Já toho svýho taky ne. No, to by byl gól, kdyby to byl ten samý :lol:
Nestras :lol: :lol: . Ten deti mit nikdy nebude, protoze je nechce :mrgreen: .

Naše obě děti byly NEPLÁNOVANÉ a obě pěkné překvápko. Takže pořád tady ještě ta možnost je, že je to jeden a ten samý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.3.11 09:35

Ahojky holky, s přibývajícími týdny váha roste. Začínám mít z toho strach. Jsem 11+5 a skoro 3 kila nahoře. Možná bych se měla hlídat co jím a víc cvičit. Cvičím dvakrát týdně (spinning, plavu, posilovna). Straší mě to proto, že většina holek píše, že v 1. trimestru nepřibrala a nebo ne moc. A taky jsem se dočetla, že do 12 týdne se přibere desetina celkové přibírané váhy. To kdybych propočítala, tak teda potěš. Nemám žádné žaludeční potíže, takže normálně jím. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
18.3.11 09:44

Ahoj, já v prvním těhotenství nabrala 11 kg z 58 kg na 69 kg. Od druhého měsíce jsem přibírala tak po 750 g až kilu, takže v závěru to nebylo tak hrozné. Po porodu jsem měla během týdne svojí původní váhu. Nyní jsem podruhé těhotná, od začátku jsem přibrala 3,5 kg a poslední 2 měsíce vážím stejně a to budu skoro v 7. měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.3.11 12:42
Ikiky píše:
Ahojky holky, s přibývajícími týdny váha roste. Začínám mít z toho strach. Jsem 11+5 a skoro 3 kila nahoře. Možná bych se měla hlídat co jím a víc cvičit. Cvičím dvakrát týdně (spinning, plavu, posilovna). Straší mě to proto, že většina holek píše, že v 1. trimestru nepřibrala a nebo ne moc. A taky jsem se dočetla, že do 12 týdne se přibere desetina celkové přibírané váhy. To kdybych propočítala, tak teda potěš. Nemám žádné žaludeční potíže, takže normálně jím. Co myslíte?

Asi bych vynechala ten spinning a posilovnu, přidala bych hooodně procházek na čerstvém vzduchu a hlavně pustit z hlavy rady typu „musíš jísta za dva“, „musíš jíst, na co máš chuť“ apod. Těhotenství není omluvenka pro přežírání se. Nechápu ty, které se cpou čokoládou apod., protože si to nemohly v těhoteství odputit. Pak brečí, že jsou jak sudy :nevim: Pár takových mám ve svém okolí :cry: Je to o psychice. (Samozřejmě například zadržování vody moc neovlivníš, ale přejídání se naštěstí ovlivnit lze :potlesk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.3.11 10:09

Tak to byl nějakej planej poplach. Vážila jsem se asi moc najezená. :mrgreen: Zatím se držím těsně pod 60kg. Takže cca 2 kila nahoře. A jsem 12+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
24.3.11 11:28

Ono to nemusí být jen o přežírání. Já jsem ve 14tt a nabrala jsem 4 kila, těhotenský gatě musím mít od 10tt. Břicho mám obrovský. Rozhodně se nepřejídám, sladké nejím vůbec, jím dost zdravě, ale prostě večer mi bývá špatně, takže se musím najíst a to je na mne vidět. Navíc mám obrovské problémy se zácpou. Mám pocit, jak kdybych kynula i ze vzduchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
24.3.11 11:47

Ahoj, já jsem ve 14 tt neměla žádné kilo nahoře. Teď jsem ve 35 tt a nahoře mám 10 kg. Nejvíc jsem přibrala mezi 23 tt a 27 tt. Ale jím pořád stejně. Hodně ovoce, zeleninu, tvarohové výrobky, ale s oblibou si dám i smažený sýr, omáčky (svíčková, rajská,…) nebo palačinky. Těhotenské kalhoty jsem kupovala ve 12 tt, protože mi hodně rychle rostlo bříško. Před těhotenství jsem měla v pase 68 cm, teď mám 110, a to čekáme jen jedno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.3.11 13:13

Ahoj, no já měla ještě na začátku ledna 72kg, v únoru jsem otěhotněla a koncem února jsem měla už 79. 8-o Furt jsem do sebe ládovala zmrzku, jinak jsem měla po ní absťák. Ta za to asi může. Ale taky jsem se zavodňovala a prsa se mi taky hned zvětšili za únor o číslo. teď o dvě. :lol: Ale začali mi nevolnosti, nezvracím, ale dávím se. Tak jsem zas zhubla 2kg. A držím si váhu. Jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
8.4.11 19:10

já jsem zatím přibrala 2kg (jsem ve 12 týdnu), při prvním těhotenství - před deseti lety :) jsem přibrala celkem 7,5kg, což teď určitě překonám, protože mám hlad pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
8.4.11 20:46

ahoj holky no já jsem 10+1 a mám taky nahoře 4 kila taky se nějak nepřežírám jím tak nějak stejně tělo si hold dělá tukové zásoby ale co pak to přeci shodíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
14.4.11 08:47

Ahojky. Tak už začínám být z toho příbírání také vykulená. :-( Jsem v 16tt a mám pocit, že je ze mě dělová koule. Džíny nedopnu díky bříšku a mám nahoře tak tři kila. Hrozím se toho, jak to bude pokračovat. Kila v létě budou dost nepříjemná. :-( Začínala jsem na 58kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.4.11 10:58

No tak jsem díky nevolnostem zase zhubla kilo. Tak mám nahoře 4, ale dole už 3. Jsem jen kilo od původní váhy. Málo jím. Nějak do do mě neleze. :-( Ale my to doženem. Jen co nevolnosti povolí. Už by mohli jako jsem ve 13tt, až zítra, ale zaokrouhleně jsem. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.4.11 14:46

Ahoj, já jsem 20+1 a zatím jsem přibrala 4 kg. Nemám nějaké přehnané chutě, sladké jsem nikdy moc nemusela a to mi naštěstí zůstalo i teď. Navíc jím jen menší sváču odpoledne. Jen rajčata bych mohla jíst každý den. Jinak nechci moc strašit, ale mě je stále špatně. Už to sice nemá takovou sílu, ale dávení se je na denním pořádku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí