Přibírání na váze a objemu 1. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
25.9.12 17:47

Taky zdravím všechny TĚHU :D měla jsem obdobný problém, jsem teď už v 17TT a nabrala jsem přes 8 kg, přestala jsem kouřit a hlavně jsem si hlidala svou postavu před těhotenstvím, jelikož my nebyl dán dar být od přírody štíhla ( vždy jsem měla okolo 60-65kg) a hrozně mě uklidnili vaše příspěvky tady jelikož jsem si říkala že jsem jediná kdo je teprve v 17tt jako Slon natož co bude než pujdeme rodit :D:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.12 11:00

Ahoj holky, já jsem 7+4 ;) a mám 2 kg na hoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.11.12 11:33

Ahoj, já jsem skoro v 5.měsíci a za tu dobu jsem přibrala jen 2 kila. Vůbec nezvracím, je mi fajn až teda na ty prsa, to bylo něco ženy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.11.12 12:50

Tééééda! Tak to jen tiše závidím! 8) já jsem teď na začátku 19tt a nahoře mám 8kg. Je to síla, ale řekla bych, že jak jsem strašně nabírala zpočátku, tak teď se mi to ustálilo a jde to sice jistě, ale pomalu. No uvidíme, jak to půjde dál. Každopádně je teď asi jediné období, kdy to fakt neřeším, hlavně že miminko je zdravé, ostatní je mi fuk. Po porodu to půjde dolů, o to už se postarám :-) A prsa? Z menších dvojčiček hezké pevné trojky. Z toho má největší radost manžel, a to si až doteď myslel, že je spíš „dolňák“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
22.11.12 12:53

Ja jsem hodne stihla, ja pribrala 28 kg a kdyz jsem nekam sla tak nikdo na me nepoznal ani ze jsem tehotna a to jsem byla uz v 8 mesici :-) takze vazne kazdy je jiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.11.12 12:55

Joo, jde hlavně o to, aby se miminku dařilo a bylo zdravé :) A myslím, že po porodu snížit váhu nebude tak těžký, když se furt bude lítat k miminku atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpule 77
17.12.12 09:11

AQhoj, já jsem za poslední měsíc přibrala 7kg, je to mé třetí těhotenství. Vůbec nevím, čím by to mohlo být. Nemáte s tím, procím, nějaké zkušenosti? Jsem v šestém měsíci. Díky

• Citovat
  • Upravit
Kies
17.12.12 10:50

Je to strašně individuelní… Já v 1.trim nenabrala skoro nic, teď jsem 27+1 a mám 5,5kg nahoře… Což se každý děsí, že je málo, ale gynekoložka je spojená. Jsem malá, drobná, ‚dříve štíhlá‘ a tak je to prý ok. Malej je velký až až a prý si to všechno bere on, takže podle mě nemá cenu řešit nějaký střed a vhodné přibírání

• Citovat
  • Upravit
6926
17.12.12 11:02

Ahojda, nepřibíráš skokově? Jakože nic nic a pak prásk?
Já čekám teď 3., do 20tt jsem měla jen 1 kg navrch, teď jsem 29tt a mám nahoře 7kg. Miminko je delší, na gramy má 1300. Strašně mi to skočilo, přitom cukrovku nemám, jím pořád stejně… Prostě přibírám nárazově. Měla jsem to tak i u předchozích dvou. Nejsem žádnej cimprlich, čili si váhu hlídám (mám sklony k přibírání odjakživa…) a stejně si to dělá, co chce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.12.12 12:16

Ahoj, já postavu měla normální, velikost 36-38 a přibírat jsem začala až od 24tt, do té doby jsem byla -4kg, a to jsem se cpala a cpu vším možným od začátku. A malý je macek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpule 77
17.12.12 13:12

Ahojky, přibírala jsem tak 2 kg za měsíc a ted najednou 7 kg, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
12
19.12.12 07:42

Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem v 19.týdnu a mám nahoře 8kg. Bylo to na mě vidět od 8.týdne. Moje dvě kamarádky, které jsou o 2 týdny méně mají propadlý lavory!! Je to moje třetí těhotenství. S holkama jsem přibrala s každou 22 kg. Tak mám hrůzu, aby se to neopakovalo. Při tom se nepřejídam, nejim moc sladký, chodim do práce a 2× v týdnu cvičim…Je pravda, že jsem to vždycky v poho schodila na 56kg, ale to mi bylo 20 a 26. Teď mi bude 39 a každá z vás asi ví, jak to jde s věkem blbějš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpule 77
19.12.12 09:11

Ahoj, já jsem přibrala skokem 7,asi to bude možná vážně věkem nebo tím, že čekám třetí. Tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
6926
19.12.12 10:04

Holky, když se čeká 3. miminko, pupíno se vyvalí brzy - už je to přece jen „použitej materiál“. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.12.12 12:27

No doufám, že se takhle nebude vyvalovat až do konce, to neprojdu dveřma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie