Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já jsem 14+6tt a mám 5kg nahoře
a to jím úplně stejně jak před otěhotněním ![]()
@bara 1 píše:
Já jsem 12tt a na začátku jsem vážila 55 a teď mám nějakých 53. Už nezvracim, ale vůůbec nejim, prostě mi to nechutná, maimálně rohliky a ovoce. Já bych zase radši přibrala a jedla.
To jsem taky měla, u druhého. Ale páák…
Od 20.tt..
To byla síla, kg šly nahoru „jedna radost“. ![]()
@Davdan píše:
To jsem taky měla, u druhého. Ale páák…Od 20.tt..
![]()
To byla síla, kg šly nahoru „jedna radost“.
a copak máš holčičku nebo chlapečka?
no mě to mrzí, protože jinak jím hrozně ráda a teď si pořádně nedopřeju a okolo mě se všichni cpou
@bara 1 píše:
a copak máš holčičku nebo chlapečka?no mě to mrzí, protože jinak jím hrozně ráda a teď si pořádně nedopřeju a okolo mě se všichni cpou
Mám dva chlapečky a teď čekám holčičku. Ale bylo to tak u všech tří těhotenství..
Nebooj, přejde to a ještě se nacpeš. ![]()
To já měla do 22tt -1 kg pod svou původní váhu…a pak se to najednou rozjelo a do porodu jsem stihla nabrat 16 kg ![]()
@Davdan píše:
Mám dva chlapečky a teď čekám holčičku. Ale bylo to tak u všech tří těhotenství..Nebooj, přejde to a ještě se nacpeš.
jak se bude holčička jmenovat?
to jsi ráda viď, doma samej chlap, to musí být síla ![]()
@bara 1 píše:
jak se bude holčička jmenovat?to jsi ráda viď, doma samej chlap, to musí být síla
Jé to my chtěli ještě jednoho chlapa, fakt!
Ale jestli se povede, tak nekončíme, takže jsme pohlaví extra neřešili. ![]()
Jméno nemáme vůbec.
Máme pro chlapečka, ale pro holčičku se nemůžeme shodnout.
No uvidíme..
Tak když to tak čtu, tak jste mne uklidnili. Taky mi přijde, že jsem najela rychle 8 kg a teď je to bříško pořád stejný. Manžel mne od začátku každý týden fotí a vypadá to, že moc neroste:-)Jo a já mám taky dvě holky 13 a 19 a teď bude kluk!!!Holky jsou nadšený ![]()
@Davdan píše:
Jé to my chtěli ještě jednoho chlapa, fakt!Ale jestli se povede, tak nekončíme, takže jsme pohlaví extra neřešili.
Jméno nemáme vůbec.Máme pro chlapečka, ale pro holčičku se nemůžeme shodnout.
No uvidíme..
@bara 1 píše:moc ženských co by radši chlapečka neznám, ale hlavně že bude zdraví
A chlapeček by se jmenoval jak?
To my berem jakože všechno.
Jen jsme plánovali nejdřív mužskou linii a pak ženskou.
Chlapeček by byl Marek, tak uvidíme, jak děvčátko.
Ahoj holky tak já jsem v prvním těhotenství před 5 lety začínala na 64 kg a když jsem jela do porodnice tak jsem měla 96.poporodu jsem hned pomalu zhodila když mě vážily tak jsem měla 80kg.Byla jsem strašně zalitá vodou. Teď jsem znovu těhotná začínám na váze 71 kg na první prohlídce u gynekologa 5t+6tt. Momentálně jsem 10t a mám kilo navíc ale bříško jde už víc vidět než při prvním. při prvním těhu jsem měla svatbu ve 4 měsíci a nebylo nic poznat.jen když jsem se večer převlékla do uplého trička to jo. Teď nosím jen volná aby to nikdo nepoznal chceme to dát na vánoce. Když někdo příjde tak nosím raději ještě mikinu.pak vypadám jak blázen v baráku teplo a já v mikině.
![]()
Jsem ve 14.tt a zatím jsem přibrala 1 kg a 10 cm v pase. Přes zadek nic a prsa mi vyrostly max. o 2 cm.
Já jsem 12tt a na začátku jsem vážila 55 a teď mám nějakých 53. Už nezvracim, ale vůůbec nejim, prostě mi to nechutná, maimálně rohliky a ovoce. Já bych zase radši přibrala a jedla.