Přibírání na váze a objemu 1. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.20 20:13
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam:
Zajímalo by mě, jestli se někdo cítí podobné jako já :-D Začínám 9tt, váha mi tak nějak kolísá +- 1,5 kg, pokaždé prostě vážím jinak :think: Mám Teda dny, kdy jim jak utrzena ale pak zase pár dní nemám vůbec chuť na nic. Vzhledem k tomu, že mě fakt trápí zácpy a Mega nafoukle břicho si přijdu dost nepohodlné a pocitově jsem přibrala minimálně 10 kg. Celá jsem se tak nějak zakulatila, v obličeji, boky - už mám první nádherný strie :-D prsa o velikost větší.. Takže to i na pohled prostě vypadá, že jsem pár kil nabrala. Přijdu si jak hrosice a fakt se děsím toho co bude dál.. Snažím se uklidní ať tím, že se to snad musí nějak ustalit :nevim: :lol:

Ja brala celé těhotenství lactulosu. Nabrala celkem 20kg a cvičila tak nějak. Kamarádka cvičí, hlídá se a ve 26tt má 12kg. Jako ovlinis nabirani tuku, ale ne vodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.20 20:19
@luci.no píše:
Treba budes mezi temi vybranymi, ktere priberou 25kg a vice :nevim: Pokud ses zakulatila v obliceji, co delaji kotniky? Byt tebou, tak si hlidam tlak a nehlidam vahu ;)

Kotniky mám v pohodě, váhu jako úplně neřeším 1,5 kg + mi nepřijde nic tragického.. Spíš mi jde o ten pocit nafouklosti a neustále plnosti kvůli té zácpě.. Necítím se prostě dobře, když mám břicho jako balón :nevim:
Tlak jsem naposledy měla 140/72 ale doktorka nic neříkala :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí