Příbytek na váze partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.24 23:37
@Thrisha píše: Více

Ano, mel různé koníčky, spolu jsme byli každý den na nějakém výletu nebo procházce a taky moc rád nám vařil ať už něco zdravého nebo něco co uklidní duši.
Postupem času se mu ale prostě přestalo chtit, pořád prý na nic není čas až to dopadlo takhle

• Citovat
  • Upravit
1938
28.12.24 23:41

Tak každý den na sviznou procházku s kočárkem a ono to půjde.
At se nevynlouva, když má malé dítě, tak musí prostě zabrat.
Asi bys měla říct, že ti chybí, jak jste byli aktivní a že je to na vaší kondici znát. Ty znáš jeho povahu, jak to vezme. Mě nevadí, když mi partner řekne, že jsem nějaká lenivejsi, dokážu objektivně posoudit zda má pravdu a jsem ráda, když mi pomůže se zase rozhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
28.12.24 23:44

My si tyhle veci uplne normalne rikame. Ne primo vahu, tu mame oba normalni. Ale kdyz to muz prehani s nezdravym jidlem, naserviruju mu upozorneni o infarktu, cukrovce a mrtvici. Celkem to zabira, rozhodne se snazi jist zdraveji. Nejen kvuli sobe, ale i kvuli detem.

Jidlo neni jen o vuli, znalostech, je to hodne taky o case, stresu, spanku, o psychice. Zkus ho namotivovat do komplexniho programu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.12.24 08:34
@Anonymní píše: Více

to je opravdu hodně, můj muž je podobné výšky a má 68kg.Tady nejde ani o vzhled ale o zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8882
29.12.24 09:56

Pokud on sám nechce, ty nenadelas nic..já jsem si taky našla chlapa lehce při tele a teď mám doma malou kuličku. Já jsem mu to teda primo řekla, ale stejně to nemá žádný efekt. On fyzičku má, pomalu lepší jak já, chodí na túry, přechody hor, jezdíme s detma na kole, na lyže.. ale všechno je to narazovy pohyb. Pravidelně nedělá nic, zato moc rád celý den nejí a nacpe se večer obrovskou porcí.. když mu serviruju jídlo během dne, tak prý nemá hlad a dá si až později.. když dělám něco zdravého, tak to mu nechutná. No nechce, tak nechce, nenadelam nic. Teď se na to snažím jít přes děti, protože začínají chtít mít jeho stravovací návyky, což teda nedovolim. Ale s manželem to nehne..No tak smůla, já jsem veškeré možnosti vycerpala, teď je to prostě na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.12.24 10:01

To je hodně.
Sama mám taky nadváhu, ale tohle je fakt moc, to jde o zdraví.
A psala bych ne „příbytek“, ale „přírůstek“. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
29.12.24 10:54

@AjaF on je hlavně malý na chlapa…tam je to pak horší ze všech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
29.12.24 11:43

Jasne..to neni uplne malo. Hlavne vetsina bude tuk. Daly by se z toho udelat svaly, ale to by musel chtit. Hlavne u nas malejch jsou takovy kila v tuku uz osklivy. Clovek ma kratky ruce a nohy a pupek ho zdisproporcni vic nez vyssiho.
Postava je ze 70 procentech o jidle. Ja sundala letos 15 kg prerusovanym pustem. Cvico taky fajn ale hlavne na formovani. Na hubnuti to chce echt se drit. A to chce cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
29.12.24 11:49

@1010 Takže obézní se mohou utěšovat, že mají malou výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
29.12.24 11:56

Taky by mi to vadilo, pár kilo vem čert, ale několik desítek? 8o
Co změnit styl stravování? Ubrat porce atd? Jestli takhle brutálně nabral, tak to je i po zdravotní stránce špatný, to by měl pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
29.12.24 12:13

To byl ale hodně tlustý už předtím, ne? Takhle má přes 30 kg navrch, většina chlapů pod 170 mají kolem 65-70 kg (zamlada asi i míň, to kolikrát mají i pod 60)… To se nedá nabrat za rok… Tak se nemůžeš divit, že se dál kulatí. :nevim: Tlustí lidé si váhu neudržují, ti prostě dál a dál tloustnou - to je skoro pravidlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
29.12.24 13:01

@Luboš P ale vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
30.12.24 10:08

„Nevím co dělat“ :potlesk: správně. Ty nic. Tvoje tělo to není.
Nech to na něm. Až bude chtít, zhubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
30.12.24 10:19

Jakmile to řekne, že ho to štve tak se toho chytni a jednej běhat se dá i ve dvouch s kočárkem, dlouhé svižné procházky, stejně neuběhne s takovou nadváhou maraton jídlo menší porce a pokud možno nedojídat se sladkostmi a držet intervalu mezi jídly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
30.12.24 10:45
@Luboš P píše: Více

To ne, ale na takhle malém chlapovi je každé kilo navíc vidět dvojnásob, no, to je prostě fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí