Příchutě do elektronické cigarety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3684
19.2.13 16:31

@lemon88
Přesně tak :mrgreen: Člověk pak neví co kupovat dřív a co je vlastně lepší atd tad :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
19.2.13 16:32

Jinak pouzivam toto
Zajimalo by me, proc jste se rozhodly pro e-cigaretu :kytka:
Ja proste proto, ze jsem to chtela vyzkouset :oops: Pak jsem teprve zjistila, ze to asi bude zdravejsi, usetrim a fakt mi to chutna. A hlavne, nesmrdim :pankac: Vzdycky jsem si myslela, ze proste nejsem citit kourem. Kourila jsem venku, nebo na balkone, ujizdim na parfemech, a mela jsem pocit, proste to sama ze sebe necitim. Az kdyz jsem plne presla na e-cigaretu, jednou jsme nekde byli, dala jsem si cigarko, a doma zjistila, ze mi priserne smrdi kabat :roll: Takze uz je mi jasne, ze ta sama „vune“ se mi line z obleceni, z vlasu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.2.13 16:33

@Fiducia prostě jsem to chtěla zkusit a teď v zimě mi to taky vyhovuje že nemusím mrznout venku :-D

• Citovat
  • Upravit
1115
19.2.13 16:35
@Fiducia Az kdyz jsem plne presla na e-cigaretu, jednou jsme nekde byli, dala jsem si cigarko, a doma zjistila, ze mi priserne smrdi kabat :roll: Takze uz je mi jasne, ze ta sama „vune“ se mi line z obleceni, z vlasu… :zed:
:pankac: :pankac: přesně tak, to mi vadí také nejvíc, že člověk si to vůbec neuvědomuje, já jsem si to také uvědomila, až když jsem přestala na chvíli kouřit a pak začala kouřit e-cigaretu.
Jinak rozhodla jsem se pro e-cigaretu:
1. kvůli smradu
2. kvůli zdraví
3. kvůli penězům
4. kvůli zvědavosti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
19.2.13 16:37
@terezka24 píše:
@lemon88
Přesně tak :mrgreen: Člověk pak neví co kupovat dřív a co je vlastně lepší atd tad :P :P

z kouření e-cigarety se stává umění a dobrý byznys :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.2.13 16:53

@Fiducia
To je ono:SMRAD
Nikdy jsem si to vlastně neuvědomovala, že smrdím kouřem. Byla jsem v tom praktocky pořád, jelikož jsem byla servírka.
Ale co kouřím ego-,tak když přijede kamarádka, hned z ní cítím cigarety a smrdí mi to a nebo když jdu okolo někoho kdo zrovna kouří, hrozně mi to už smrdí :oops:

Ale nikdy nebudu kuřáky odsuzovat nebo něco takového.
Ale přestala jsem: Zdraví dcer(mladší hlavně)
Mé zdraví
Peníze
Zvědavost
Vlastně to samé co ostatní :mrgreen:

@lemon88
Je to tak :pankac: Jen aby to nezdražili jako zdražují pořád cigarety.
Pamatuji si, když jsem si ještě kupovala lehké petry za 34,90 kč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
19.2.13 17:01
@terezka24 píše:
@Fiducia
Ale co kouřím ego-,tak když přijede kamarádka, hned z ní cítím cigarety a smrdí mi to a nebo když jdu okolo někoho kdo zrovna kouří, hrozně mi to už smrdí :oops:

Presne tenhle problem mam s mamou. Ona kourila driv, nez jsem se narodila, clovek by rekl, ze to k ni proste patri… Jako u dedy, nebo u svagra je ten cigaretovej oder soucast jejich vune, ale mamka mi ted hrozne smrdi :oops:
Koupila jsem ji taky e-cigaretu, ale moc velkej uspech jsem teda nemela. Ona to neumi moc ovladat, prijde ji to zbytecne slozity (jasne, skrtnout zapalovacem je jednodussi :lol: ) a rekla bych, ze ji to ani moc nenahrazuje koureni, ze to bere spis jako mlsku :mrgreen:
Pritom by se ji to vyplatilo, usetrila by nejen za cigarety, ale i za liqid a nahradni dily, ktery ji kupuju :lol: Nevim, co s ni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
19.2.13 17:03
@terezka24
Je to tak :pankac: Jen aby to nezdražili jako zdražují pořád cigarety.
Pamatuji si, když jsem si ještě kupovala lehké petry za 34,90 kč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Snad nééé :roll: ale bojím se toho, že to brzo přijde až uvidí jaký je o to zájem. Já když jsem začala kouřit, kupovala jsem si red and white za 31kč :mrgreen: a teď stojí snad 70,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.2.13 17:04

@lemon88 68 já je kupuju :-)

• Citovat
  • Upravit
3684
19.2.13 17:05

@Fiducia
Do tohodle nemůžeš nikoho nutit, mamka na to musí přijít sama :hug:
A je fakt že někomu to prostě nepomůže, já viděla asi tak 10 lidí v mém okolí kdo si jí koupil a teď jim leží v šuplíku nebo jí prodali.
Prostě s toho nemají takový požitek jako z normální. Já jsem ho také nejdříve neměla, ale pak jsem se naučila s ní žít a žít s tím že když jdu do krámu tak si cíga prostě nekoupím :mrgreen:
Ale ze začátku jsem také kouřila ego a k tomu tak 4 cíga denně, pak 2 a teď nic. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.2.13 17:06
@terezka24 píše:Do tohodle nemůžeš nikoho nutit, mamka na to musí přijít sama :hug:
A je fakt že někomu to prostě nepomůže, já viděla asi tak 10 lidí v mém okolí kdo si jí koupil a teď jim leží v šuplíku nebo jí prodali.
Prostě s toho nemají takový požitek jako z normální. Já jsem ho také nejdříve neměla, ale pak jsem se naučila s ní žít a žít s tím že když jdu do krámu tak si cíga prostě nekoupím :mrgreen:
Ale ze začátku jsem také kouřila ego a k tomu tak 4 cíga denně, pak 2 a teď nic. :dance:

přesně, já mám tu svojí od mámy, protože jí přestala bavit, vydržela na ní asi dva měsíce

• Citovat
  • Upravit
3684
19.2.13 17:07

@lemon88
No právě a za poslední rok se prodej e-cigaret hodně zvedl. Můžeme jen doufat, že je nebudou pořád zdražovat.
Jo,68 kč stojí. Ex manžel je taky kouří. taky mu ego-w nevydrželo :mrgreen:
Já si kupovala modré petry za 79 kč(23ks)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.2.13 17:09

@ohýnek
Moje mamka je naštěstí nekuřačka a táta si jede pořád své ego :mrgreen: Takže že jsem se i já rozhodla pro ego, ocenili i oni :)

Je to pravda, někomu prostě vážně nesedne a kouřit jí nebude. Prostě ho neuspokojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
19.2.13 17:09
@terezka24 píše:
@lemon88
No právě a za poslední rok se prodej e-cigaret hodně zvedl. Můžeme jen doufat, že je nebudou pořád zdražovat.
Jo,68 kč stojí. Ex manžel je taky kouří. taky mu ego-w nevydrželo :mrgreen:
Já si kupovala modré petry za 79 kč(23ks)

je to hrozná doba teď, na to vůbec nemám slov..ceny se zvyšují a výplaty klesají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
19.2.13 17:11
@lemon88 píše:
je to hrozná doba teď, na to vůbec nemám slov..ceny se zvyšují a výplaty klesají

Jj, je to tak :cert:
Já jsem vždy říkala, že budu kouřit dokuď nebude krabička stát 200kč :mrgreen: :mrgreen:
A jak tak na to koukám, tak za 2 nebo 3 roky to tak asi opravdu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová