Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lemon88
Přesně tak
Člověk pak neví co kupovat dřív a co je vlastně lepší atd tad
![]()
Jinak pouzivam toto
Zajimalo by me, proc jste se rozhodly pro e-cigaretu ![]()
Ja proste proto, ze jsem to chtela vyzkouset
Pak jsem teprve zjistila, ze to asi bude zdravejsi, usetrim a fakt mi to chutna. A hlavne, nesmrdim
Vzdycky jsem si myslela, ze proste nejsem citit kourem. Kourila jsem venku, nebo na balkone, ujizdim na parfemech, a mela jsem pocit, proste to sama ze sebe necitim. Az kdyz jsem plne presla na e-cigaretu, jednou jsme nekde byli, dala jsem si cigarko, a doma zjistila, ze mi priserne smrdi kabat
Takze uz je mi jasne, ze ta sama „vune“ se mi line z obleceni, z vlasu… ![]()
@Fiducia prostě jsem to chtěla zkusit a teď v zimě mi to taky vyhovuje že nemusím mrznout venku ![]()
@Fiducia Az kdyz jsem plne presla na e-cigaretu, jednou jsme nekde byli, dala jsem si cigarko, a doma zjistila, ze mi priserne smrdi kabatTakze uz je mi jasne, ze ta sama „vune“ se mi line z obleceni, z vlasu…
@terezka24 píše:
@lemon88
Přesně takČlověk pak neví co kupovat dřív a co je vlastně lepší atd tad
![]()
z kouření e-cigarety se stává umění a dobrý byznys ![]()
@Fiducia
To je ono:SMRAD
Nikdy jsem si to vlastně neuvědomovala, že smrdím kouřem. Byla jsem v tom praktocky pořád, jelikož jsem byla servírka.
Ale co kouřím ego-,tak když přijede kamarádka, hned z ní cítím cigarety a smrdí mi to a nebo když jdu okolo někoho kdo zrovna kouří, hrozně mi to už smrdí ![]()
Ale nikdy nebudu kuřáky odsuzovat nebo něco takového.
Ale přestala jsem: Zdraví dcer(mladší hlavně)
Mé zdraví
Peníze
Zvědavost
Vlastně to samé co ostatní ![]()
@lemon88
Je to tak
Jen aby to nezdražili jako zdražují pořád cigarety.
Pamatuji si, když jsem si ještě kupovala lehké petry za 34,90 kč
![]()
@terezka24 píše:
@Fiducia
Ale co kouřím ego-,tak když přijede kamarádka, hned z ní cítím cigarety a smrdí mi to a nebo když jdu okolo někoho kdo zrovna kouří, hrozně mi to už smrdí
Presne tenhle problem mam s mamou. Ona kourila driv, nez jsem se narodila, clovek by rekl, ze to k ni proste patri… Jako u dedy, nebo u svagra je ten cigaretovej oder soucast jejich vune, ale mamka mi ted hrozne smrdi ![]()
Koupila jsem ji taky e-cigaretu, ale moc velkej uspech jsem teda nemela. Ona to neumi moc ovladat, prijde ji to zbytecne slozity (jasne, skrtnout zapalovacem je jednodussi
) a rekla bych, ze ji to ani moc nenahrazuje koureni, ze to bere spis jako mlsku ![]()
Pritom by se ji to vyplatilo, usetrila by nejen za cigarety, ale i za liqid a nahradni dily, ktery ji kupuju
Nevim, co s ni ![]()
Snad nééé
ale bojím se toho, že to brzo přijde až uvidí jaký je o to zájem. Já když jsem začala kouřit, kupovala jsem si red and white za 31kč
a teď stojí snad 70,–
@Fiducia
Do tohodle nemůžeš nikoho nutit, mamka na to musí přijít sama ![]()
A je fakt že někomu to prostě nepomůže, já viděla asi tak 10 lidí v mém okolí kdo si jí koupil a teď jim leží v šuplíku nebo jí prodali.
Prostě s toho nemají takový požitek jako z normální. Já jsem ho také nejdříve neměla, ale pak jsem se naučila s ní žít a žít s tím že když jdu do krámu tak si cíga prostě nekoupím ![]()
Ale ze začátku jsem také kouřila ego a k tomu tak 4 cíga denně, pak 2 a teď nic. ![]()
@terezka24 píše:Do tohodle nemůžeš nikoho nutit, mamka na to musí přijít sama
A je fakt že někomu to prostě nepomůže, já viděla asi tak 10 lidí v mém okolí kdo si jí koupil a teď jim leží v šuplíku nebo jí prodali.
Prostě s toho nemají takový požitek jako z normální. Já jsem ho také nejdříve neměla, ale pak jsem se naučila s ní žít a žít s tím že když jdu do krámu tak si cíga prostě nekoupím
Ale ze začátku jsem také kouřila ego a k tomu tak 4 cíga denně, pak 2 a teď nic.
přesně, já mám tu svojí od mámy, protože jí přestala bavit, vydržela na ní asi dva měsíce
@lemon88
No právě a za poslední rok se prodej e-cigaret hodně zvedl. Můžeme jen doufat, že je nebudou pořád zdražovat.
Jo,68 kč stojí. Ex manžel je taky kouří. taky mu ego-w nevydrželo ![]()
Já si kupovala modré petry za 79 kč(23ks)
@ohýnek
Moje mamka je naštěstí nekuřačka a táta si jede pořád své ego
Takže že jsem se i já rozhodla pro ego, ocenili i oni ![]()
Je to pravda, někomu prostě vážně nesedne a kouřit jí nebude. Prostě ho neuspokojí
@terezka24 píše:
@lemon88
No právě a za poslední rok se prodej e-cigaret hodně zvedl. Můžeme jen doufat, že je nebudou pořád zdražovat.
Jo,68 kč stojí. Ex manžel je taky kouří. taky mu ego-w nevydrželo
Já si kupovala modré petry za 79 kč(23ks)
je to hrozná doba teď, na to vůbec nemám slov..ceny se zvyšují a výplaty klesají
@lemon88 píše:
je to hrozná doba teď, na to vůbec nemám slov..ceny se zvyšují a výplaty klesají
Jj, je to tak ![]()
Já jsem vždy říkala, že budu kouřit dokuď nebude krabička stát 200kč
![]()
A jak tak na to koukám, tak za 2 nebo 3 roky to tak asi opravdu bude