Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, rozhoduji se mezi těmito dvěma mobily, jelikož mi odešel můj starý dobrý Samsung.Bude to můj první dotyk. telefon. Nevím ale, který si vybrat.
Koukala jsem na recenze na heurece, oba mají svá pro a proti.
Tak se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s jedním či druhým a poradit mi. Díky
Za mě Desire X - moje osobní preference. Odchází mi pomalinku mobil, mám HTC a tak jsem už předběžně vybírala.
@Marta78 Starý model, už se nevyrábí. Mám ho necelé tři roky. Nadchl mě mimo jiné jeho povrch, je příjemný do ruky, neničí se - s tím má (co jsem viděla) Samsung trošku problém. Navíc se mi líbí výbava Desire X za vcelku přijatelnou cenu… Popravdě, kdyby ho měli v jiné barvě než jen černá a bílá, tak už jsem asi neodolala.
Za me Samsung. Nez mini bych ale volila normalni S III. Mame ho s manzelem oba a jsme strasne spokojeni. Muz mel predtim HTC, typ presne nevim, byl teda taky spokojen. Ale nyni spicky Samsungu zdaleka tahle znacka nedosahuje.
@Gonyosoma píše:
Za me Samsung. Nez mini bych ale volila normalni S III. Mame ho s manzelem oba a jsme strasne spokojeni. Muz mel pred tim HTC, typ presne nevim, byl teda taky spokojen. Ale nyni spicky Samsungu zdaleka tahle znacka nedosahuje.
Samsung Galaxy S III jsem měla vyhlídnutý - a podle fotek se mi moc líbil. Jenže naživo je to pádlo, které by mi při používání dost vadilo - a k tomu ta dost šílená cena - před Vánoci stál dvojnásobek Desiru X… Navíc jsem viděla Samsung Galaxy S II po delším používání a jako dost mě šokovalo jak byl zdevastovaný. Mobil a klíče sebou tahám v práci neustále, potřebuji praktickou velikost a odolný povrch.
@Marta78 já mám Samsung galaxy SIII a jsem moc spokoená. manžel si koupil SIII mini a taky si ho nemůže vynachválit. do htc bych nešla ![]()
@Lesina To je jen uvodni sok. Pak uz se zda ta velikost ok. Taky jsem nejdriv vahala. Cena je silena, to je pravda. Ale o te devastaci by se dalo asi spekulovat. Zalezi, jak se k nemu kdo chova. Pro me treba pouzdro samozrejmosti a vzdy bylo. No, HTC bych proste nevolila. Byli na vrcholu pred dvema lety.
@Gonyosoma To je právě to. Mobil tahám v kapse, v diáři, jen tak v ruce, občas ho mrsknu jen tak do kabelky - a bez pouzdra.
Jsem na tohle lump ![]()
Zatím jsem rozhodnutá „dotahat“ svůj mobil až do úplného konce a vzhledem k neslavným koncům předchozích mobilů (způsobených dětmi) nechce se mi investovat příliš.
Mám HTC desire a jsem max spokojená, taky jsem uvažovala nad samsungem a kdzž jsem je oba zkusila do ruky tak jsem měla rozhodnuto.
Funkcemi budou nastejno, takže si to chce prostě ošahat.
Ja mam SIII mini a uzasny. Nemenila bych. Je naprosto uzasnej. Normalni s trojka je uz moc velka. Tenhle mi prijde naprosto dokonaly pro zenskou. Manzel si kupoval taky novy ze chtel ale vetsi a stejne je vic nadsenej z myho a dneska ho i obdiboval kamos co je expert pres mobili.
@Lesina Pro tyhle případy je dobré to vyklápěcí pouzdro. Ten mobil v tom je „přidělaný“. Pokud končí tvé mobily smrtí smrťoucí, pak bych takovou investici asi taky zvažovala.
Taky chvalim s lll mini, mam ho od vanoc a zatim jsem nenasla zadne proti. Jak psala LEM, klasicka slll je uz velka, hranata me se vubec nelibi. Mini je o malinko mensi, je tenčí a je hezky zaoblena.
Nemuzu srovnat s druhym telefonem, nemam zkusenost. Jen za me samsung super.
@Gonyosoma píše:
@Lesina Pro tyhle případy je dobré to vyklápěcí pouzdro. Ten mobil v tom je „přidělaný“. Pokud končí tvé mobily smrtí smrťoucí, pak bych takovou investici asi taky zvažovala.
Nevěřím, že by jakékoli pouzdro odolalo mým dětem
- ale ne, trochu přeháním. Stejně byl nejlepší hned ten první:
http://www.marphone.com/…lclubpb2.gif
Ten přežil úplně všechno - Měla jsem ho čtyři roky a vyměnila jsem ho jen kvůli potřebě přenosu dat. Pak ještě sloužil dlouho v rodině.
Holky díky. No ten velký Samsung S III je pro mne moc drahý, tak proto ten mini
No zkusim si je oba osahat a uvidim. Díky