Neštěstí ve Frenštátě

1598
18.2.13 10:47

Neštěstí ve Frenštátě

Tak nějak jsem doufala, že rodina, která se pohřešovala někam odjela na hory a dnes bohužel našli v sutinách 3 mrtvé děti a jednoho člověka. Je to moc smutné a upřímně je mi líto všech, kterým odešli příbuzní. clověk by si měl užívat každého dne s rodinou, protože nikdy neví kolik času ještě zbývá. Nemůžu to dostat z hlavy pořád myslím na ty děti a jejich rodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
18.2.13 10:52

Je to hrozné, Frenštát je kousek od nás, chodila jsem tam na SŠ, k tomu prostě není co říct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.2.13 10:53

Je to hrozná tragédie…a co jsem tak slyšela, tak to snad někdo udělal úmyslně a ještě zabarikádoval dveře, aby lidé nemohli utíkat…nemám slov :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
18.2.13 10:57

Me mrzi zivot tech malich deti.sama mam tri deti.je to hruza. myslela jsem ze jsou nekde na navsteve u babicek nebo na horach lyzuji.ten chlap co to udelal se pomstil nevinnym lidem a detem kteri jsou bezbrane a jeste tak brzo rano kdyz spi a nemuzou nic udelat.

Lidickam a detem co jsou v nemocnici. preji brzke uzdraveni a mestu at lidem najdou brzo novy domov.
Uprimnou soustrast pozustalim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 11:00

Můžete mi někdo přiblížit, co se stalo? Vůbec jsem o tom neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.2.13 11:01

„@CarollinkaElla“: http://zkracovatko.cz/ivu7oW

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 11:10

@Verca1989 -děkuji Veru ;)…je to hrozné…a jestli opravdu ještě úmyslně zabarigádoval dveře, tak to je naprosto nechutné…doufám že viníka brzy najdou a pověsí za kule do průvanu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.2.13 11:12

@CarollinkaElla no mám pocit, že právě ten viník tam taky zemřel, ráno říkali, že zatarasil dveře ale sám chtěl utéct ale prý to nestihl nebo co, poslouchala jsem na jedno ucho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.2.13 11:12

@CarollinkaElla Pokud to byl úmysl, tak viník je mezi těmi, kteří zemřeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
18.2.13 11:16

Je to hrozné neštěstí, taky nemůžu přestat myslet na ty děti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 11:21

@Katuskka @Verca1989 -viník byl mezi nimi? Tak k tomu nemám už co dodat…za tolik životů, slabý trest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
18.2.13 11:24

@CarollinkaElla Bohužel to takhle většinou bývá, stejný případ jako v USA, kde ten kluk zabil tolik dětí ve škole a nakonec i sebe. Škoda, že nejsou takoví hrdinové i když mají nést následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
18.2.13 11:25

Je to strašné, jak ty lidi o tom mluvily co se tam dělo
A hlavně nemužu přestat myslet na ty děti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 11:32

@Katuskka -přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.2.13 11:32

Je to hrozné, taky jsem doufala, že ti pohřešovaní byli v době výbuchu někde pryč :( Navíc i ti zranění, paní popáleniny na 90ti procentech těla… K tomu, že to někdo udělal úmyslně, ani nemám co dodat. Nechápu, že tohohle je někdo schopen. Údajně prý měl být vystěhován, což odmítal a toto byla snad pomsta… Ach jo, na Frenštát mam vzpomínky z dob studií, a jedna kamarádka tam žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová