Řidká stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Nimie vůbec neJen nechci být sprostá
Už po několikáté máš problém s chápáním textu, píšeš fakt nesmysly, nechme toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek být v klidu no pokouším se ale v mé situaci to jde špatně.A ano má příkrmy už 2 měsíce, baští zeleninu a tak..
Tak to je super, když nefrčí jenom na mléku, tak jen dodávej prostě hodně tekutin, jelikož při průjmu se hodně odvodní a holt musíš vydržet. Max pořiď smectu, prodává se jako sypký prášek v sáčcích, nasypeš do pití a dáš vypít. Já jsem teda jeden sáček vždy dělila cca na tři dávky a stačilo to tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek dobře, zítra s ním zajdu k dr, pro svůj klid a uvidím co a jak, dala jsem mu vývar z rýže tak už je to kašovitý tak snad bude vše OK, jinak děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie jak nechápu text, odpověděla jsem na to co jsi napsala, jo necháme, protože nikam tahle konverzace nepovede
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek dobře, zítra s ním zajdu k dr, pro svůj klid a uvidím co a jak, dala jsem mu vývar z rýže tak už je to kašovitý tak snad bude vše OK, jinak děkuji
No vidíš, super, to bude ok
Já bych k dr asi nešla, ale pokud Tě to uklidní, tak běž, možná by stačilo, že si tam zavoláš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek no, spíš pro ten svůj klid jsem nemocná a strach mi nepřidá na psychice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek no, spíš pro ten svůj klid jsem nemocná a strach mi nepřidá na psychice
Chápu
Ale věř mi, že průjem je v tomto případě (bohužel) normální… Počkej až Ti dítko povyroste, to se nabalí další a další ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek to ano, počítám s tím, ale kdyby to bylo něco špatného a já to neřešila, byla bych z toho špatná a vyčítal bych si ZŠ je to moje chyba
takže radši necháme dr ať se na to podívá
Ale děkuji moc za rady a podporu, nakonec si myslím že ty hádky nazačátku byli zbytečné, takže se vám omlouvám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek to ano, počítám s tím, ale kdyby to bylo něco špatného a já to neřešila, byla bych z toho špatná a vyčítal bych si ZŠ je to moje chybatakže radši necháme dr ať se na to podívá
Ale děkuji moc za rady a podporu, nakonec si myslím že ty hádky nazačátku byli zbytečné, takže se vám omlouvám
V pohodě
Není za co děkovat
Už jsi byla u dr? Chápu, v některých případech se taky řídím, že lepší jet zbytečně než pozdě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek jo jo byli jsme dneska a ve středu jdeme na kontrolu, už to nemá tak řídký
zatím mu mám dávat pořád tu rýži a mrkev tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek jo jo byli jsme dneska a ve středu jdeme na kontrolu, už to nemá tak řídkýzatím mu mám dávat pořád tu rýži a mrkev tak uvidíme
Tak paráda, to je super… Už to bude pomalu ok
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit