Přijde vám normální dát manželovi do auta odposlech?

Pitaya1
10.1.23 15:31

Prijde vám normální dat manželovi do auta odposlech?

V jedné zdejší diskuzi, plánuje uživatelka dát manželovi do auta odposlech, aby měla důkaz o jeho nevěře. V mobilu totiž důkaz nenašla.
A tak mě zajímá, jestli tu je ještě někdo, komu to přijde přes čáru? A jak byste reagovali, kdybyste zjistili, že vás partner takhle šmíruje?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
10.1.23 15:33

Kdybych se to dozvěděla, tak bych vážně uvažovala nad duševní pohodou partnera. Na základě čeho si myslí, že jde o nevěru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.1.23 15:37

Tak smirovani v poradku neni, ale nevera taky ne :nevim: A pokud clovek vi, ze by s nevernikem nebyl za zadnou cenu, tak chapu, ze pri podezreni, ze sebe nechce nechat dal delat blbce a hleda dukazy. Jestli je to pres caru, nebo ne, to je na dlouhou diskuzi, ona i nevera je dost pres caru. A pokud ma zena podezreni na neveru, ma temer vzdy pravdu.

• Citovat
  • Upravit
1389
10.1.23 15:38
@Pitaya1 píše:
V jedné zdejší diskuzi, plánuje uživatelka dát manželovi do auta odposlech, aby měla důkaz o jeho nevěře. V mobilu totiž důkaz nenašla.
A tak mě zajímá, jestli tu je ještě někdo, komu to přijde přes čáru? A jak byste reagovali, kdybyste zjistili, že vás partner takhle šmíruje?

Ja bych ten odposlech do auta ani jinam nedala. Ale Ty mi nepripadas normalni, kdyz na to zakladas extra tema. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
10.1.23 15:38

Ne to není normální, ale přijde mi normální dát manželce do auta odposlech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
10.1.23 15:39

Je to hodně přes čáru. Partner mi to udělat, tak by letěl. ( A nebo bych mu oznámila, že z mé strany věrnost končí a oficiálně si hledám milence, pokud by nesouhlasil, mohl by se dobrovolně sbalit)

Příspěvek upraven 10.01.23 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
10.1.23 15:39

Ta ženská dělá, jakoby z vocasu ubylo. Bych určitě dělal takový koniny. Kdo má pak dvě hodiny poslouchat hučení auta, aby se pak v závěru prásklo dveřma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.1.23 15:41
@samá práce píše:
Ta ženská dělá, jakoby z vocasu ubylo. Bych určitě dělal takový koniny. Kdo má pak dvě hodiny poslouchat hučení auta, aby se pak v závěru prásklo dveřma. :)

Jedte by v autě mohl mít puštěný třeba dechovky  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
10.1.23 15:42

Ne, je to projev velmi patologické žárlivosti. A je to trestný čin.

Reagovala bych téměř jistě rozchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.1.23 15:43

Nepřijde mi to normální, stejně jako mi nepřijde normální o tom zakládat diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.1.23 15:44

@Sonarka Lépe bych to nenapsala naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 15:47
@samá práce píše:
Ta ženská dělá, jakoby z vocasu ubylo. Bych určitě dělal takový koniny. Kdo má pak dvě hodiny poslouchat hučení auta, aby se pak v závěru prásklo dveřma. :)
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.1.23 15:47
@Sonarka píše:
Tak smirovani v poradku neni, ale nevera taky ne :nevim: A pokud clovek vi, ze by s nevernikem nebyl za zadnou cenu, tak chapu, ze pri podezreni, ze sebe nechce nechat dal delat blbce a hleda dukazy. Jestli je to pres caru, nebo ne, to je na dlouhou diskuzi, ona i nevera je dost pres caru. A pokud ma zena podezreni na neveru, ma temer vzdy pravdu.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.1.23 15:50

@Pitaya1 je trapné zneužít něčí zoufalou situaci a založit na to diskusi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
10.1.23 15:53