Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybych se to dozvěděla, tak bych vážně uvažovala nad duševní pohodou partnera. Na základě čeho si myslí, že jde o nevěru?
Tak smirovani v poradku neni, ale nevera taky ne
A pokud clovek vi, ze by s nevernikem nebyl za zadnou cenu, tak chapu, ze pri podezreni, ze sebe nechce nechat dal delat blbce a hleda dukazy. Jestli je to pres caru, nebo ne, to je na dlouhou diskuzi, ona i nevera je dost pres caru. A pokud ma zena podezreni na neveru, ma temer vzdy pravdu.
@Pitaya1 píše:
V jedné zdejší diskuzi, plánuje uživatelka dát manželovi do auta odposlech, aby měla důkaz o jeho nevěře. V mobilu totiž důkaz nenašla.
A tak mě zajímá, jestli tu je ještě někdo, komu to přijde přes čáru? A jak byste reagovali, kdybyste zjistili, že vás partner takhle šmíruje?
Ja bych ten odposlech do auta ani jinam nedala. Ale Ty mi nepripadas normalni, kdyz na to zakladas extra tema. ![]()
Ne to není normální, ale přijde mi normální dát manželce do auta odposlech ![]()
Je to hodně přes čáru. Partner mi to udělat, tak by letěl. ( A nebo bych mu oznámila, že z mé strany věrnost končí a oficiálně si hledám milence, pokud by nesouhlasil, mohl by se dobrovolně sbalit)
Příspěvek upraven 10.01.23 v 15:43
Ta ženská dělá, jakoby z vocasu ubylo. Bych určitě dělal takový koniny. Kdo má pak dvě hodiny poslouchat hučení auta, aby se pak v závěru prásklo dveřma. ![]()
@samá práce píše:
Ta ženská dělá, jakoby z vocasu ubylo. Bych určitě dělal takový koniny. Kdo má pak dvě hodiny poslouchat hučení auta, aby se pak v závěru prásklo dveřma.
Jedte by v autě mohl mít puštěný třeba dechovky ![]()
Ne, je to projev velmi patologické žárlivosti. A je to trestný čin.
Reagovala bych téměř jistě rozchodem.
Nepřijde mi to normální, stejně jako mi nepřijde normální o tom zakládat diskuzi
@samá práce píše:😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Ta ženská dělá, jakoby z vocasu ubylo. Bych určitě dělal takový koniny. Kdo má pak dvě hodiny poslouchat hučení auta, aby se pak v závěru prásklo dveřma.
@Sonarka píše:
Tak smirovani v poradku neni, ale nevera taky neA pokud clovek vi, ze by s nevernikem nebyl za zadnou cenu, tak chapu, ze pri podezreni, ze sebe nechce nechat dal delat blbce a hleda dukazy. Jestli je to pres caru, nebo ne, to je na dlouhou diskuzi, ona i nevera je dost pres caru. A pokud ma zena podezreni na neveru, ma temer vzdy pravdu.
@Pitaya1 je trapné zneužít něčí zoufalou situaci a založit na to diskusi ![]()
V jedné zdejší diskuzi, plánuje uživatelka dát manželovi do auta odposlech, aby měla důkaz o jeho nevěře. V mobilu totiž důkaz nenašla.
A tak mě zajímá, jestli tu je ještě někdo, komu to přijde přes čáru? A jak byste reagovali, kdybyste zjistili, že vás partner takhle šmíruje?