Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Francis6 píše: Více
Jo, máme to stejně. Jedeme pryč, doufám, že už vše bude vyřešené a budu se trošku věnovat sobě…
@jkra píše: Více
Bobek. U nas taky byla trochu nervozita, spal pry hur nez na patek. Asi jak vi, ze dalsi moznost uz nema…
Snad to zvladnou. Myslim na ne, na vsechny. ![]()
Hm, tak u nas jedeme v modu, je to jedno, at proste hlavne neco vyjde. ![]()
Uz at je to za nami. Nas to bohuzel ceka jeste jednou, za dva roky. Jsem zvedava, jaky paskvil a pokusy, nas cekaji v te dobe…
![]()
Příspěvek upraven 15.04.24 v 09:48
To chápu, když víte na kolik bodů dává testy. Četla jsem, že průměrný počet dosažených bodů z jednoho testu je kolem 22 bodů, ale bylo to za celou ČR. ![]()
@AvajBr píše: Více
My za tři…už jich bude méně a systém doufám zajetý ![]()
@Blondiena píše: Více
Ano takze dite, co ma na gympl pujde na ucebni obor? To je teda vyhra, ze se tam dostane hned v prvnim kole:). Tak jeste, ze zmenili system
.
@truelly píše: Více
pave. Ja prave doufam, ze vysledkem pokusu na tomto rocniku nebude, ze algoritmus nedomysleli a slovy klasika „krat dva to melo bejt“…
![]()
@AvajBr píše: Více
Me to ceka s mladsi za dva roky na 8g, pak mozna na 6g a pak mouna na stredni podle situce, takze jsem take zvedava:).
@TetaBeata píše: Více
My ne, ale dite si pojede na tyden pryc. Zaslouzene.
@Aglája75 píše: Více
No, na druhou stranu má tu třetí školu, kterou si má dát tak, aby mělo sanci se dostat. Když si někdo dá 3 školy, na které je šance malá, není to příliš chytrý počin.
To ale bylo vždycky. Když si dáš 2 školy, na kterou je minimální šance se dostat, prostě půjdeš ve 2. kole na soukromou nebo učňák. I teď si dávaly děti často 1 na kterou chci a 1 na jistotu. Teď si mohou dát 2 na které chtějí a 1 na jistotu.
Velkej syn učí v přípravných kurzech, dnes má ještě 4 děti a od zítra padla, ten se těší.