Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Drahé zbydou. Na té stránce to dáš jsou i teď nějaké volné místa na školách. Většinou v Praze. I gymnázia. Ale většinou jsou to placené školy. Dvacátého května mají zveřejnit, které školy budou mít volná místa.
@truelly píše: Více
Tohle by měl ale odstranit ten systém. To bylo odvolání a ne zbylé školy.
@Kelsey píše: Více
Myslíš, že to bude na tom serveru, kde jsou napsané priority jednotlivých škol?
@Francis6 píše: Více
Ale budou to vedet za mesic. Predtim i ti na odvolani vedeli za 15-17-20 dnu:). Ti prijati hned za 14 dnu. A silne oochybuji, ze jich o tolik % vic bude prijatych hned
. Za me je to naprosti stejne jen v lede modrem a ti co to vedeli za 14 dnu jsou na tom hur. Takze cela zmena je kvuli tem oar procentum co se nedostali ani na odvolani. Vy si myslite, ze se jich dostalo 5 tisic a ted se jich dostane 10 tosic v tom prvnim kole + odvolani, kdyz pocet mist je prakticky stejny? Jak by se to asi stalo, protoze jsou priority? Vzdyt je to naprosty nesmysl.
@Aglája75 píše: Více
Vzhledem k tomu, že jsou 3 přihlášky, musí se dostat víc dětí.
Koukla jsem do sve pracovni slozky a nasla osvedceni na funkci ratera otevrenych uloh didaktickych testu z roku 2015 a jsem si jista, ze jsem jela v 1. vlne.
U nas jsme loni meli pripad, ze se divka hlasici se na dve prestizni gymnazia dozvedela, ze se na jedno z nich dostala, az v cervnu.
@Havlova píše: Více
Ale mist vic neni, je vic prihlasek an stejny pocet mist. To za me bude tech par procent nic vic:).
@matkabagristy píše: Více
Ano jeden clovek ze statisicu. To ted bude take ve druhem a tretim kole, kdyz vysledke prvniho je v pilce kvetna, vysledek druheho pulka cervna… atd, takze opet, lde je to zlepseni? Za me neni:). Jen se to tak prezentuje. A vlastne ty deti take meli sance na vic skol, protoze tam kde byly druhe kola vypsane se vetsina asi nehlasila ne…takze to je ta treti volba:)…tak ano tam tech par % nabehne., ale je to v podstate jen esteticka uorava, ze tu treti skolu nevybirate az v druhem koel, ale uz v unoru:). Je mi to celkem sumak, jedna je hezky na 8g, druhe se to tyka az za dva roky… Ale jde o princip.
Příspěvek upraven 14.04.24 v 21:23
Nejde o pár procent, skoro všechny ty děti, ty tisíce a tisíce, co loni byly pod čarou, budou teď někde na nějaké škole hned. Většina dětí se totiž dostala hned na obě školy, ta místa ale byla fakticky volná. Jen se celkem dlouho nevědělo, které. A taky se nevědělo, pro koho, kam až pod čáru se uvolní. Akdyž se ta místa uvolnila, zas se dál nevědělo, protože ne každý přišel odevzdat zápisovej lístek…
Bude to teď dlouhý, to jo. Ale bez toho masakru, pro většinu.
Vždyť jde o pár procent - v prvním kole se nedostalo pár procent - našla jsem údaj necelých 8 %.
Aglájo, nevyšiluj. těch dětí bylo opravdu hodně, bylo to fakt špatné. Teď se většina z nich umístí.
no a bude to trvat o 14 dní déle, no. Tragédie toto
.
myslím, že je to i dobře, že ti rodiče za tu dobu vychladnou. Úmyslně neříkám děti, ale rodiče ![]()
@Kelsey vždyť se neví jaké školy zbydou. Zbytečně předbíhat.15. 5. budou jasný výsledky a pak se muže řešit kam co a jak …. Hlavně ať to zítra napíšou dobře ![]()