Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Francis6 píše: Více
Nezapomeň a buď v klidu, ty body byly před odvoláním. Co jsem zjišťovala. Ono se to pak různé propadavalo. A znám mnoho lidí co pak šli v září, protože někdo nenastoupil, školy si nechávají rezervy na přestup apod.
@TetaBeata píše: Více
Já už to mám po odvolání. Vím, že je to hezkej výsledek, ale pořád je to na hranici. Proto by chtěla zítra pár bodíků z matiky urvat. Ale nevím, ona je zmatkař a všechny chyby jsou kvůli nepozornosti, špatně si přečte zadání. A to se moc ovlivnit nedá. Přála bych jí ti první školu, nemluví o tom, ale vím, že by tam chtěla nejvíc.
My to máme z To Dáš a říkali před odvoláním. To vybehly tabulky a zveřejnily se na netu a pak se to tak nějak setrepavalo. Jak jsem psala ve výsledku se dostaly děti na gymnázia i se 75b.
@jkra píše: Více
Na zdravotní školu by minimum 25 z jednoho testu bylo fakt moc.
Já to mám z Matematický berušky a po odvolání ze stránek školy, kde uvádějí posledního přijatého po odvolání. Ale ona znala ty body předem, je se teď bojí, že se ta hranice posune, kamarádka jí hlásí 48. a 49 bodů, další 50 bodů z čj…
Tak nám přijde, že 90b je hraniční. Vzhledem k tomu, že nám je jedno, zda klidně nepůjde na dopravku, kterou má alespoň blíž a ne skrz celou Prahu a teď momentálně litá po Hlavním nádraží a fotí si lokomotivy, tak si říkám, že tu má jasnou a jestli se dostane na další školy, je věc osudu.Je mu je to jedno, kterou z nich. My je seřadili dle bodů.
Ona na tu první dělala těžký školní zkoušky, mnohem těžší než Cermat a výsledek vůbec neví. Holt budeme muset počkat fakt až do toho 15.5.:-)
Jo 15.5. bude náročný den😉. Mně zase mrzí, že má jen Cermat a vysvědčení, protože 3roky programuje, tak by mohl tam získat za to body. Jednu tu školu si vybral, protože má florbal a učí tam jeho trenér. Jednu kvůli masinkam.
Tak já bych tu jednu školní klidně škrtla:-) Ale tahle škola si tam nepustí děti jen podle cermatů. A na další školu měla jen cermaty, bez vysvědčení a čehokoli, na třetí měla strukturovanej životopis a známky.
@marin píše: Více
Gymnázium, který by se mně osobně moc líbilo:-) Kromě jiného i proto, že by tam necestovala ráno hodinu jako na ty dvě další.
@ada80 píše: Více
tak ono je uplně jedno, jestli dělá testy na první, druhé nebo třetí škole.
@Blondiena tak uvidíme…