Přijímačky 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.1.24 17:11
  • Citovat
  • Upravit
54
10.1.24 10:39

Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti

Dobrý den všem.
Nemá náhodou někdo přehled, jak to je, když si syn vybere dva různé obory s odlišným kódem? Uvádí se oba na jednom formuláři nebo je nutné pro každý obor formulář zvlášť? Jsou v rámci jedné školy. Třetí přihláška by šla na jinou školu v jednom z těch dvou oborů.
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
10.1.24 12:52
@patybar píše:
Dobrý den všem.
Nemá náhodou někdo přehled, jak to je, když si syn vybere dva různé obory s odlišným kódem? Uvádí se oba na jednom formuláři nebo je nutné pro každý obor formulář zvlášť? Jsou v rámci jedné školy. Třetí přihláška by šla na jinou školu v jednom z těch dvou oborů.
Děkuji za odpověď.

Tak tam zavolej, ne. Bude to rychly a hlavně presny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20323
11.1.24 07:52
@vokishka píše:
Tak tam zavolej, ne. Bude to rychly a hlavně presny.

Já sem psala na jednu sš co má syn vybranou a dle nich, nevím, zda je to všude stejné, je možné na jednu lékařskou zprávu dát více oborů, mají to i napsané na webu, čehož sem si teda nějak nevšimla :D ale otázka je, zda bude chtít MuDr zaplatit jednu nebo dvě, popř tři vystavené zprávy, no je to sice jedno, nejdůležitější bude, aby se dostal nejlépe kam chce nejvíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.1.24 11:08

My budeme mít ve škole zkušební podávání přihlášek koncem ledna. Než se to bude zadávat ofiko a odesílat. Chtějí bankovní identitu. Dosud jsem to nepotřebovala. Včera jsem ji aktivovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
11.1.24 12:42
@Kelsey píše:
My budeme mít ve škole zkušební podávání přihlášek koncem ledna. Než se to bude zadávat ofiko a odesílat. Chtějí bankovní identitu. Dosud jsem to nepotřebovala. Včera jsem ji aktivovala.

Jak zkusebni, to bude resit skola? Ve skole se budou rodice nekam prihlasovat bankovni identitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20323
11.1.24 14:26

@Kelsey-to je fajn, ale mít tu identitu do toho tě nemůže nikdo nutit, u nás to má partner, ale kdyby jí neměl, určitě podáme přihlášky běžně na tiskopisu, ale každopádně je fajn, že vám to ukážou, u nás asi nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
11.1.24 14:38

@lucypaja bankovní identitu má snad v dnešní době každý, ne? Kdo má účet, převádí peníze, používá internetové bankovnictví.
My byli na několika DOD a všude nám vyloženě doporučovali ty přihlášky podávat takto. Že do toho hned uvidíme, body, výsledky. A pro ty školy to prý bude mnohem lepší a jdnodušší než papírově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
11.1.24 15:27
@renap píše:
@lucypaja bankovní identitu má snad v dnešní době každý, ne? Kdo má účet, převádí peníze, používá internetové bankovnictví.
My byli na několika DOD a všude nám vyloženě doporučovali ty přihlášky podávat takto. Že do toho hned uvidíme, body, výsledky. A pro ty školy to prý bude mnohem lepší a jdnodušší než papírově.

vždyt tu každou chvíli čtu diskusi, že lidi nemají účet, že jim to chodí k někomu, na ruku, rodičovák na šek. Navíc musíš mít skener, je třeba naskenovat vysvědčení atd. Což běžně lidi nemají. Znám lidi, co mají bankovní identitu, ale mají třeba jen mobil, to nevím, jak to bude komfortní s tím pracovat. A jsou děcka, co mají klasické žákovské, protože rodiče namají přístup na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
11.1.24 15:39
@Kelsey píše:

bankovní identitu jsem s bankou řešila 2 měsíce, nikdo nevěděl, proč mi to nefunguje… a když jsem to konečně rozchodila, tak spadlo spojení mezi Portálem občana a bankou. Tak moje dítě asi letos přihlášku nepodá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42081
11.1.24 15:42
@neumisa píše:
bankovní identitu jsem s bankou řešila 2 měsíce, nikdo nevěděl, proč mi to nefunguje… a když jsem to konečně rozchodila, tak spadlo spojení mezi Portálem občana a bankou. Tak moje dítě asi letos přihlášku nepodá :zed:

Tak ji podá papírovou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
11.1.24 15:47

@vokishka vysvědčení prý pošlou na bakaláře a my ho prý k té přihlášce přiložíme jako soubor.
Tak asi je možný že v nějaké rodině nemá nikdo internet a účet, to mě nenapadlo, v dnešní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
11.1.24 15:47
@Havlova píše:
Tak ji podá papírovou. :nevim:

no já pořád doufám, že ty instituce mezi sebou najdou společnou řeč, když už mi to dalo takovou práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.1.24 15:50
@neumisa píše:
bankovní identitu jsem s bankou řešila 2 měsíce, nikdo nevěděl, proč mi to nefunguje… a když jsem to konečně rozchodila, tak spadlo spojení mezi Portálem občana a bankou. Tak moje dítě asi letos přihlášku nepodá :zed:

U Spořitelny jsem to nezkoušela. U Raiffeisenbank to šlo hned přes mobil aktivovat. Naštěstí. Ovšem. Když si představím některé rodiče, jak s tímhle bojují. Je mi jich líto. Škola se pokusí udělat maximum, ať jim pomůže. Ale pokud to chtějí papírově, tak si to musí řešit samostatně. Dodat si to samostatně. Už to nejde přes školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.1.24 15:53
@vokishka píše:
Jak zkusebni, to bude resit skola? Ve skole se budou rodice nekam prihlasovat bankovni identitou?

Ano. Pár dní před otevřením zadávání přihlášek bude zkušební/demo verze pro rodiče. Kde je možnost, ať vyzkouší, jak to vyplnit. Nachystat k odeslání.
To jsem si myslela, že bude nabídnuto i na jiných školách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí