Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Systém dipsy mi nenačte žádné dítě a chce po mne doložení, že ho mohu zastupovat. Tušíte někdo co s tím nebo kde se optat?
@meluzinka máte české občanství?
měla jsem stejný problém( jsme Slováci) a volala jsem si ohledně toho.
Měla jsem zadat " jiné dítě" a vložiť do prílohy rodný list
Prosím vás…mám už nervy v kýblu.
Nedaří se mi odeslat přihlášky na SŠ…
1. chce to po mně potvrzení o ukončení povinné školní docházky( které logicky nemám, protože dcera je jenom v polovině 9.ročniku)..tenhle problém se týká 2 škol ze tří.
Musela jsem tam ale něco povinně zadat.
Zadala jsem hodnocení 7-9. třída.
No ale opakovaně se mi píše chyba… přihlášku se nepodařilo odeslat.
Máte to taky tak?
My jsme to ještě nezkoušeli, ale kamarádka ano a také to po nich chtělo potvrzení o ukončení zš, tak to jejich syn říkal třídní a ona volala asi do toho Cermatu a tam jí řekli, že by to do tří dnů měli opravit, že to tam pak už snad nebude, toto se dověděl dnes, jako, oni to vše museli mít honem, honem, ale že tam mají nedostatky, to jim dochází teda pěkně pozdě!! Takhle se to spoustu lidem nepovede, nechají to na druhou polovinu týdne a dál a vše bude pěkně zahlcené! My budem zkoušet od středy možná čtvrtka, tak sem teda zvědavá, obě školy chtěli vysvědčení 8, půlka deváté, někde sem i četla, že některé sš chtěli i sedmou tř, potvrzení o vysvědčení máme naštěstí potvrzené od školy, lékařskou zprávu také máme, tak pevně doufám, že nám to půjde, poněvadž pokud ne, tak asi vzteklej partner vyhodí notebook z okna
, toho vytočí málo, když něco má fungovat a nefunguje!
@katuska84 píše:Češi
@meluzinka máte české občanství?
měla jsem stejný problém( jsme Slováci) a volala jsem si ohledně toho.
Měla jsem zadat " jiné dítě" a vložiť do prílohy rodný list
@katuska84 píše:
Prosím vás…mám už nervy v kýblu.Nedaří se mi odeslat přihlášky na SŠ…
1. chce to po mně potvrzení o ukončení povinné školní docházky( které logicky nemám, protože dcera je jenom v polovině 9.ročniku)..tenhle problém se týká 2 škol ze tří.
Máte to taky tak?
Posílala jsem přihlášky dnes a chtělo to po mě taky potvrzení o ukončení ZŠ. Tak jsem tam nahrála ten výpis hodnocení a pustilo mě to. Vše se odeslalo. Bez toho mě to nepustilo. Čekat až to opraví nechci, protože všichni budou bláznit na poslední chvíli.
No, teď už jen čekat co bude dál ![]()
@katuska84 píše:
Prosím vás…mám už nervy v kýblu.Nedaří se mi odeslat přihlášky na SŠ…
Máte to taky tak?
Tak to sis pravdepodobne taky zadelala na duplicitu prihlasek…
Holky, jak mam do dipsy vlozit vysvedceni? Staci fotografie, nevite? Diky!
@VitaminC stačí fotka, scan. Nám ve škole dali výpis podepsaný ředitelem.
@orionk píše:
Posílala jsem přihlášky dnes a chtělo to po mě taky potvrzení o ukončení ZŠ. Tak jsem tam nahrála ten výpis hodnocení a pustilo mě to. Vše se odeslalo. Bez toho mě to nepustilo. Čekat až to opraví nechci, protože všichni budou bláznit na poslední chvíli.
No, teď už jen čekat co bude dál
Cituju z netu:
přesto, že je příloha Doklad o splnění povinné školní docházky v DIPSY u všech oborů zakliknutá jako povinná, dokládat ji nemusíte a přihláška se podává bez ní. Deváťáci pochopitelně ještě povinnou školní docházku ukončenou nemají. Budete to potvrzovat střední škole, kam budete nastupovat, až před 1. 9. 2024. Přihlášku lze tedy nyní do 20. února odeslat bez této přílohy.
Je to děs, kolik tam mají chyb. Tohle.je snad už odstraněno a pustí vás to dál. Já na to jdu o víkendu.
Ahoj všem, už jsem psala na jinou diskuzi, tak ještě i tady, pokud to někdo z vás neví, jak se bude rozhodovat na které sš bude dítě dělat přijímačky, zda to bude třeba v nejbližší sš a zda v pátek a v pondělí to bude na té stejné škole? Nikde sem o tom nečetla, děkuji Lucka
@lucypaja píše:
Ahoj všem, už jsem psala na jinou diskuzi, tak ještě i tady, pokud to někdo z vás neví, jak se bude rozhodovat na které sš bude dítě dělat přijímačky, zda to bude třeba v nejbližší sš a zda v pátek a v pondělí to bude na té stejné škole? Nikde sem o tom nečetla, děkuji Lucka
už jsem ti odpověděla vedle, rozhodne to počítač.
@lucypaja píše:
Systém vygeneruje školu v okolí, aby dítě nebylo diskriminované tím, že bude muset na přijímačky vstávat ve tři ráno. Přijde nám pozvánka na mail.
Jinak, holky, podáno! 🙏 Teď už se jenom dostat. Syn se s přípravou na přijímačky stále nestresuje ![]()