Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Havlova píše:
U dcery ne.
Tak asi to měla každá škola jinak.
https://idea.cerge-ei.cz/…cky_1016.pdf
Zajímavá analýza připravovaných přijímaček
Ahoj, máme do školy provést marketingový výzkum formou dotazníku. Studuju první roční na VŠE a tento dotazník potřebujeme na předmět Marketing. Proto bych vás tímto chtěl poprosit o vyplnění tohoto dotazníku. Týká se přijímaček na střední školu vašich dětí. Děláme totiž marketingovou strategii pro jednu vzdělávací aplikaci. Děkuji moc za všechny odpovědi a za Váš čas.
Zde dotazník: https://forms.gle/…nuQ6MqnuUVh7
Poslouchala jsem jedno video na youtube z ministerstva školství a když chcete tu elektronikou přihlášku, musíte mít bankovní identitu
slyšel někdo něco k tomu?
@Anonymní píše:
Poslouchala jsem jedno video na youtube z ministerstva školství a když chcete tu elektronikou přihlášku, musíte mít bankovní identituslyšel někdo něco k tomu?
jo, bud přes identitu nebo datovku. A když nemáš ani jedno, klasickou přihlášku.
A nebo elektronický podpis. já už nevím, zda se to tady už řešilo, z naší školy nechodí žádné info, možná od ledna, dělají se přijímačky v jeden určený den nebo v oba dva dny pátek 12 a pondělí 15.4.?
@lucypaja píše:
A nebo elektronický podpis. já už nevím, zda se to tady už řešilo, z naší školy nechodí žádné info, možná od ledna, dělají se přijímačky v jeden určený den nebo v oba dva dny pátek 12 a pondělí 15.4.?
oba dny. A to i ti, co mají třeba jen jednu školu.
Celkem zajímavé bude, jak se budou vkládat známky do elektronické přihlášky. U nás budou započítávat vysvědčení všechny školy, kde jsme byli na dni otevřených dveří. Toto zatím neví ani ředitelé ZŠ, ani SŠ. Panuje obava z falšování známek. U papírové přihlášky známky ověřovala škola. Zase nikdo nic neví a to dáváme přihlášky za měsíc a něco ![]()
@Veveří píše:
Celkem zajímavé bude, jak se budou vkládat známky do elektronické přihlášky. U nás budou započítávat vysvědčení všechny školy, kde jsme byli na dni otevřených dveří. Toto zatím neví ani ředitelé ZŠ, ani SŠ. Panuje obava z falšování známek. U papírové přihlášky známky ověřovala škola. Zase nikdo nic neví a to dáváme přihlášky za měsíc a něco
nebudou se ověřovat
@vokishka-ok děkuju za info, no my budem dávat na dvě školy na jedné učební a maturitní obor, na druhé učební. Tak syn říkal, že někdo povídal, že oba dny, sem mu nevěřila ![]()
@lucypaja píše: @vokishka-ok děkuju za info, no my budem dávat na dvě školy na jedné učební a maturitní obor, na druhé učební. Tak syn říkal, že někdo povídal, že oba dny, sem mu nevěřila
jo, v tomhle je to lepší, že má taky dva pokusy, i když jen jeden maturitní obor.
@lucypaja píše:
Asi hloupá otázka a proč musí dělat ty dvoje přijímačky?
budou se mu počítat lepší výsledky. Klidně matika z prvního dne, čeština z druhého. Je to lepší.
@vokishka-no a když bude mít jeden maturitní obor, tak asi i tak bude dělat oba dny? No je v tom bordel, kolega prý mají na zš mimořádně v pátek schůzkukolem přijímaček, tak sem zvědavá, zda se od něj pak něco dovíme, je to sice jiná zš, ale info by měl mít každý stejné, ale naše zš na to zatím pěkně dlabe