Přijímačky 2026

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
13.1.26 19:52

Třeba se někomu bude hodit.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22579
7.2.26 14:47

Oživuji diskuzi :lol:
Absolvovaly Vaše děti přijímačky nanečisto? Jaké jsou pocity?
Měli jste možnost vidět zadání testů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
7.2.26 18:26

@Nastys Dcera byla dnes na Scio ZNN v Brně. Zadání donesla. Matika podle papírů, co donesla 47 b - ztráta za sčítání a odčítání :cert: a čeština 33 b. Nicméně ta matika nám přišla o dost lehčí než Cermat, příklad č. 14 obtížností odpovídal cermatí 13ce. Výsledky budou ve středu, ale správné odpovědi máme už z emailu. V matice skončila dřív, ale v ćeštině měla problém s časem, musela 2 věci tipovat. Byly tam taky 3 úlohy co cermat nemá - druhy veršů, čárky ve větě a psaní číslic- všechny tři má špatně. Spolužáci byli na ZNN od Amos a říkali, že to jak Cermat vypadalo, měli málo bodů a vysoký percentil, tak asi to celkově bylo těžké - 26 b z ČJ byl percentil 90. Na Amos přišlo prý cca 290 lidí, tady tipuju tak 60, jen 2 třídy myslím. Jinak dcera nadávala na to, že pauza byla krátká a na jídlo a WC jim dali jen 10 minut, v dalších 10 minutách mluvila učitelka o dalším testu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 18:35
@pandaHela píše: Více

Vaše škola se v lednu neúčastnila celonárodních srovnáních testů?

@Nastys zadání dítě doneslo domů. Zatím máme výsledky matiky, 25 bodů a bylo s tím 4. nejlepší na jeho škole (2 normální třídy a jedna s menším počtem dětí). Na češtinu zatím pořád čekáme.

• Citovat
  • Upravit
162
7.2.26 19:48
@Anonymní píše: Více

U nás nic takového nebylo, ani nevím, že to někde probíhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.26 19:51
  • Citovat
  • Upravit
4
7.2.26 22:40
@Nastys píše: Více

Ano, syn byl Čj 44, M 39. Pocity měl, že češtinu pokazil, z matiky tak standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
7.2.26 23:35
@Anonymní píše: Více

no ale to je jen pro deváťáky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
9.2.26 13:18

Máte někdo zkušenost s podáváním přihlášky na čtyřletý maturitní obor po absolvování učňovského? Syn letos končí učňák, chce si podat dvě přihlášky na maturitní nástavby a jednu by chtěl zkusit dát na čtyřletý maturitní obor. Jde mi o to, že na ty nástavby přikládá vysvědčení z učňáku. Co dokládá k tomu čtyřletému oboru? Známky ze základky? Jako bude se dotazovat dnes ve škole, tak to zjistím. Spíš, jestli s tím někdo nemá zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32860
21.2.26 23:17

@ircav Dala bych to, co požaduje systém. Jestli dostal kdysi výpis hodnocení z 8. a 9. Třídy tak ten, nebo prostě naskenovat vysvědčení přímo.
Já jsem šla na jinou školu po prvním ročníku, znovu do prváku, znovu přijímačky a dělala jsem všechno jako deváťáci. Se mnou chodila spolužačka, která taky už byla vyučená v jiném oboru a normálně chodila s námi, byla o tři roky starší, ale nevadilo to. Já jsem pak na nové škole taky byla nejstarší. Držím palce. Dcera nám šla taky po učňáku na maturitní nástavbu, letos končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32860
21.2.26 23:18

Ted mi došlo, je den poté :D mate už vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
26.2.26 08:29

@andelka83 v pohodě, vyřešeno. I tak děkuji za reakci, nakonec si stejně dal 3 nástavby. Ale to vysvědčení ze základky si zařádil. Než se rozhodl jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.3.26 14:59

https://app.powerbi.com/view?…

už jsou vidět počty přihlášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
3.3.26 17:25

@cancerka tak v Brně oproti loňsku dost přesunů. Kde bylo loni málo je letos hodně a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22579
4.3.26 09:45

@pandaHela ano, to tak bývá. Říkal nám to ředitel na dni otevřených dveří, že se nemáme nechat odradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí