Přijímačky na VOŠ Evropská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kristýna17 mně přišlo dávno, pár dnů po přijímačkách. Ty negativní odesílají ihned
. A přebírala jsem to od pošťačky, poslali doporučeně, tak nechápu, kde to máš ty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahaa, tak to teda taky nechápu.. Právě mi to přišlo divný.. A nevíš do kdy se to odvolání může poslat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho taky dostala brzo…co chceš do toho odvolání napsat? mě napadlo napadnout ty pohovory, přišlo mi to dost nespravedlivý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tobě to přišlo kdy? Já jen, abych věděla do kdy to mám poslat, abych to neprošvihla, když mi nic nepřišlo a je na to těch 15 dnů..Taky zkusíš odvolání? Já si moc šanci nedávám, ale za zkoušku to stojí.. Ještě pořádně nevím, co tam napíšu, popřemýšlím o tom..Ale určo něco i o těch pohovorech no, bylo to trošku takový nespravedlivý, když někde zkoušeli a někde si jen povídali..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýna17 píše:
A tobě to přišlo kdy? Já jen, abych věděla do kdy to mám poslat, abych to neprošvihla, když mi nic nepřišlo a je na to těch 15 dnů..Taky zkusíš odvolání? Já si moc šanci nedávám, ale za zkoušku to stojí.. Ještě pořádně nevím, co tam napíšu, popřemýšlím o tom..Ale určo něco i o těch pohovorech no, bylo to trošku takový nespravedlivý, když někde zkoušeli a někde si jen povídali..
Nooo…to si před tebou sednou na pr*el a hned tě vezmou, jen jim napíšeš, že to bylo nespravedlivý…že si jedna komise povídala a tebe se dovolili zkoušet…!!! No to teda…!!!
![]()
Nezlob se, ale přemýšlíš jako „trdýlko“…tohle tam vůůůůbec nepiš…
Co naopak můžeš napsat, že je ti moc líto, že tě nevzali…že o studium velmi stojíš, že tě práce s dětmi baví a naplňuje, že chceš pokračovat, zdokonalovat se, studovat…atd…a ne, že to ONI zvorali…
- Citovat
- Upravit
@Kristýna17 a nevzali tě náhodou? Ptž si myslím, že nepřijatým (včetně mě) vyjádření už přišlo. Ale kamarádce, kterou přijali nedorazilo ještě nic. A, ano - pohovory byly možná nefér (na tom se shodneme), ale do odvolání bych to rozhodně neuváděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene, právě, že o kousek nepřijali, proto chci zkusit odvolání. Už ho mám skoro napsaný a o těch pohovorech jsem nepsala. Máte pravdu, byl by to špatný nápad.. Na poštu se dostanu až zítra, tak doufám, že to ještě stihnu do těch 15 dnů, co se má odvolání poslat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýna17 určitě víš dle čísla a z netu, na jakém místě jsi, to je pravda. Zkus ještě poštu, řekla bych, že se jim povede mít tam bordel
. Zrovna půjdu vyřizovat reklamaci o poslané platbě za SIPO s důkazy, že jsem to platila a oni mi na další měsíc zdvojili částku ![]()
Svůj názor na to můžeš mít jakýkoliv, zlobit se, ale nepsala bych to, Jitka má pravdu. A těch 15 dnů platí, tak abys už neměla prošvihnuto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže je naopak v odvolání nezajímá motivace, hra na city atd., ale konkrétní případy, které byly v přijímačkách nejednoznačné, mohly být vyloženy jinak atd. - nerozhoduje o tom škola, ale magistrát, to jen na okraj…pohovor je čistě subjektivní, to by tam šlo uvést jen jako doplněk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristýna17 a nebylo by v tvem pripade lepsi si tam zavolat a zeptat se primo? Avizovali, ze budou brat 44 lidi, ale na seznamu prijatych jich bylo mene… Nez tady ruzne spekulovat, radeji mej info od zdroje. Treba ti i poradi obledne toho odvolani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za nápad, ale už jsem tam volala asi 3krát na studijní a nikdo mi to právě nezvedl, tak jsem napsala aspoň sem, jestli neporadíte nebo nevíte do kdy se to muže poslat..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosba
Dobrý večer, mám prosbu ohledně ID třídy a hesla, letos končím VOŠ na Evropské Předškolku - snad - jestli dáme s holkama Angličtinu
… Máme Priharovou a myslíme si, že není zas tak špatná a při absolutoriu nás podrží - jsme starší ročníky angličtinou nepolíbené ![]()
Děkuji moc byla byste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chystáte se někdo na tuto školu? 19.11.je den otevřených dveří, tak se půjdu podívat a na jaře bych chtěla dát přihlášku, tak uvidíme.
- Citovat
- Upravit