Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Někde píšou u člověku se 42 body celkem - přijat na vyšší prioritu, to by mě zajímalo co to měl za prioritu v Brně se 42 body
@pandaHela v Praze je na soukromém německém gymplu jeden přijatý se 43 body. Mají tedy školní část, ale v těch výsledkových listinnách 2 různých škol to může být vidět, jak píšeš Ty.
@pandaHela píše: Více
Jak zde někdo zmínil - v Dipsy lze bez přihlášení vyhledávat školy a pro každou je tam soubor s výsledky.
Jj, jen místo Gyby jsi myslela Gyrec, že jo ![]()
Jaká je úspěšnost ve vašich třídách?
U nás 70%, 10 dětí se hlásilo, 7 bylo přijatých a z toho 3 na top gymply jako Porg a Kepler.
Vím, že diskuze je o 8G, ale kdyby někoho zajímalo - 6G Pražačka - všeobecná - loni stačilo 64, letos je spodní hranice 73. Zaměření na němčinu loni 64, letos 65. Takže skoro stejné. Ale to všeobecné zaměření neskutečně vyskočilo…
@cherryinbloom hlásilo se nakonec 8 ze třídy, jeden chybí dnes a těch 6 se nedostalo
@MP84
Na vseobecnem o 105 prihlasek proti lonsku, to taky udela sve.
Takze se mozna dostala jedina? A to si tady panikarila. ![]()
U nas zatim nevime. Na JPZ slo cca 12 deti, taky jsem zvedava. Muj odhad je 5ks.
@zuzu224 píše: Více
Jo, škoda, ale seznámí se rychle
no jo, jsem nervák ![]()
@pandaHela
Ja jsem napnuta taky jak u nas. Vetsina spoluzaku melo syna prio 1 taky na prihlasce, byli spolu na 1. Terminu.
Jako 2 jsem si skoro jista, jestli to nejak nepodelali, tak jsou to ti chytri i snazivi. A pak 2 jsou velmi snazive. Takze tyto 4 plus syna tipuju ja. ![]()
@zuzu224 já už vím, že na naší 1. Prioritu nikdo. Ten poslední kluk na jinou kdyby se dostal.
Zadej do Dipsy jeho registrační číslo a uvidíš
Co já se takhle naprohlížela dětí ![]()
Všem úspěšným moc gratuluji ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.