Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Spousta tech skol ma skolni kola, ktere vysledky zkresluji. Skoro vzdy se tam najde nejaky jedinec s nizsimi body, ale super skolnim kolem a naopak.
Tady jde čistě o cermat a to si myslím odpovídá, ty školy jsem v noci procházela v Dipsy. A školní kola ano, stejně tak body za vysvědčení, soutěže, kroužky.
Statisticke okenko pro ty, kdo tvrdil, ze Cj je jako 2024…ne, neni ![]()
Myslim, ze bychom tu mohly dostat vsechny rad Jolandy ![]()
Nastesti to pro vetsinu nebylo velky, spatny
@zuzu224 píše: Více
Ja jsem koukala na ciste bodovou hranici za cj a matiku pro prijeti v datech Cermatu a je to jinak.
@šalvěj píše: Více
A co je konkretne jinak? Ja co jsem na par tehlech skol koukala na vysledky, tak to sedelo. Respektive vim, ze Lito 80, Alej myslim 80 nebo 79, Kepler 81, ….
Já pořád tomu nemůžu uvěřit, že to máme všechno za sebou. Ten stres mě stál určitě nějaký nový vrásky ![]()
Snad dneska konečně usnu, už jsem měsíc ani jednou nespala dobře ![]()
Co jste dělali se všemi vyplněnými Cermaty? My jich máme teda vysoký štos.
@cherryinbloom
Uz pred mesicem hodila do modryho kontase. Konecne se prestal po celym byte valet cermat. ![]()
@zuzu224 píše: Více
Nejvyssi bodova minima pro prijeti v Praze: Spitalska, Kepler, Litomericka, Mensa, matematicky Doppler, Patocka, Malgym, Alej.
@šalvěj
Takze ti nesedi poradi? Ty skoly maji treba vsechny 79 minimum -Patocka, Doppler, Mensa…takze je to jen o tom jak je seradi… Nebo furt nechapu co ti nesedi…vsak pises to same co tam je napsane
Nebo ti nesedi ty body? Vsak ted koukam na Patocku a ma 79, Doppler taky…
Jeden bizárek ![]()
Gymnazium KSPA…soukromá škola v Praze, ktera narychlo otevřela 4g asi měsíc před přihláškama. Takže vzali všech 8
, poslední má 30 (M+CJ), ale pak je tam opět student, který dělal jen M a ten tím pádem měl z JPZ celých 8b…přijat ![]()
GYmnazium Hermanek…ma i ZS, posledni dobou dost propirane i v novinach…prijate 3 deti ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.