Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pandaHela píše: Více
U nás ve třídě se hlásilo 6 dětí a dostaly se jen dvě, obě na Mensu. 😁
@Anonymní píše: Více
To me mrzi, tak snad ve druhem kole se postesti.
Příspěvek upraven 15.05.26 v 13:28
@MP84 píše: Více
No a ten vytvarny vloni 48 a letos 31, to jsou rozdily.
U nas se hlasilo 7, nevim to jiste, ale dle dosavadnich info se 2 spise dostali..ale ten jeden cekal jeste na skolni cast a ten druhy propadl na 2. prio, na kterou pry nakonec nechce, takze asi zustane. V 5. tride nam odeslo 5 deti.
@verusak.berusak píše: Vícedcera je na výtvarném první nepřijatá, stejně bodů, horší druhé kritérium. Kdyby dala německé, jak jsem chtěla, tak by se dostala. Ale ona chtěla buď výtvarka nebo nic, takže nic
Ahojte,
Hlasim, ze ‚sme sa dostali‘ (dcera) na ten Arcig z 23. miesta. Takze moje sebastresovanie bolo fakt zbytocne.
Matematicky doppler nam usiel s tym, ze posledny priaty mal rovnako ako dcera 79 bodov, len viac bodov z dolezitejsej matematiky. ![]()
Na 3. prioritu Malostranske by sa tento rok tiez dostala a mala by pod sebou este myslim 3 alebo 4 deti.
Tak si mozem na par mesiacov vydychnut (odhliadnuc od toho, ze najmladsieho nepriali do ziadnej skolky) a od Septembra opat Cermat testy so synom.
A teda, este pre tie ktorym to nevyslo - cest a potlesk vsetkym detom, ktore sa to nebali skusit a tvrdo makali!
@MP84 píše: Více
Ty jo, to je taky pech. Tam to 2. kriterum je jen ta skolni vytvarna cast? To je teda drsne sito.
A este k otazke co tu bola:
Hlasilo sa z triedy 8 deti a dostali sa 2.
Dcera 79b(41Mat,38CJ) na 2. prioritu, chlapec 80b (33Mat, 47CJ) na 1. prioritu - Gym. Nad Kavalirkou.
@verusak.berusak píše: Více
Výtvarka celkově. A aby toho nebylo málo, tak v matice přišla o bod, příklad správně, v archu zapsáno 458 místo 558. Byla jsem přesvědčená, že na všeobecný se dostane, ta výrazně vyšší hranice mě překvapila… tam ale stejně nechtěla. S výtvarkou jsme nepočítaly po tom, co jí daly málo bodů za portfolio, ale nakonec to skoro vyšlo. Už jsem tady ale psala, že se ty chytré děti neztratí. Cestu si najdou. Jen jinou.
Tak nám škola už psala email, že hned prvního září se jede na adapťák ![]()
Posledni prijaty na Gevo 43b z JPZ..to koukam, predchozi roky to bylo daleko vic - 68, 62
Nam uz gympl taky psal pres dipsy, mame dat vedet do 21.5., jestli dcera nastoupi. Pak tridni schuzka hned v cervnu a adaptak v zari… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
@zuzu224 Ahoj, nevím, jestli si pamatuješ, jak měl syn 40 bodů v Praze.
No, nevyšlo nás to. Dost nás to semlelo, protože víme, že se učil.
Slíbila jsem, že se ozvu. Takže 2.kolo a vůbec nevím, kam ho dát.
Mějte se hezky