Příkrm od 4. měsíce – kaši, zeleninu nebo ovoce?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
3.1.14 21:45

A kdyz uz jsme u toho medu, kdyz otece v 8 mesicich kdyz mu ho dam a nebo pockam do roka, dam mu ho pak a stejne otece tak co? jestli mu jednou med delat dobre nebude tak nikdy..a udela se mu to i po roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.1.14 21:48

Omlouvam se za chybu..Chtela jsem napst 49kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.1.14 22:01

@Veronik22 My si rozumět nebudeme, o tom žádná. :D Přeji hezký víkend a zdravé dítko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.1.14 22:04

Presne tak..Zdrave ditko mam a dekuji..:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.1.14 22:32
@Svistice píše:
Tak to je poměrně slušná alibismus.

Co se krupice týče, tak možná než se řídit tím, že někdo to dítěti dává a dítě je ok, tak bych doporučila nastudovat proč se to nedopručuje, trochu se nad tím zamyslet a pak případně dávat. Protože dítě bude ok i třeba po nastrouhaných tatrankách a věřím, že mu i budou hodně šmakovat. ;)

alibismus??Ne.. jen jsem se chtěla zeptat na názor ale to se tady asi nesmí že??Vím že to je alergen ale každý vykládá jinak..přesně: jedna paní povídala..ale studovat nic nepotřebuju stejně tam jsou samé blbosti a ty se liší jak víme, chtěla jsem se zeptat mamin na zkušenost..mám první dítě, samozřejmě ji nechci nějak ublížit jídlem nebo tak ale učený z nebe nespadl, každý někde a někdy začínal!!!Navíc to má být diskuze a ne hádaná, to se můžu dohadovat doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.1.14 22:45

Taky me tady hned bylo receno spise to, jak jsem spatna matka nez nejaka dobra rada.Ja si momentalne objednala domaci med a mam v planu cas od casu dat spitku do cajika..A at si rika kdo chce co chce..a ke krupici se taky chystam..:)Zkus ji dat na poprve treba na svacinku nebo mezi obedem par lzicek a pockej co to sni udela, jakmile se nic neprojevi(Zacpa, boleni, zvraceni, teploty, vyrazka)tak bych se nebala.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.1.14 23:02

A stim alibismem bych setrila..Tohle slovo pouzit musi mit vaznejsi duvody a ne neznalost nas prvorodicek, coz je prirozene, takze laskave odpovezte nebo mlcte ale neurazejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.1.14 11:21

Neurážela jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.14 12:18

Macicku to bylo na Svistice, ne na tebe..:) Ty jsi to prece nenapsala.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.1.14 14:55

Aha tak to jo, mě to naštvalo protože každý má přece dítě poprvé a nemůže všechno vědět..naše malá ted trpí na kadění..má červený zedeček a už ji to i popraskalo, jak kadí tak strašně pláče nevím co s tím..naštěstí jdeme v pondělí na kontrolu tak uvidíme…ale také jsem hledala nějaké info na netu a nic moc..mám totiž doma od známého mastičku konopnou a je super, vždycky mi pomůže na popraskání nebo pořezání, prostě krásně hojí a málo jsem našla o tom jestli by to mohlo pomoct jí..vím že v lékárně se dá něco takového také koupit ale jsou tam všelijaké příměsy a tato je čistá tak nevím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.14 18:52

No slecna svistice tim totiz naznacila, ze jsme zrejem nezodpovedne..coz me osobne urazi,.. Jinak nevim, to bych se asi poradila s lekarnici, to opravdu netusim. Já na zapareny zadecek pouzivala babypanthen a pak pytiolku..Opet nerikat ze to mas pro dite, nasi nam tim zadky mazali normalne a dnes je to od 10 let..trapne, pritom to jedinne nam na velke opruzeniny pomohlo za 1 noc..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.1.14 20:34

Právě to mě také štve, snažím se o ni starat jak nejlépe umím..nám poradila předporodní poradila na suchý zadeček natřít dýnový olej a nechat uschnout..navíc nechat co nejvíce dýchat, to beru protože plýnky pořád těsní ale je blbé že není léto..a navíc to vypadá jako běh na dlouhou trat..:-(( navíc mě mrzí že u toho tlačení tak strašně pláče:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.14 21:51

Macicek2: To verim, melje mi taky tak plakal, a myslis ze je to tim popraskanym nebo zacpa? Pokud zacpa, zkus nejak pomoct co se kapek tyce, ma zkouseli hromadu, sabsimplex, espumisan, infacol, homeopatika a nakonec jsme se vratili k tomu sabiku..A pomphlo, a jak jsem ubirala UM tak jsem ubrala i kapky, pak jsem je dopouzila jen na noc vzdycky a zati jsme bez nic a konecne mam klidek..Zase jsou ted zoubky atd..ale s tim musi clovek pocitat, ze se sem tam nevyspi..:) A jo, ja se taky snazim starat nejlepe jak umim, jenze podle nekterych uz jsi asi ta nejhorsi matka na svete,.kdyz das med, piskot atd..Nas malej zuzla od pul roku i rohlik..Slecna mi psala, preji zdrave ditko, jenze to preji spise ja ji, protoze detem nic nedaj a potom kdyz si to to male vezme po nekolika letech samo tak najednou prichazeji alergie apod..Muj nazor je proste takovy ze ji tim neublizis a spon uz vis ze na med neni alergicka, kdyz se vracim k predeslemu tematu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.14 21:54

Konec koncu do ni necpes kyselinu ze jo…:) A muzu te uklidnit, ja s tim zaparenim mela uplne to same..Malej vypadal strasne, ale ja pouzila pytiol proste, uz jsem si nevedela rady..A taky jsme museli dloooouho pomahat teplomerem, cca od2-4 mesicu..Doktorka mi tvrdila, nepomahejte pak se sam nevykadi nikdy ale to jsem ho mela nechat, aby se chudatko trapil v bolestech? a ted mameskoro 8 mesicu a kaka jak o zivot..:D Takze dalsi kecy doktoru..dala jsem sama na sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.1.14 19:42

Veronik22: hlavně že některé dětské kaše od 4 měs jsou medové.. já myslím, že tím popraskáním, protože normálně zatlačí a jde to ale má ji celou červenou..před tím jsem myslela, že má zácpu, protože kadila i 1× za 5 dnů nebo za 3 dny a v poho zatlačila a bylo to, ale ted je to s pláčem a to kadí tak i 5× nebo více za den..už jsem koupila dnes pytiol a imazol. V lékárně mi ho nechtěla dát, že je pro děti starší 10 let, ale já ji řekla že to mám manželovi :lol: protože dívala jsem se tady na diskuzi ohledně toho zadečku a doporučovali toho hodně, tak jsem koupila tyto dvě a uvidíme, drahé to nebylo tak snad to pomůže..ještě chvi pořídit tu rybičku..
 https://www.emimino.cz/…niny-128958/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko