Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@reinkarnace píše:
Ahoj holky, nemám moc zkušenost s nemocemi (starší dcera je odolný jedinec a tak jsem to řešit nemusela). Na mladší sedla nějaká viróza - má 7,5 měsíce - rýma, odkašlává si..každopádně už 6 týdnů má na oběd příkrmy (je žrout, sní i 300g) a já přemýšlím, jestli teď při nemoci nebude pro tělo lepší jí odlehčit a jet pár dní jet jen čistě kojení…dělala jste to tak některá? Jaké máte zkušenosti? (beru to z logiky věci - trávení je pro tělo náročný proces, zbytečně tělo nutí do další aktivity…a MM je velmi lehce stravitelné)![]()
Ahojky, moje malá, když měla ani ne rok, tak také onemocněla a přestala mi jíst, tak jsem jí jenom kojila (obávala jsem se, jestli ji to může stačit, jestli jí nebude něco chybět) a stačilo jí to bohatě. Pamatuji si, že 3 dny mě jen zobla 2 lžičky něčeho a jinak neustále byla u prsa a cucala a konejšila se mnou. Takže neboj, vydrží i jen s prsem pár dní ![]()
@Petulka1234 ona jí dobře…teď na oběd zdlábla klsicky plnou misku cukety s bramborem…ale myslela jsem že bych jí t prostě „vysadila“ na odlehčení…ale ak píšou holky, asi to není potřeba