Prikrmy od 4m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
8.7.19 21:55
@Anonymní píše:
@rozand
Pravé ze ne.. zkuste si něco najít i když na to ma každý jiný názor.. mě tohle řekla naše dětská taky jsem se divila ale je to konec píše: Více

I na tom screenshotu je to posledni den 4. mesice :roll:. UKONCENY mesic je proste ukonceny, ne teprve zapocaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.19 22:05

Fakt se tu hroti jeden den? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 22:10

Mějte na to názor jaký chcete vy jste asi studovanejsi než pediatr ;) někde jsem tu četla diskuzy tam to bylo hezky vysvětlené proste “konec” je započetí ze dovrsi 4 měsíc a ne ze skončí 4 měsíc

@rozand píše:
I na tom screenshotu je to posledni den 4. mesice :roll:. UKONCENY mesic je proste ukonceny, ne teprve zapocaty.
  • Citovat
  • Upravit
141
8.7.19 22:16

Ja vam tedy do toho nechci moc kafrat, ale neni ten jeden den uplne jedno? Vzdyt pres jednu noc se decku zazracne nezmeni zazivaci trakt :D Proste je decko na svete 4 mesice a dyl a tak si muze zacit ocucavat mrkev no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.19 22:19

No trávicí soustava dozrává kolem 17 týdne… Tak si to spočítejte tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.7.19 22:19
@pani.fialka píše:
Ja vam tedy do toho nechci moc kafrat, ale neni ten jeden den uplne jedno? Vzdyt pres jednu noc se decku zazracne nezmeni zazivaci trakt :D Proste je decko na svete 4 mesice a dyl a tak si muze zacit ocucavat mrkev no.

Ono jde asi někomu dokonce o celý měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 22:21

Není to den ale měsíc

• Citovat
  • Upravit
141
8.7.19 22:21

@Bubla Bůčková to uz si nedovedu predstavit jak by k tomu nekdo dosel:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.7.19 22:32

Ja jsem ted z toho, ze vam tam lita cely mesic docela zmatena:) vzdyt to nejde.

Narozeni napr. 1.1, takze konec ledna je miminu mesic, 1.2 ma uz ten prvni mesic za sebou, tedy je ukonceny a zacina druhy. 1.3 zacina treti mesic (timto dnem ma ukonceny druhy mesic), 1.4 zacina ctvrty mesic (ukonceny treti M) a 1.5. zacina 5 mesic, tedy ma ukonceny 4 mesic a muze prikrmovat.

Nebo jednoduseji, jak pise Bubla 16-17 tydnu a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 22:46

Nedovedu se poradně a hezky vyjádřit tak jak bych chtěla :D ale malá se narodila v únoru 25 a 27 června měla první prikrm na ty týdny to tak vychází takže asi tak.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
26747
8.7.19 22:54

Zkuste si to na roce. Co je první rok života dítěte? Podle některých 12-24 měsíců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.7.19 23:11

Zakladatelko, nechcete sem napsat datum narozeni? At v tech pojmech je jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 07:33

@pani.fialka Nám je zrovna dnes 4m.. a jsme na um ale um dávka mu už nestačí a jsme na ty nejvyšší, takže dnes začnu s prikrmy… malej třeba vzbec nechce pít a i dr mi doporučila stavu a čas pro dítě s ukončeným 4m.. přeci své dítě nenechám trpět hlady? Kord kdyz jíme tak na nás kouka a otvírá pusinku..

• Citovat
  • Upravit
141
9.7.19 09:56
@Anonymní píše:
@pani.fialka Nám je zrovna dnes 4m.. a jsme na um ale um dávka mu už nestačí a jsme na ty nejvyšší, takže dnes začnu s prikrmy… malej třeba vzbec nechce pít a i dr mi doporučila stavu a čas pro dítě s ukončeným 4m.. přeci své dítě nenechám trpět hlady? Kord kdyz jíme tak na nás kouka a otvírá pusinku..

Pokud jsou mu dnes 4mesice, tak ma prece zitrkem pocinaje ukonceny 4 mesic! A muzete prikrmovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
9.7.19 11:05

Ukonceny 4.mesic je prece 1.den začínajícího 5'mesice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí