Prikrmy od 4m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
13.7.19 00:50
@Anonymní píše:
Nedovedu se poradně a hezky vyjádřit tak jak bych chtěla :D ale malá se narodila v únoru 25 a 27 června měla první prikrm na ty týdny to tak vychází takže asi tak.. :lol:

Takze tvrdite blbosti, protoze ano, na konci cervna vasemu diteti koncil 4. mesic :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.19 08:37

Hlavavne ze vám padají moudra z rukávu :palec: já se jen zeptala a i tady vidíte ze každý to bere jinak a ne všichni konec jako započetí.. i Ségra začínala na konci 4 měsíce takže ne ve 4 měsících ale v 5 měsících podle jejich pediatra na konci 4 měsíce.. takže dal tady o něčem diskutovat nemá cenu. Já se jen zeptala ze zvědavosti ale na čem mi záleží ze vím kdy a jak nakrmit svoje dítě takže :mavam:

• Citovat
  • Upravit
131
13.7.19 11:38

Také jsem to hrozne dlouho řešila jak se to počíta a když je vašemu dítěti 4m tak mu už 4m ukoncil a začina bezet 5m…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.7.19 13:36

Davala jsem prikrmy od ukonceneho 4. mesice na doporuceni pediatricky. Je zaroven i alergolozka a doporucila mi to kvuli moznym potravinovym alergiim. Pry si na alergeny takhle maly organismus lepe privyka a vylouci se tak potize v pozdejsim veku. Dostala jsem i takovy rozpis co a kdy. Kolem 5. mesice jsem pak do ovoce primichala lžičku jogurtu, pak i nastrouhany oříšek, trochu kakaa nebo i malou lžičku medu. Mezi tim vzdy pozorovat reakce a kdyz nic, mohla jsem zkusit dalsi. Kdyby doslo k reakci, 14 dni vynechat a pak zkusit znovu. Mala se ale naštěstí obesla bez reakci. :)
Vzdy jsem ještě ale nabidla kojeni. Nekdy si dala, jindy ne. Dnes pije mleko jen v noci. Jen vyjimecne dostane pres den, kdyz ji uvarim neco, co vazne nechce a sni jen par lzicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.7.19 13:38
@Terka2912 píše:
Také jsem to hrozne dlouho řešila jak se to počíta a když je vašemu dítěti 4m tak mu už 4m ukoncil a začina bezet 5m…

Ano. Na 4 mesicni narozeniny zavrsi dite 4. mesic a bezi 5. Presne tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko