Prikrmy od 4m
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@rozand
Pravé ze ne.. zkuste si něco najít i když na to ma každý jiný názor.. mě tohle řekla naše dětská taky jsem se divila ale je to konec píše: Více
I na tom screenshotu je to posledni den 4. mesice
. UKONCENY mesic je proste ukonceny, ne teprve zapocaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mějte na to názor jaký chcete vy jste asi studovanejsi než pediatr
někde jsem tu četla diskuzy tam to bylo hezky vysvětlené proste “konec” je započetí ze dovrsi 4 měsíc a ne ze skončí 4 měsíc
@rozand píše:
I na tom screenshotu je to posledni den 4. mesice. UKONCENY mesic je proste ukonceny, ne teprve zapocaty.
- Citovat
- Upravit
Ja vam tedy do toho nechci moc kafrat, ale neni ten jeden den uplne jedno? Vzdyt pres jednu noc se decku zazracne nezmeni zazivaci trakt
Proste je decko na svete 4 mesice a dyl a tak si muze zacit ocucavat mrkev no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No trávicí soustava dozrává kolem 17 týdne… Tak si to spočítejte tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pani.fialka píše:
Ja vam tedy do toho nechci moc kafrat, ale neni ten jeden den uplne jedno? Vzdyt pres jednu noc se decku zazracne nezmeni zazivaci traktProste je decko na svete 4 mesice a dyl a tak si muze zacit ocucavat mrkev no.
Ono jde asi někomu dokonce o celý měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková to uz si nedovedu predstavit jak by k tomu nekdo dosel:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem ted z toho, ze vam tam lita cely mesic docela zmatena:) vzdyt to nejde.
Narozeni napr. 1.1, takze konec ledna je miminu mesic, 1.2 ma uz ten prvni mesic za sebou, tedy je ukonceny a zacina druhy. 1.3 zacina treti mesic (timto dnem ma ukonceny druhy mesic), 1.4 zacina ctvrty mesic (ukonceny treti M) a 1.5. zacina 5 mesic, tedy ma ukonceny 4 mesic a muze prikrmovat.
Nebo jednoduseji, jak pise Bubla 16-17 tydnu a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedovedu se poradně a hezky vyjádřit tak jak bych chtěla
ale malá se narodila v únoru 25 a 27 června měla první prikrm na ty týdny to tak vychází takže asi tak.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zkuste si to na roce. Co je první rok života dítěte? Podle některých 12-24 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, nechcete sem napsat datum narozeni? At v tech pojmech je jasno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pani.fialka Nám je zrovna dnes 4m.. a jsme na um ale um dávka mu už nestačí a jsme na ty nejvyšší, takže dnes začnu s prikrmy… malej třeba vzbec nechce pít a i dr mi doporučila stavu a čas pro dítě s ukončeným 4m.. přeci své dítě nenechám trpět hlady? Kord kdyz jíme tak na nás kouka a otvírá pusinku..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@pani.fialka Nám je zrovna dnes 4m.. a jsme na um ale um dávka mu už nestačí a jsme na ty nejvyšší, takže dnes začnu s prikrmy… malej třeba vzbec nechce pít a i dr mi doporučila stavu a čas pro dítě s ukončeným 4m.. přeci své dítě nenechám trpět hlady? Kord kdyz jíme tak na nás kouka a otvírá pusinku..
Pokud jsou mu dnes 4mesice, tak ma prece zitrkem pocinaje ukonceny 4 mesic! A muzete prikrmovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit